28

Само питам

преди 4 години

И защо да гласуваме за БСП? С какво са по-добри от ГЕРБ?

27

Стабилни сме!

преди 4 години

А междувременно 13 държави в Африка вече имат по висок стандарт от България....Гарантирано от ГЕРБ!

26

Анонимен

преди 4 години

Управляващите са лош избор, опозицията също е лош избор. Добър избор е само терминала.

25

Хахахаха

преди 4 години

Ако Баба Корни не победи Свинярина Гергов в битката за БСП, ***, Доган Бей и старите муцуни в БСП ще се гушнат и ще управляват още 1000000000 години. Много *** народ. УжасТ!Имахте шанс да смените управлението с МАЛКО по-добро, но отидохте за гъби. Сега няма да ми ревете, че сте болни, бедни и прости.

24

Анонимен

преди 4 години

До :)Че да не мислиш, че повечето хора разсъждават върху това, дето си го писал. Тях ги облъчват с едно мащабно строителство на магистрали, с едни ряз.ания на ленти, с едни фантастични чужди инвестиции и небивал икономически растеж, доходите никъде не растели като в България, а по празниците всички се изнасяли за Гърция (т. е. не били бедни). Пусни си телевизора и виж какво набиват в главите на хората.

23

aa1830

преди 4 години

Аз вярвам само на агенцията на Юрий Асланов. Тя предричаше победа на БСП с поне 5%. Всички други са платени!

22

Тихооо

преди 4 години

Свинарят Гергов прелива корумпирани гласове и протоколи от БСП към ГЕРБ и други партии срещу добро заплащане!

21

:)

преди 4 години

Няма по-*** народ в ЕС от нас. В Европа конкуренция ни правят само турци, албанци, макета и украинци. Просто сме супер зле. Тиквето е мутра от СИК - няма проблем. Ама американския посланик пише грами, че се занимавал с наркотици - това не е проблем. Ама България е най-бедната страна в ЕС - не ни пречи. Ама в класацията за свобода на словото сме 111, а преди Тиквето сме били на 30-то - това *** не го касае. Ама външния дълг се увеличил почти 2 пъти... не ни пука.... и т.н.

20

Анонимен

преди 4 години

Народът не случи на управляващи, но пък управляващите случиха на народ.

19

няма логика

преди 4 години

За 10 години България стана най-бедната ,умираща и корумпирана държава но управляващите са бетон или как гелове,свинари и един фес станаха днешните кукловоди и генератори на всякаква мизерия!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Управляващите разчитат, че народът е късопаметен и лесен за манипулиране."Народът е точно такъв. Управляващите добре са си направили сметката - *** народ и леко фалшифицирани избори и са вечни.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Славчо няма никакъв шанс - Сорос подхранва енергично "българите" в чужбина и откакто "лондонските" Русиновци и Мария-спировците "извоюваха" еврог..з по повелята на милиардера с отворената кесия, станаха още по-големи отворковци - нищо че Рада Дълбоката и имагинерната й "формацийка" никой не ги брои за сл..ва.

16

Анонимен

преди 4 години

Разбрах - повечето българи не харесват нито правителството, нито парламента, но пак ще си ги изберат същите.

15

Анонимен

преди 4 години

Абе като гледам най много "дърпат" тия дето не гласуват! Скоро може да станат и към 90% от населението.

14

до 7

преди 4 години

Аз пък имам други наблюдения. Тука става все по добре а на запад все по зле. Често ходя командировки, и съм обиколил 34града в различни държави. Все повече тиняk в ония държави, пушат трева и друсат по цял ден, че са отегчени от живота. Немогат една свесна почивка да си позволят, бачкат и в събота ако искат да са добре иначе са изпаднaли хипстъри. Българите повечето са озлобени бачкатори, рядко има някои умен на добра работа. Двама от колегите ми се върнаха отчужбината, че и апартаменти си взеха

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Ти от село излизал ли си някога?Ако беше понадникнал и отседнал някъде извън село, колко би ти струвал наема в Хамбург и със заплатката си на хамалин, социалните за "детски" и фонд "просяк" колко ще ти останат за сметките и ерзац кренвирши?

12

Анонимен

преди 4 години

Управляващите разчитат, че народът е късопаметен и лесен за манипулиране. В един момент обаче все пак вече не могат да се скрият далаверите и се преминава към план Б - създава се нова партия, която да обере гласовете на заблудените овци, които мислят, че гласуват за нещо ново. Новата измама очаквам да дойде по линия на Слави Трифонов - той отдавна се е договорил с ББ и ще обслужва същите тези хора, които сега са на власт.Слави само дето не разцелува краката на ББ като му гостува последно в шоуто

11

Анонимен

преди 4 години

Ей докараха го като на евро изборите!:) Смятайте за какви ни вземат, за *** шарани, колко трябва да си умствено ограничен за да се вържеш на това проучване и да си правиш изводи!!

10

Чикън

преди 4 години

Колкото по-пълен е лагерът в Белене, толкова по-честни и внимателни ще са политиците ни.

9

ихууу

преди 4 години

Ха така по-отрано почвайте с лъжите ,та да са вярни лъжите с изборните резултати наесен!