606

Анонимен

преди 4 години

Издаде се вчера един озлобен русофилски *** - на някой му е притрябвала вашата благодарност... Искат просто да навеждаме глави и да се страхуваме.

605

Анонимен

преди 4 години

До wild horseПолша, Чехия, Украйна, Литва, Латвия, Естония, Словения, Словакия, Румъния премахват съветски паметници, включително тези на Ленин и рашките не могат да им кажат нищо, нас като Задунайска губерния ще ни наказват руските господари.

604

Българин

преди 4 години

До Анонимен.........Няма да е зле да им теглят един хубав бой в полицията, но продажните НПО-та..............Най-продажното НПО е НД "Русофили", бе руска п одлого. А русофилитте с мед ли да ги мажем?

603

Анонимен

преди 4 години

То ако вкарат сороскитегендари в пандиза понеже само те оскверняват паметницитещетрябва да разрешат и гейбраковете щото те там в пандиза ще се омъжат

602

ДА ПИТАМ

преди 4 години

ИМА ЛИ УБИТ В БЪЛГАРИЯ РУСКИ ВОЙНИК ПРЕЗ ВСВ, ЧЕ ДА МУ ПРАВИМ ПАМЕТНИЦИ?БЛАГАДАРЯ. КОМЕНТЪТ Е ИЗЛИШЕН!

601

Анонимен

преди 4 години

ОБАЧЕ ИДЕЯТА НА ЕДИН ПО- ДОЛУ ДА СЕ ДЕМОНТИРАТ И ПРАТЯТ В РУСИЯ ПАМЕТНИЦИТЕ НАИСТИНА Е ДОБРА!

600

Анонимен

преди 4 години

По цял свят се пазят и почитат паметниците на най-големите сатрапи Така е, но руските и дьоти са много по-отвратителни и от най-големите сатрапи. Освен това се почитат паметници на свои сатрапи, а не на чужди. Като искате да си уважаваме историята, къде са паметниците на Фердинанд и Борис Трети? Как може да имаме само един паметник на руски цар и те да ни натискат за още?

599

Българин

преди 4 години

До Анонимен=========По цял свят се пазят и почитат======Сложи си го у вас в двора на село, бе путлераст! Това не е са паметници а жалони , с които окупатора е маркирал територията си.

598

Анонимен

преди 4 години

По цял свят се пазят и почитат паметниците на най-големите сатрапи само в идиотска България е позволено на разни зеленчукови производни да си правят каквото искат!

597

Циник до 650

преди 4 години

От този дето си се родило...Вие русофилските лекeнца сте само "следствие" от брейнуоша на ***.Пълни бeзрoдници сте

596

Анонимен

преди 4 години

Наказания за поругаване на руските паметници....................поне 2 години затвор за вандалите и ***!!Няма да е зле да им теглят един хубав бой в полицията, но продажните НПО-та веднага ще започнат да ги защитават!!!

595

Анонимен

преди 4 години

До ЧестенТова определено НЕ Е нашата история ,а РУСКА ЛЪЖА. И заова трябва да се премахне.

594

Кимон

преди 4 години

До 644 Оставете квалификациите,аз казвам,че има споразумение.Подписано,черно на бяло.От президенти демократично избрани.Какво повече.

593

Прасе с каска

преди 4 години

***, като не ви харесва че получихме независимост благидарение на Русия, грабвайте си вазелина и зачазвайте в Анадола или някое въглищни гето в САЩ.Там ще ви облужат както заслужавате.

592

Анонимен

преди 4 години

Да се демонтират и ако ги искат да си ги вземат. Територии бол там, шеренкова да си ходи в родината си, тук е България. Пак казва, територии бол.

591

wild horse

преди 4 години

Колко жалък трябва да си,за да се бориш с паметници? Те са част от историята,добра или лоша,но е факт.Не ми се иска България да падне толкова ниско,колкото Прибалтийските страни и Украйна. Все пак някои забравят,че ние бяхме на страната на Хитлер и спокойно можеше да ни няма сега.Стига с тези раздувки за руска окупация..

590

Истината

преди 4 години

До КимонЛъжеш като типичен русофил. Паметниците в България не са военен мемориал, няма погребани войници по тях, а и никой не е загинал при бойни действия.

589

антисоросоид

преди 4 години

До 639 коварните русиАко не са били те ти да не си се родил бекелешсороски.

588

да се премахнат

преди 4 години

Мутрите, корупцията са дело на ДС което от своя страна е клон на КГБ в България.Повишаването на националното самосъзнание и недопущане на руско влиание ще задушат и в най-добрия случай ще елеминират тези вредни явления.

587

коварните руси

преди 4 години

Те създават Македонска нация в България.В Грузия Северна осетия и какво беше. Почерка е един.Нека си държат паметниците. Ние ще водим децата да гледат как са сквернили, сквернят и днес земята българска.