112

Анонимен

преди 4 години

Е по тъпо исказване не бях чел. Никой няма митивация в България защото няма работна среда. Българските фирми са пълен фарс от към мениджмънт и работна среда, за заплащането няма да коментирам дори. Няма никакво ама никакво разделение на професии всички вземат близко заплащане освен специално договорилите се или мениджмънта е за каква мотивация да говорим. От Гановци работодатели толкоз. С какво да мотивират с безумие и тъпотия ли ?

111

Анонимен

преди 4 години

само жени успяват да не работят.Намират си някакъв програмист или подобен с много пари , женат се за него и се правят на домакини.

110

баба мара

преди 4 години

от прости семеиства излизат прости деца цяла нощ крещят в междублоковитепространства и родителите изобщо не се интересуват къде са им децата те са гиотписали и не могат да се справят с тях и какво ще стане наркомани и убиицибез професия и доходи

109

Анонимен

преди 4 години

До МързеливиКато подадеш за работа за депутат, ти отказват. а като не подадеш, пък си мързелив. Няма угодия

108

Честен

преди 4 години

КОЙТО НЕ СКАЧА Е КОМУНИСТП.П.Само че, ПРИ КОМУНИСТИТЕ НЕобразовани хора нямаше.

107

човек

преди 4 години

До: номер 114Само не ми стана ясна връзката между програмист и началната педагогика, но карай да е весело: Не били компютри, най ми били компоти нали?

106

Мързеливи

преди 4 години

Мама и тати ги научиха, че света се върти около тях и очакват със самото си появяване да ги чакат с хилядарките. А в същия момент ги мързи да дишат и не могат да предложат нищо.

105

Анонимен

преди 4 години

Избягаха хората от България и малко се развързаха кисиите, ама вече е късно.

104

Анонимен

преди 4 години

На младите им се живее, по - дъртите нямат избор.

103

ВЪПРОС

преди 4 години

ЗА КВО ДА УЧА, КАТО ГЛЕДАМ КАКВА ТИКВА НИ Е ПРЕМИЕР? ДЕТО 1 ИЗРЕЧЕНИЕ ПРАВИЛНО НЕ МОЖЕ ДА ВЪРЖЕ И ПРИКАЗВА , ЧЕ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ БИЛ КАТО ГЛАВОРЕЗА ЧЕ ГЕВАРА И СЕ БОРЕЛ ЗА ЧУЖДИ НАРОДИ....

102

Анонимен

преди 4 години

Прегледайте в произволен ден джобс.беге и ще ви станат ясни много неща.Отидете на няколко интервюта за работа и още повече неща ще се изяснят.Започнете (пък дори и само пробно, "докато се опознаем") на няколко места работа и, може би, всичко ще ви стане ясно. Казано вкратце - който може да се спаси и да се махне оттук - честито, добре е постъпил.А за оставащите - жална им майка.Особено ако не са част от някоя от политическите шайки тук. Или не са приближени на когото трябва.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 109Глупости!Аз си намерих работа за 1.4к бруто със средно и език (със сертификат). Преди ден разбрах от приятел програмист, че един познат с висше по начална педагогика е решил да сменя препитанието и успешно са го взели като стажант без формално образование. Тез дето се оплакват, че с много "вишита" стават само за бакшиши много често се случва да са си пропили образованието и да са се занимавали с глупости. Има и злочести люде, но не се иска много акъл за да не учиш непотребното

100

Анонимен

преди 4 години

б.лгаристан загива така че спасявайте се кои както може мухалабоико е пътник за бунището но това нищо не променя трябва чипа да се смени

99

Анонимен

преди 4 години

защото младите а и не само те не виждат смисъл в тази жалка територия начело с мухобойко по зле ше става свиквайте предстои тотален разпад

98

Кирето

преди 4 години

Проблемът не е в университетите и че има прекалено много кадри. Проблемът е, че го няма собственото ни производство. Ако приемът на студенти се сведе до минимум пак ще има проблем, защото икономиката ни я няма.

97

безработен младеж

преди 4 години

спортни залагания - няколко сигурни мача х 2,00 или 2,50 коефицент и хоп ето я заплатката ...

96

Анонимен

преди 4 години

"Виш ся мойту момче, ас поичи от седмистин леа (700 лв.), ни моя ти даам, шото си неквалифицира).6 години, бакалавърска степен, 3 години стаж в различни компании в чужбина, 2 препоръки от водещи в сектора фирми."Ем браоу уеееее, ***! КЙаах ли ти. Койт учи успяяя - На ти деестин и педисе леа (950 лв).А аз после във всениците пише стати, която приключва с:... след това младежът насочил оръжието към себе си!

95

Анонимен

преди 4 години

Държавната поръчка за ВУЗ и СПТУ е направена заради професорите и учителите за да могат да се пенсионират а не заради ученици и студенти. Няма нужда от толкова много лекари и сестри напр. защото струват скъпо на държавата и после заминават за чужбинаа в България се закриват болници. Така е и за другите специалности с безработни програмисти, ИТ, юристи, икономисти и т.н.

94

Анонимен

преди 4 години

Няма закони за заплатата както е на депутатите 5 средни заплати или 5 хиляди лева за депутат. Примерно за висшист 4 средни, за среднист 3 средни и т.н. Хоратя нямат мотивация да учат и бачкат.

93

Кирето

преди 4 години

Проблемът е,че бизнесът няма връзка с университетите.Проблемът е, че българската икономика я няма. Почти никакъв износ, а само внос. Покажете се през прозореца и вижте,че е напълнено с чужди фирми...българските лекари в Германия слушат чалга пък взимат 4000 евро платена специализация. Няма лошо да има чуждестранни фирми в България, нали на тях така им е изгодно,защото за 900 евро българина е готов да блъска здраво, но еквивалентна ли е тази заплата, за същата позиция в Западна Европа