27

Анонимен

преди 4 години

Ще става още по зле, когато след 10 години и милениълчетата застъпят на служба...

26

до 23

преди 4 години

Явно не си запознат. Полицаите на изпълнителско ниво -на улицаJD, които пазят протести, в КАТ итн не учат в Симеоново-достатъчно е средното образование.

25

преди 4 години

Глупости на търкалета! Милиционерите, завършили милиционерско училище, като МВР шефа, не ходеха в казарма също!Още от там им започваха привилегиите. Този да не говори глупости, защото някои знаем и помним!

24

до 17

преди 4 години

Заплатите в МВР не са ниски, но за сметка на това-привилегиите-много-да ги изборявам ли. В МВР заплатата е по-висока, отколкото на професор в СУ, за сведение(основна заплата на професор в СУ-1100 лв - https://dnes.bg/obrazovanie/2019/02/28/zaplatite-v-su-po-visoki-profesor-shte-vzema-pone-1100-lv.403373

23

asdf

преди 4 години

До АнонименТи си доста доБълнителен, начи. Ханку Брат. Кажи му фуражка и не го обиждай повече.

22

WTF

преди 4 години

Каква казарма?!? Нали учат в Симеоново! Да я стегнат тази академия. Там би трябвало да се правят полицаите, а не в казарма! Започнете да мислите, където са истинските проблеми на една система, а не да блянувате за отминала простотия.

21

Ф.С.В.

преди 4 години

Децата на "Демокрацията" искат пари- Демокрация с празни джобове -не става ! Каква е тази Демокрация да се родиш беден и от дете да разбереш че трябва доживот да си бедняк и да си умреш беден - Демокрацията е един фалш и забавление за богати и ежедневен стрес и желание за самоубийство на бедните - Контраста в БГ е огромен- бедните са много по бедни -от бедните в нормална Европа!АЗ съм служил и част от живота ми е взета в полза на БГ- искренно съжалявам въпреки че постигнах висок ранг в казармат

20

Анонимен

преди 4 години

Само като чуе човек такова изказване и разбира, че няма абсолютно никакъв шанс нещата в МВР да се оправят.

19

от Пазарджик

преди 4 години

В това училище за сержанти няма кой да окоси бурените сега. Едно време служеха като в казарма, сутрин вдигаха байрака под звуците на химн, вечер го сваляха, изкарваха ги под строй на занятия, на стрелби, в двора даваха наряди и караул. Беше опънато като в казарма. Сега се търкалят тук там из двора, учат се как да дебелеят. На какво ги учите в МВРдокато ги назначите, това училище стои само за пред хората, а си назначавате всякакви изтърсаци по роднинска линия.

18

Анонимен

преди 4 години

Това важи не само за полицаите !Трагично е положението!

17

Анонимен

преди 4 години

Ниското заплащане, в който и да е сектор води до търсене на добълнителни пари по какъвто и да е начин. Не е логично да се търсят причините в липсата на казармата. Става въпрос за ценностна система. Когато нея я няма казармата или каквото дриго искате, е загубена работа. Връскарството във мвр все още е доста голямо. Високиге ктитерии са само, за да има нещо черно на бяло.

16

asdf

преди 4 години

Така е, защото гледат от старите фуражки.

15

Смешници

преди 4 години

Каква дисциплина какво говорете мафиоти?? Ако не продават дрога рекет на всяка крачка!!!Полицията трябва да не спира хората по улицата защото единсвеното което правят е изполват значката за да рекитират!!!!

14

Чикън

преди 4 години

То и назначаването на хора с връзки си оказва влияние. Естествено, че няма да са дисциплини и отговорни. Като ги уволнят от едното място ще ги набутат някъде другаде. Все им е тая.

13

Слънчарски

преди 4 години

Единствено са нямали опита на старшите си колеги в това да се крият от старшината/началниците и не са им казали предварително за процент от печалбата, разбира се.

12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУхуууу 10 години .. брях брях ...

11

Анонимен

преди 4 години

А охранителните фирми? На които раздадохте какви ли не правомощия и позволихте на охранителите да се изживяват като Богове. И са недосегаеми. И за тях оправданието ли е- не са ходили в казармата?

10

Анонимен

преди 4 години

И ромите, които крадат и пребиват хора, не са минавали казарма и нямат навици и дисциплина. И те се изкушават. Това оправдава ли ги?Залавяте хора за притежание на наркотици. И те не са минавали казарма и нямат навици и дисциплина, и те се изкушават, обаче раздавате присъди Затвор. И изобщо в Бг има само една присъда за всичко, незначително и значително- Затвор. И никой не ги оправдава с това, че не са ходили в казармата.

9

подкрепа!

преди 4 години

Много добра е идеята-който иска да бъде полицай, да изслужи 24 месеца доброволно в професионалната армия(срещу заплата). Това трябва да важи за държавните служители изобщо-и за мъже, и за жени.

8

Анонимен

преди 4 години

Да знаете, че казармата е виновна, тия където са минали казарма не нарушават закона, не взимат подкупи. Все некой и нещо са ви виновни, а истината е че средата в която израстват е такава. Няма правила и законност, прокуратурата и съда не работят. Няма контролен орган който да следи и дисциплинира. За всичко са виновни управляващите последните няколко десетилетия.