13

Анонимен

преди 4 години

До 10Да де само дето няма да стане. Така че продължавай да си дрънкаш мечтите.

12

Анонимен

преди 4 години

до 10 Е как я виждаш тази работа да стане световен шампион нашия, като първо Руис ще играе мач реванш с Джошуа и Джошуа като го смели от бой и нашия ще нацапа гащите за втори път от Джошуа като се направи пак на контузен.

11

Анонимен

преди 4 години

Кюфтето е класи над пулата. Бокса му е хубав, а всички видяхме, че и цели брадата хахаКибрата е най слабия боксьор последните 30 год искал да се бие за титла. По цял мач се бута и удря леви. Не е моя бокс това.

10

отегчен

преди 4 години

И ти дрънкай каквото искаш. Ако стане световен шампион Кубрат, ще остане в историята на България.

9

Анонимен

преди 4 години

Дрънкайте, каквото искате. Историята помни великите, а не такива. И не, нее значи че като не е Тайсън... Нещо си. Значи, че като си гледал висшата лига.. Това нестава. Това не е моя логика, а световна. Цял свят знае за Тайсън...

8

Анонимен

преди 4 години

Най-смешният шампион е тоя Руис и на реванша ще бъде помлян от Джошуа. Помнете ми думите. Мача между Руис и Джошуа ми напомни на оня първи мач за световната титла между Ленъкс Люис и Хасим Рахман, където Рахман изненада Люис и го нокаутира и стана световен шампион, а на реванша Ленъкс Люис го уби от бой!

7

Работещ българин

преди 4 години

Не смятам ,че водещото в решението на Кобрата , в случая,са парите ! Тук ценното е името ,което ще е изковано , след евентуален успех на българската кръв ! Правилата са за всички ! И за бедните , и за богатите държави ! Успех ! И нека по-добрия победи ! Боксът е прекрасен спорт !

6

Анонимен

преди 4 години

добра реклама направи на ф-ките , сега си иска наградата :Д

5

от реалността

преди 4 години

до 114 от 28 срещи спечелени с нокаут.

4

до 1

преди 4 години

Е, понеже не е Тайсън, е "никой", по твоята "логика".Еми прай човекът квото може. Иска да стане шампион. Сега, че няма да е световна легенда, най-вероятно... тя друга работа. Обаче, че ще е най-великият български бокьор....Друго, очевидно, за мене, той гледа как Кличко стана кмет на Киев, а Валуев - депутат. Такива работи. Без връзка с Тайсън.

3

Анонимен

преди 4 години

Иска мач щото може и да бие онова кюфте, но няма да стане неговата щото ще има мач реванш между Джошуа и кюфтето и Джошуа тоя път ще го убие от бой, а Кубрат за мач с Джошуа не иска и да чува, щото знае че може да му е последния мач в живота- да бъде осакатен.

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Кобрата иска пари. Дори и да загуби такъв мач той ще вземе добри пари.

1

Анонимен

преди 4 години

Що така немоа го трая тоя. Анти боксьор. Израстнах с Тайсън и неговото поколение и сега, като ги гледам тея пишман боксьори ми става тъжно за спорта. Добре ще удариш шаното, ще станеш световен и какво? Та ти нямаш един нокаут срещо голямо име? Нямаш нокаут даже срещу старци? Какво значение има тази световна титла... След като спорта го няма в теб... Не всичко е да вземеш титла.. А да е вземеш убидително.. Да останеш в хората.