220

Овчи Мозъци

преди 4 години

ф-16 през 1998 е струвал 18.8 милиона долара (данни уикипедия) и тежи 9.8 тона2 милиарда долара струва 44 ТОНА ЗЛАТОт.е. 8 американски бракми струват на половина на златотоНАРОДЕН СЪД за про-американската хунта на пожарникаря !!!!!

219

456

преди 4 години

Само си помислете каква ще е България след 10 години под управлението на Тиквоний и неговата партиичка, така де, все пак алтернативата удобно за тях не струва!

218

Анонимен

преди 4 години

До *** мозъциДруже, мнозина, съдени от Народния съд, бяха разстреляни. В твоя проект, много разумен, впрочем, как ще постъпим? Ще викаме "Ти си льош човек!" ли? Или... като на китайски стадион?

217

Анонимен

преди 4 години

Тоз пък си мисли че като е дал 2милр ЛЕВА е голям играч. Ако искаш и да ти дойдат на крака ***. Селчоо ако искаш ги давай... Те имат самолети.. Ти нямаш.

216

V

преди 4 години

Един самолет трябва да лети като птица с ракетен двигател ,а не като ф 16 .конструкцията особено на крилата и задната част трябва да е друга и от други материали .А фюзелажа по друга технология . Да вземат двигатели от ф18 и да си направим по добър от американските и руските ;)

215

Овчи мозъци

преди 4 години

2 милиарда Долара струва мега-заводът на VW, който европейските ви приятели решиха да построят в Турция2 милиарда долара струва АЕЦ Беленеза 2 милиарад долара можехме да си построим собствен завод за самолети да се платят 2 милиарда долара за 8 американски бракми, които я видим я не, е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !!!про-американската хунта на пожарникаря я чака НАРОДЕН СЪД !!!

214

Шоколад

преди 4 години

За 2 милиарда само благодаря ли???Сигурно има и друго, но то не трябва да се оповестява.

213

кратко и ясно

преди 4 години

Ф16 миг су 48 на 0

212

Анонимен

преди 4 години

Щом една ханъма свали руското Су-24 в Сирия какво остава за нашите добре обучени пилоти? При един евентуален конфликт ще станат асове само за 24 часа.

211

Анонимен

преди 4 години

Я връщайте субсидията и несе правете на умни кутевски лузари

210

Анонимен

преди 4 години

В Крим вече развяват белите знамена подплашени от нашите Ф-16. Обявено е военно положение и пътищата са задръстени от бежанци пътуващи на Изток. По РТ съобщиха за куриозен случай на един строителен работник натоварил семейството си на служебния валяк.

209

Анонимен

преди 4 години

Рашанистан да прави като вятара

208

Анонимен

преди 4 години

Краварят майсторски го нахендри на булгаристтана!

207

Анонимен

преди 4 години

Честито роби плащайте :)

206

шефче в бойнг

преди 4 години

е бойко поздравления. избута децата ми в частните училища и айви лийг колежите, плати ми новата виличка 3 хиляди квадрата и 2000 декара гора в коста рика, частния самолет да ходя там и яхтата на три етажа като ми доскучае. и не само на мен. на всички по висшите ешалони на бойнг ще ни дадат по едно тълсто бонусче. сега ше идем до холивуд и до някой военен музей, че намерим няколко самолета от шперплат и че инсталираме вътре по една от нея видео игрите и че става такова летебе майцата си трака.

205

Анонимен

преди 4 години

И на мен да ми изкупят скъпо и прескъпо буклука и аз ще изказвам благодарности :)

204

Анонимен

преди 4 години

За ТиквЮ "няма по-голяма награда" (да ме прости Ботев за цитата, затова са кавичките") от това да го "похвали Департаментът" (това пък е цитат от Тиквеното изказване по новините днес). Това дали народът му одобрява подобен род политически сделки с финансови последици - Mайната му Райна. Важно е да те погалят шефовете по кубето, както Трите Папи.

203

Тодар Правешки

преди 4 години

Това е дрогаре.Здравият разум победи "здравите сили"!

202

Анонимен

преди 4 години

Това ми звучи като :хванахте се на въдицата,а сега много ви здраве.

201

ToPhD

преди 4 години

Пародия на държава!