31

Ф.С.В.

преди 4 години

Магистралата е меко казано - смешна - една селска реплика на истинска магистрала- има моменти в които си мислиш че си изкривил джантата или ти е спукана гумата- едно клатене тресене и на моменти пътят е като "локум" подскоци и всякакви изненади - Жалко е и смешно -типично по български- Чудя се какви тол такси ще се вземат навсякъде -дори по третокласни пътища- Онзи ден пътивах за Маказа- ами пътят Хасково Кърджали до границата- е убийствен- по банкетите имаше намачкани коли -лош път -тесен !

30

Иван

преди 4 години

а кога почва ремонта ?

29

До НРБ

преди 4 години

Защо не сравняваш с 15век.? Баси логиката!

28

Пунта Мара

преди 4 години

Баце знам че си много зает да откриваш огромни магистрали и заводи ама айде прати строителната армия да оправи ония мижави 50-60 км. от Стара Загора до Чирпан. Вече няколко години караме уж по магистрала, а със скорост за обикновен път.

27

Анонимен

преди 4 години

На Тракия строителна армия, а на Хемус шепа работници. Само претупват Хемус и няма да я завършат още 50 години.

26

НРБ

преди 4 години

До Анонимен21"прекараха интернет и кабелна телевизия"Е, не е като през социализма да чакаш 2 години да ти прекарат дуплексен телефонен пост.

25

Анонимен

преди 4 години

при социализма имаше 130 км магистрала до Пловдив.плюс магистрала до правец.Сега магистралите са Тракия, Марица, люлин. плюс Струма недовършена.Софийското метро скоро ще е с 3 лъча.

24

Анонимен

преди 4 години

Защо днесбг са отрязали спомените на Борисов за "професора по стоманобетон". Стоманобетон си е основополагащи наука и професори по стоманобетон има даже.

23

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

ПО САНТИМЕТРА ХАСЛВАТ СЕ ПОЛАГАТ,, ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТАМ,,, ДОГОДИНА БАС ЛОВЯ ЩЕ ЧЕ ИМА ДУПКИ ВЕЧЕ. ;)

22

Проф по стоманобетон

преди 4 години

"Имах един професор по стоманобетон, ако някой използваше народната дума "арматурчик" направо късаше" - Бойко Борисов от проверката на магистрала Тракия.

21

Анонимен

преди 4 години

На практика се изграждан нови мостове - казал Борисов. Вероятно е имал предвид, че се прави ремонт на мост, който струва колкото изграждането на ново съоръжение.

20

Анонимен

преди 4 години

България е проектирана през социализма с мисъл за обществото и гражданите. След това олигарсите я проектираха да е удобна на тях, презастроиха всичко, затвориха и ограбиха всичко обществено. Построиха мутробарок в градинките и паркингите, прекараха интернет и кабелна телевизия, едва довършиха с чужди пари една магистрала. Построиха един язовир, който щял да се изплаща 300 години и 30 години строят АЕЦ Белене.

19

Анонимен

преди 4 години

До 11 - "*** на прикритие "Другарю червен ....., цялата гордост на болшевишкия ви строй, е построена под дулата на милиционерските оръжия от лагеристи, бригадири и трудоваци. За парче хляб и обещание да останеш жив. Ако ти е толкова мъчно за правешкия интелектуалец - качвай се на високо, скачай и после ще се гушкате в казана. За комуноиди има отделен такъв. С постоянно подгряване.

18

Анонимен

преди 4 години

Баце, *** инспектирай пътя Бяла-Русе- на 20 години настилка и не е мръднал.

17

ЦК на ГЕРБ

преди 4 години

Велик е Бойчето !!! Разбира от всичко !!!

16

Анонимен

преди 4 години

много се е филмирал и не може да излезе от образ

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен11Тия виадукти са строени през комунизма, ама не от бай тошо, а от строителни войски срещу манджа и 3лв заплата на месец.Ама виадукти имат и държавите, които никога не са били социалистически.

14

Анонимен

преди 4 години

За Хемус ремонтите вече са срам и позор, за участък в началото от няма и 100 км четири ремонта!!!! Защо там не се прави инспекция, защо не се работи на пълни обороти.

13

Счети

преди 4 години

На есен с песен очакваме друга армия от строители да прави ремонт на ремонта, нали така ? Аз да питам само магистралата, която не е мастирала след Пловдив до Стара Загора "армията" кога ще я ремонтира ?

12

Анонимен

преди 4 години

До зимата вече ще са лъснали първите дупки.