121

До Бай Тошо

преди 4 години

Имаше някакъв орган, обаче го закриха.Имаше и сериозни огради, ветринарни служби, пиле не можеше да превръкне.Сега оградката на Далаверчо Симеонов сама си пада.Абе изобщо никакви стандарти и контрол, недай боже изпуснати щамове да плъзнат по хората.30 години съсипия и разруха във всяка една сфера от живота ни.

120

Анонимен

преди 4 години

Ясно к'ва е била работата...

119

,,Козяк,,

преди 4 години

Това е целта на занятието !!! И не забравяйте- гласувайте за ГЕРБ...

118

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде в Европа, където се е разпространила африканската чума, заразяването е станало при храненето на прасетата с кухненски отпадъци. Иначе заразяването става при пряк контакт със заразено прасе, чрез един вид кърлежи и най-вече от консумацията на заразени храни.

117

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявайте! ГЕРБ разполага с мнооог прасета, нерези и свинки!

116

Анонимен

преди 4 години

Защо не ваксинират прасетата ? Няма ли ваксина? Ако няма,защо няма?

115

Дядо Соци

преди 4 години

Сбъднаха се клетвите на Нинова.

114

Да допълня...

преди 4 години

До Европейска България 127 И кучетата , и кучетата..

113

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

ЕС ще се погрижи това със сигурност да стане!

112

Мишо

преди 4 години

Това е има заповед отгоре да се убие родното свиневъдство и така ще стане. За тази чума до преди няколко години не бяхме чували.Мафия, евро - мафия! Не можаха да изкоренят лозите та поне сви.нете да избият.

111

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Видими резултати.

110

Анонимен

преди 4 години

Цялата популация сви,не е под заплаха, само три прасета остават незасегнати, за да ни радват!

109

Анонимен

преди 4 години

България ще се оправи, когато се евтанизират тия в парламента - те са причината за всички проблеми в страната!

108

Европейска България

преди 4 години

Браво ,отървахме се и от пра.сетата.Сега са наред комунистите на които също ше изберем внимателно мястото за загробване!

107

Анонимен

преди 4 години

Като няма свинско, яжте черен хайвер.

106

Пенсионер

преди 4 години

До Прасе 154 Само с белезници могат да ме заведат да гласувам за БСП. Така е .По Живково време не съм гласувал за БКП , та камо ли сега за БСП.Аз съм просто човек.

105

ЕС и герб са..

преди 4 години

България при герб загуби 1 млн души, загуби транспортния си бизнес, изклаха козите и офцете, сега св,инете, загуби всички енергийни проекти, загуби докторите, инженерите, умните хора, скоро ще загуби и територия. Но пък спечели утроено ромско население, американски безплатни бази и най скъпите ф16! в сторията с 20 г кредити. Същия тоя ЕС ни задължи да спрем ваксинацията на прасетата

104

шок

преди 4 години

Някой в последните години яко ни го нач..ва!!! Това е саботаж, прави впечатление, че е все предизборно. Апартаментгейт преди Евро изборите! НАП! Ако БСП-то имат пръст в тази работа..., спецове са да създават проблеми, жална им майка! От друга страна последните две събития, показват, че мерките за сигурност от НАП до прасенцата ги няма никакви. Все касаещо национална сигурност, като и цял икономически отрасъл.

103

Бай Тошо

преди 4 години

От 10 години повтарям. Съвсем скоро времто 1944-1989 ще бъде обявено за последният на златен век на България. Питайте как се справяха тогава хората с свинската чума . Кави бяха мерките които се взимаха. Как във всяко село имаше ветеринарен лекар.Колко беше добитака тогава колко е сега.......................

102

Нинова

преди 4 години

другари днес ще излезем с декларация против АЧС!