35

Анонимен

преди 4 години

тая очилатата дали ла-па добре... струва ми се, че никва я няма със свирките..

34

Анонимен

преди 4 години

Споко ,руснаците ще ни вкарат в релсите.Малко остана.Те ще ни презимят.

33

До 38

преди 4 години

До АнонименТежко е да приемеш, че славяните са били диваци ли?! В твоята глава са някакви романтични русокоси и синеоки същества, които кротичко си гледат земеделието и животът си тече приятно. Да, така пише в учебниците, но реалността е друга. Тия славяни са били многолюдна папплач, дето е минавала, опожарявала, и мачкала всичко. Добре, че е дошъл Аспарух да стегне редиците и да им покаже какво е да яздиш кон, да имаш писменост и култура.

32

Ф 16 БЛОК 3

преди 4 години

До АнонименВОЙНА НА БАЛКАНИТЕ? КАТО МИНАЛИЯ ПЪТ КОГАТО ЯДОХТЕ БОЯ ОТ НАТО.

31

Ф 16 БЛОК 3

преди 4 години

НАТО ЩЕ МУ ПОМОГНЕ ДА СЕ НАМЕРИ! ИЗПРАВЯ РУСОСРЪБСКИ ГРЪБИЦИ!

30

Активист на БКП

преди 4 години

ТРЪГНЕШ ЛИ ДА ОБЯСНЯВАШ ДУМИТЕ НА бУДА,СМЯТАЙ ЧЕ НЕЩО Е СГАФИЛ...

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСОРОС Е РУСКИ ПРОЕКТ. РУСОФИЛСКО СОРОСЧЕ ДЖЕНДЪРСКО ЩЕ ЛАЗИШ НА КОЛЕНЕ ПРЕД БЪЛГАРИЯ!

28

Анонимен

преди 4 години

До 22Ти ще лазиш на колене с господаря си Шорош-мумията и ще молиш русофилите да додат и да те спасят, ама ние ще се правим, че не чуваме жалките ти вопли. Гледай 8-те самолета да могат да ви опазят от русофилските ядрени подводници

27

Анонимен

преди 4 години

Абе сърбе на върбе, никаква жал към тия кръвопийци и анти-българи.Винаги са ни били неприятели. Винаги сме страдали от тях.Граница с Хърватска.

26

Анонимен

преди 4 години

До От БАНСлавяните са били бедни м*ърши. Земеделци и диваци. Българите са имали коне, култура, (има данни, че са писменост базирана на шумерската писменост, т.нар клинописно писмо), а не както ни убеждаваха, че са били безписмен народ. Имаме не повече от 15% славянска кръв. И аз не мисля, че е срамно, а дори напротив, че идваме от Азия. Ама в тиквите на "братята" сърби те са много по-европейци от нас.

25

ЦАРСТВО БЪЛГАРИЯ IV

преди 4 години

Отново ще вдигнем въстание и ще се освободим от комунисти, демократи, либерасти дето вече 75 години мачкат българския род!Слава на лъва, царя, кръста, и короната! Да живее царството!

24

Вуте

преди 4 години

Тая от, кои ще да е?!Не прилича ни на маж, ни жена.. Шорошки хибрид, ще да е... Или от 33 те вида жендърье... Иначе не аресвам сръбите... Да ни врънат западните покрайнини и западналите македонисти...

23

Анонимен

преди 4 години

Суджука пак ги забърка едни.Само глупости и смешки са му в главата.

22

???

преди 4 години

Ако се загубиш в превода може и да се намериш. Лошо е когато си природно изгубен -там помощ няма.

21

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Каква християнска Европа?! Какво християнско Косово бе?! С изключение на няколко сръбски общини в Северно Косово, всичкото друго са джамии и албанци.

20

Анонимен

преди 4 години

РУСОФИЛСКИ МИЗЕРНИЦИ ЩЕ ЛАЗИТЕ НА КОЛЕНЕ ПРЕД БЪЛГАРИЯ!

19

Анонимен

преди 4 години

В учебниците по история в Македония, писани от сръбски историци по времето на Югославия за българите пише. Цитирам: "*** су jeдно хунско татаарско племе."Чел съм го дословно. Следват обяснения как идваме от Азия, как сме били варвари, които са помитали всичко след себе си и т.н.Аз не виждам от Сърбия да сме видели нещо хубаво.Сърбе на върбе!

18

Анонимен

преди 4 години

Простоватото Банкянско клоунче.......без коментар.Пълен ***,само слугите му са по-пропаднали от него!!!!

17

Waffen SS

преди 4 години

Борисов,от позицията на какъв ще определя позицията на Жозеп Борел.На политически предсказател?Гуро?Ментор?За него важи поговорката ,"кога стана калайджия,кога му почерня... лицето".Все пак Испания има някаква не толкова сервилна политика.Ние просто нямаме политика ,а сме происти изпълнители на чужди заповеди /не нареждания/,а директно заповеди.

16

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува какво ти се иска, ти можеш да искаш нещо в къщи, но когато си на отговoрен политически пост ще си сдържаш личните предпочитания. Много отдавна трябваше да я изритат тая и да я турят портиерка или чистачка нейде. Какъв Борел ти май не можеш да различиш държавата Испания от ЕС. Испания не признава Косово и още няколко държави толкова си проста че не можеш да различиш държава от Евросъюз. Боже колко е проста тая.