153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 161Мина времето на силовите престъпления сега един хакер може да хакне колите на хората и да причини голяма катастрофа.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 149Всичко зависи как е криптирано. Определено американците от фбр имат по добра технология за декриптиране от нашите ченгета.

151

Анонимен

преди 4 години

Аз да питам защо ВСЕ ОЩЕ цялата фирма НЕ СА в следственият Арест.Фирмата НЕ Е запечатана и всички компютри НЕ СА изети.Защо ДАНС все още НЕ Е влезла в конкурентните фирми по киберсигурност на проверки,а смешници гастролират тук правейки си гавра с 7млн хора на които са окрали данните и са гоправили години наред.Къде са КОНПИ СПЕЦИАЛ СЪД ДАНС ГДБОП МВР СЛЕДСТВИЕ РАЗУЗНАВАНЕ КЗЗЛД СЪД да извършат арести възбрани запори блокиране на авоари разпореждания за тези и свързаните с тях лица фирми обръчи.

150

Банкер

преди 4 години

DDoS предизвиква прекратяването на достъпа до услугата (например на уебсървър-а). Чрез DDoS неможе да бъде проникнато в дадена система и да се извлича информация от там, вместо да ми цъкате минуси се образовайте малко.

149

Анонимен

преди 4 години

С едно *** като това на снимката цяла държава не може да се справи???Накъде отиваме?Това държава ли е?

148

Синджира си иде

преди 4 години

След известен анализ на събитията и информацията достъпна в интернет, мога да заключа чеКристиян е съпричастен към сибитията довели до ситуацията. Дали информацията му е дадена от 3толице, преди да бъде разгласена или той е мнимият "руснак" от яндекс ще разберем. Това което миправи впечатление е аристократичната надменност на Крис, което в нашият свят е слабост която обяснява оставените следи.Индивидуалните търсения са също толкова интересни колкото и дейноста на фирмата му.

147

ОчевАдно

преди 4 години

Ако всички сме наясно, че футболисти с 10 000Евро месечна заплата не могат да стъпят на малкия пръст на футболисти с 50 000 Евро СЕДМИЧНА заплата, то как ли компютърджии с 2000 лева месечна заплата ще се справят с такива с 2000 лева СЕДМИЧНА заплата?

146

Анонимен

преди 4 години

Значи щом е с три букви не ми го хвали.Това ВИС,СИК,ВиК,НЕК,НАП и т.н. все обирджии!!!

145

Анонимен

преди 4 години

Предлагам от БСП да го защитят.

144

Банкер

преди 4 години

Пича е получил достъп до базата данни, най-вероятно чрез SQL injection, или просто напаснат request, какъв DDoS те гони приятел?

143

Селчо

преди 4 години

Пеевски и Бойко, са замесени и са му разпоредили!Толкова ри е трудно да се досетим?

142

Анонимен

преди 4 години

НАП никога не са се отнасяли сериозно към защитата на подаваната информация при тях, а за лините данни дори и минимални усилия не полагаха, нещо повече десетки да не кажа стотици служители си заработваха допълнително от продажбата на информация, това което се случи в момента е, че всичко това стана фрии и публично, да не говоря за други безобразия

141

приказка

преди 4 години

сега като дойде шефката Мария Габриели това момченце ще го напляска по дуупетои ще каже, че атаката е от Кремъла лутото Росен Банов ще скача и ще викаКазах ли Ви казах ли ВИ?край на приказкаата

140

Анонимен

преди 4 години

До До 142Ако говориш за пълните заведения и "ходенето" на почивка в чужбина, това го имаше и при Станишев и при царя.Просто българина е свикнал да оцелява сам, защото не вярва на властимащите.Говоря за себе си...имам около 150 човека познати, някои са ми и приятели.От тези 150 човека, 120 работят в чужбина.Съответно пращат пари на децата си и роднини и ето ти пълни заведения.Така че недей ми хвали ГЕРБ, нищо не са направили за повишаване на стандарта на населението.

139

Анонимен

преди 4 години

А кога ще вкарат в затвора отговорните за теча в НАП? Защо се правят на луди? Всеки желаещ е можел да го хакне този сървър, толкова незащитен е бил. Имало и сигнали и пак никой нищо не е направил. Как е възможно да оставиш личните данни на 5млн. души незащитени и да не носиш наказателна отговорност! Не ме интересува дали Кристиян е виновен или не, защото истинските виновници за ситуацията са тези в НАП. Защото не говорим за някакво гениално хакване и опит за продажба на данните.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145Еми айде вкарвайте го това дело в съда , коя година да го чакаме ? Много си вярваш нещо , само да те открехна , че адвоката има право да се запознае с всички събрани доказтелства преди делото и като го слушам ,ама хич не ми изглежда притеснен. Колкото до възможностите на американците , не се надявай толкова , те щото големи възможности имат , та затова имаше дело САЩ срещу Епъл , който отказваше и така и не отключи ония телефон на заподозрения в тероризъм.

137

До 142

преди 4 години

Никой не е озверял, хората живота си живеят, защото в момента българинът е по-богат от всякога - пълни заведенията, пълни магазините, задръствания при всеки празник, рекордни пътувания на екскурзия до чужбина, рекордни спестявания в банките( 53 млрд.лева) , рекордно ниска безработица (5%), рекорден БВП 120 млрд. лева

136

Анонимен

преди 4 години

До IBM FAKE NEWSБаце, или не си пил хапчетата или си ги предозирал. Какви СМГ-та, какви DDOS защити те гонят? Спри се мслко.

135

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Н***П , МУН(прием.МУН) , ел. правителств000 - всички трябва да бъдете изринени в л***йната заради тези лъжи и манипулации, които продължават и в момента. Ало Гешев, що не кажеш защо в едно загубено Елхово едно место няма, а в СМГ има 4?УУУУ-у корумпирана държава!!! Нещо по НОВа ТВ няма ли да рекламирате пак? ПЛЕБЕИТЕ не разбират какво се случва в момента. Нещата минава и заминават покрай тях. КОРЕНА НА ЗЛОТО ПОДГОТВЯ СВОИТЕ КАДРИ от сега. Няма прошка за никого. В машинациите са вече и най-малкит

134

Анонимен

преди 4 години

Сори, ама повечето тук сте пълни *****и! Ще го осъзнаете, когато делото влезе в съда и видите какви доказателства има. Келлешът не е "нареден", както някои конспиратори спекулират. Просто се е помислил за много умен, но е подценил възможностите на Коледния Явор. Само ще ви кажа, че е в доста добри взаимоотношения с американците (ФБР) и изобщо не е невъзможно да се иска помощ от тях за декриптирането на дисковете. А американците имат такива възможности.