216

СС

преди 4 години

Червеният тролетариат вие на умряло, хихихих. :) :)

215

Анонимен

преди 4 години

До 238,,Всяка нормална държава искала ф-16"Явно според теб нормалните държави са 25,защото в толкова Ф-16 е на въоръжение,като повечето са НАТОвски държави!А,ние знаем как американците продават своето въоръжение на НАТОВЦИ!С натиск,заплахи и подкупи!

214

Анонимен

преди 4 години

ако ги използват в платени мисио в Иран, може и да си ги избият малко или много, но за БГ при атака от друга държава, дори няма да може да излетят преди да са ги поразили. Не само тези, но и коитп и да са, просто нямаме наземни отнранителни системи да действат на момента. Може и да греша (дано), но при тези орязвания от бюджета за армията...

213

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен253Спокойно!Едно по едно!И РЗК ще купим, модерни американски, обче първо, още 8 Ф16, после танкове, хеликоптери Апачи и тогава ракети.

212

тонката

преди 4 години

Аз ви казвам Бойко им направи за един месец 3в1 на другарите:):):)Субсидия 1лев,8 Ф16 и Гешев главен прокурор да ги мъчи:):):):)Наистина могат да се изнасят другарите кой за Русия кой за Северна Корея кой за Куба,но да не пипате знамето:):):):)Ние другите си оставаме тук,защото ни харесва,а вие се снимайте със Руското знаме:):):)

211

Анонимен

преди 4 години

Колко малък а какъв *** народ!

210

.... ..

преди 4 години

И когато(АКО)въобще ги доставят,"благодетелите"български няма да са на власт,вероятно вече чужди граждани,парите ще са съответно излапани или ще са в чужда банка,а сега възторжено пляскащите тук ще .......псуват! Да ви е честито!

209

Данъкоплатец

преди 4 години

Не ми става ясно защо след като един Ф-35 струва между 90 и 120 милиона долара ние трябва да плащаме за музейни експонати Ф-16 по 160 милиона на бройка!?

208

Анонимен

преди 4 години

спете спокойно, офце - източиха ви още 4-5 милиарда. няма проблеми, внуците и правнуците ви ще ги плащат, а шкембе войвода и кукловодите му ще си гледат кефа на частни острови и яхти.

207

Анонимен

преди 4 години

сега остава да сложат Гешев за гладен прокурор и се приключва с тая държава. последния да загаси лампите на летището и да вземе знамето

206

Калеко Алеко

преди 4 години

Свърши се ... сделката с F 16 е финализирана ... Не така стои въпросът обаче с червената рушофилистична мъка, при нея свършване няма, тя мъчи до гроб ... !!!

205

Жеков

преди 4 години

Няма как да сме приятели с Русия, докато там управлява Путин! Когато имат нормални управляващи, отново ще възстановим отношенията си и ще бъдем приятели каквито винаги сме били.

204

Анонимен

преди 4 години

*** се е доказал,че по умен от него няма.

203

тонката

преди 4 години

А най-якото за мене в тази цялата сделка за изтребителите Ф16 е,че България се отдалечи още повече от"големия брат":):):):):)Няма връщане вече:):):):)

202

избирател

преди 4 години

Странна нация сме и това е!!!Всички тук сме от страната на НАВЕДЕНИТЕ,но тъй като нямаме сили и смелост да покажем,че сме общество,се заяждаме помежду си.Някак да избием натаенните безсилие и злоба....

201

Анонимен

преди 4 години

Добре че мандатът им свършва след няколко месеца, че не се трае вече..... и после ще има шоу, истерия и кръв, каквито гледахме за кратко гледахме през 2013, но ще е още по-мощно

200

Анонимен

преди 4 години

Този блок 70 от 70 години ли е тогаз в проект не сменяем.

199

Анонимен

преди 4 години

Свинско от Франция доматки от Турция стари шайги фь-16 от кравария спете спокойно оФци

198

Анонимен

преди 4 години

За твое лъжливо съжаление абсолютно всяка нормална държава има Ф16 и от там на горе. Най доказания и сигурен самолет за бойни мисии. Най добрият самолет цена/разход /качество. Коя държава не ги е искала, че не се сещам? Даже и в момента се редят на опашка за блок 70? Къде са ти фактите. Даваш факти за паднали при обучения самолети. Не си дал колко са паднали в пряк бой с миг или СУ :) Пинко измислен

197

Анонимен

преди 4 години

КОЙ все комисионна, КОЙ взе парите ??! Бойко кажи си !!