125

Анонимен

преди 4 години

ПРОТЕСТ! ПРОТЕСТ! ПРОТЕСТ! ПРОТЕСТ!ДА ИЗБИЕМ С КАМЪНИ ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ НАМАЛЯВАНЕ НА ДДС!

124

Анонимен

преди 4 години

До до 125А ти?

123

Анонимен

преди 4 години

До г-жа ЛъжаТя затова ли министърката на туризма на членкат на ЕС и НАТО България ходи на крака в "Рашка" да се моли за руски туристи, щото без тях много българи щеше да им се налага да мият улиците или да просят на Запад.

122

Анонимен

преди 4 години

ДА ОБЕСИМ ДОМУСЧИЕВ и ПРОКОПИЕВ! ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЯХ КОРАТА БЯГАТ НА ЗАПАД. ТУК НЯМА НОРМАЛНИ БИЗНЕСМЕНИ А САМО ОЛИГАРСИ МЕЧТАЩИ ЗА РОБИ.

121

Анонимен

преди 4 години

Важното е че Бойко награждава личният си приятел Цоло Вутов с орден "Стара планина".Само се питам, награждаването дали ще мине под звуцте на "Шушана" и какво лище е шампанското??!!П.П. А плебса си блее ли блее блаженно.

120

Анонимен

преди 4 години

Гледайте България как пенсионерите ровят в кофите за огризки от храна и си мечтайте да живеете при евроатлантизъма.

119

до 125

преди 4 години

А ти що не гледаш козички,прасенца,кокошчици,овчици?А паток?Кажи ве!Сега е капитализъм,може и по 100 да храниш!Ама по лесно е да си мързелив панелен съсел-алкохолик и да сееш простотии!Айде бе ,отивай и гледай животни да те видим!Дървен философ!

118

Анонимен

преди 4 години

ние сме единствента страна в ЕС, която няма диференцирано ДДС за храни, книги, вестници, лекарство.В Хърватска например всички лекарства които минават през здравна каса са диференцирани.В САЩ масово има намаление за стоки от бита.

117

г-жа Лъжа

преди 4 години

Гледайте Чернобил и си мечтайте да живеете в Рашка, въшливи червени бродници, целият ви живот е лъжа!

116

Анонимен

преди 4 години

Абе да ви попитам аз така, бе какво става с визите за САЩ, има ли визи а САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

115

Анонимен

преди 4 години

СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ГЛУПОСТИ! ДНЕС ГЕРБ СЕ РАЗБРА С ДОМУСА ДА НЕ ПИПА СТАВКИТЕ ЗА ЛЕКАРСТВА ХРАНИ! ЩЯЛО ДА СО ОТРАЗИ НА БИЗНЕСА! ХОРА НИЕ РОБИ ЛИ СМЕ! УТРЕ НА ПРОТЕСТ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!

114

Анонимен

преди 4 години

За демографската катастрова са виновни комунистите и 45 години социализъм. Комунистите взеха на баба ми 12 козички, 5 теленца, 3 кравички, 5 овчички, осем прасенца, 17 кокошцици, две петлета, 4 шиленца, едно магаренце и я пратиха в ТКЗСто да работи за 30 стотинки на ден.

113

Анонимен

преди 4 години

АЗ РУСНАЦИТЕ ГИ Е.АХ БЕЗ САМОЛЕТИ!

112

Анонимен

преди 4 години

ОТВОРКО, ДДС ГО ПЛАЩА КРАЙНИЯ КЛИЕНТ, Т. АЗ!ДРУГИТЕ НЕ СА ПЛАЩАНИ, ИНФОРМИРАНИ СМЕ!

111

Боби

преди 4 години

До АнонименВКЛЮЧИТЕЛНО ЛУКОЙЛ 15 Г. НЕ Е ПЛАЩАЛ НИКАКВИ ДАНЪЦИ!НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-ГЛУПАВ ОТ КОЛКОТО СИ1. ДДС плаща ли се или не?2. Корпоративен данък плаща ли се или не?3. Може ако няма печалба доказва се документално да не плаща данък печалба4. Еко такси от всякакъв род и вид защото все пак е химическо производство плащат ли се?5. Лъвския пай от приходите за петролопродуктите влиза в в бюджета от АКЦИЗАХАИДЕ ИЗМИСЛЕТЕ МАЛКО ПО-НОРМАЛНИ ОПОРНИ ТОЧКИ А?

110

Анонимен

преди 4 години

Единствената реална заплаха в за националната ни сигурност е демографската катастрофа! И никакви самолети няма да помогнат!

109

Анонимен

преди 4 години

Те самолетите са хубави но пилотите - български!

108

Анонимен

преди 4 години

"БРАТУШКИТЕ КАТО ЗА БРАТСКИ НАРОД НИ ПРОДАВАТ НА НАС ГАЗА И БЕНЗИНА СИ НА СПЕЦИАЛНИ ПРЕФЕРЕНЦИАНИ ЦЕНИ - НАЙ - ВИСОИТЕ СРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМ КЛИЕНТИ"А това какво общо има с темата за самолетите? Впрочем защо купувате скъпо от Русия, купувайте евтино от други доставчици, кой ви кара насила да купувате от Русия, атлантическите парнтьори които ви доставят евтините модерни 50 годишни боеспособни изтребители защо не ви доставят и евтина шистова газ.

107

РЕСПЕКТ!

преди 4 години

ЗА ГЕНЕРАЛ КОЛЕВ, РАЗПЕРДУШИНИЛ РУСКИТЕ ЖАЛАКРИ!ВСИЧКИ БГ ПАТРИОТИ ДА ЛАЙКНАТ!

106

Анонимен

преди 4 години

А бе тоя драскач тука не знае как да си изключи главните букви ли?!