56

Пчеличката Мая

преди 4 години

Дизел без катализатор и филтър с чип+100 коня, десен волан и диодна лента отпред е в пъти по екологичен от разни бензинови таралясници...да го знаете... казах!

55

ИНЖ. НАЛБАНТОВ

преди 4 години

ОПОНЕНТИТЕ МИ ДА СИ ВИДЯТ ПРАВОПИСА, ТОГАВА ДА МЕ ОИРОНИЗИРАТ! ЧЕ МИ И КЪСАТ ДИПЛОМАТА! ТИПИЧНИ ***, ДЕТО СА СЛАБ 2 ЗА 5 КЛАС, АМА ТРЪГНАЛИ ДА ОЦЕНЯВАТ ИНЖЕНЕРИ, КОМПЛЕКСАРИТЕ!ВИЖТЕ СЪЩО БРОЯ НА МОИТЕ И ВАШИТЕ ЛАЙКОВЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ОБЕКТИВНАТА ОЦЕНКА НА ХОРАТА!АЙ У ЛЕВО!

54

винаги пускам за

преди 4 години

ГЕРБ---защото тази държава докато не се бутне до основи--нма да може да се изгради на ново...БСП-то агонизира още сто години ще и трябва бавно да издъхнат докато тези новите имат апетит зула та чак ушите им плющят всеки ден някой гори но ние знаем ,че има хиляди др по-умни и неуловими за нула време ще опаткат построеното от ТОШО и за още от Европа за усвояване ще питат...

53

човек

преди 4 години

Приказки от 1002 нощи.По пътищата ни още се търкалят "возила" от времето на Тодор Живков.Като как ще забранят коли със стандарт по-нисък от ЕВРО 4?Все още можете да видите Лади и Москвичи, макар да са вече рядкост.Това е само пропаганда и нищо повече, плашене на гаргите.Наскоро в Германия беше заловен български автобус със забравих колко неизправности - абе май неизправностите бяха повече от всичките му чаркове!Абе направо е за Гинес!В Германия такива МПС не се допускат, тук може.

52

Анонимен

преди 4 години

До ИНФО инж. НАЛБАНТОВИнженере, *** си като гъс.Можеш да видиш за Германия колко електрички са продадени за първите 5 месеца на 2019 и колко други.Новопродадените електрички са 1.66% от всичките.И така ще бъде поне още 10 години.Пък ти си се прави на голям разбирач и оссирай форума със знанията си.

51

Георги

преди 4 години

няма лошо. Става въпрос за коли Евро 3. От 2005год. повечето коли са вече евро 4, така че 2021 ще забранят вноса на коли над 16 години - няма драма.Нека ги забраняват. Освен това в българия се карат доста големи коли. В гърция всички карат коли с малки двигатели и предимно бензин

50

Анонимен

преди 4 години

До човекТой нарежда на партията си как да гласува и това е нещо нормално.

49

Анонимен

преди 4 години

До защо чак 2021Защото на Балканите сме 100 години назад цивилизационно.

48

човек

преди 4 години

До: номер 38Неправилно се обръщаш към конкретен човек с упреци.Той не е казал, че е гласувал за ГЕРБ нали?Щом не е казал, може да е както много други като мен.Аз също имам право да попитам къде е демокрацията, след като министър председател нарежда на Народното Събрание как да гласува.Къде го има това? Дори един цар в ролята си на премиер не можеше да си позволи да нарежда кой какво да прави.

47

Подкрепям!

преди 4 години

Евро 4 е от 2005 година. Голям праз, че ще забранят вноса на коли произведени преди това... все пак ще бъдат гробници на повече от 15 години!

46

защо чак 2021

преди 4 години

В редица държави този закон влезна в сила още преди 10-15 години.

45

Анонимен

преди 4 години

До Асан ГерберджиятаТа какво общо има Бойко със замърсяването на въздуха, че не разбрах?

44

Анонимен

преди 4 години

До Асан ГерберджиятаСпирането на старите дизели няма нищо общо с това коя партия е на власт. Това трябва да стане без знаечение дали е Бойко или Мойко.

43

Асан Герберджията

преди 4 години

ХА,ХА .ревете сега .ама наесен пак за Бойко ще пуснете,нали???

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен37Дай им на такива като тебе да мрънкат.Менте си ти.

41

Ще станем като Алба-

преди 4 години

--ния едно време ,там само Енвер ходожа имаше телевизор и говорителката всеки ден казваше --добър ден Енвер Ходжа . Та тука ще е Добър ден г-н Борисов добре ли пътувахте по празната магистрала и лесно ли паркирахте в центъра на София ?И на метан да си и на газ да си вкарат ли ти истински европейски преглед 10-годишен автомобил преглед няма да мине ,а дори и да се промуши със по-старите стандарти няма да те пускат в центъра на голям град или в определени градове изобщо няма да е разрешено...

40

Анонимен

преди 4 години

Всяко квартално гъзe е длъжно да притецава БМВенце нов внос на 150 000км за 2000 лева. В гена му е.

39

Анонимен

преди 4 години

Бля, бля, бля изгубено време и голема мъка е тая драсканица.

38

Анонимен

преди 4 години

До 37Нямате свобода ли? Че вие разбрахте демокрацията като анархия и вече 30 години всеки прави каквото си иска! Това не е демокрация.

37

Анонимен

преди 4 години

Катализаторите са скъпи и ги крадат.Лобита натискат за рекет за да си продадат стоката . Комплексарите не им стигат искат всички на лизинг и кредит за да са вързани , а и банките ги урежда. У нас всичко е мафия вече.Плодове и зеленчуци се внасят преоценените за изхвърляне, горивото второ качество, ментета на всякъде , държава менте.Имало свобода, къде е свободата ???