11

Анонимен

преди 4 години

Напротив, където има висока цена, там е изгодно за производителите и се насища с такива. НЕ ВСЯВАЙТЕ СТРАХ В ОБЩЕСТВОТО!!

10

Кой? тикво къде си?

преди 4 години

Катастрофата е голяма и ще има лоши последствия това е факт,но защо се мълчи кой допусна тази катастрофа,кой не си свърши работата пак и кой ще понесе сурово наказание?

9

Анонимен

преди 4 години

Хохохо! Чети цени!България - 3.8 евро за килограмГермания - 1.70 евро за килограмИспания - 1.33 евро за килограмХоландия - 1.77 евро за килограмДания - 1.38 евро за килограмВ задачката се пита що тука си е ****о мамата откъм цената?

8

гого

преди 4 години

само че високите цени ще ги убият тотално, просто ще падне търсенето. и да си го тъчат във фризерите

7

евреиски лъжец

преди 4 години

До Sicht Punktи пропаганден *** -това си ти !!!Китай внася всинско от САЩ и Канада !!!Френските фермери не успаха да си пробутат свинското на Китайза това избиха прасетата в България - за да ни продават свинското си !!!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!

6

:):)

преди 4 години

айдее мародерите гракнаха, ще дерат кожи. Толкова месо има на безценица че никой няма да усето липсата на българско, кауфланд въобще не продава нсше месо от години

5

Sicht Punkt

преди 4 години

Европа е нетен износител на свинско и България внася две трети от суровината си от ЕС. Китай е най-големият производител в света. Заради заразата в последните месеци там са избити над 1.2 МЛН. животни. Именно огромният недостиг в Китай ще повиши и световните цени,Хора, четете цялата статия, преди да драскате глупости

4

Евреите

преди 4 години

ликвидираха свинепроизводствотоу наз за да ни внасят пре-скъпо ГМО свинско от Франция !!!!Французите няма къде да си продават свинското зарди "санкцийте" срещу Русия и за това унищожиха свиневъдството в България !!!РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО !!!30 години грабеж и унижения СТИГАТ !!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Айде боб , айде леща.... надеждата "пърди" човека!

2

Burzum

преди 4 години

Хихихи ей сега вече ще заколим трите прасета!

1

Анонимен

преди 4 години

Дано, зашо не ? Не е като да има ответни реакции от някого за проблемите в страната. Тогава нека се гърчи този проклет народ.