118

Анонимен

преди 4 години

Те много добре познават крадливи и мързеливи българи,няма да им позволят да злепоставят стоката пред света..Забравете за инвестиции...Е,може завод за капачки или запалки,но и там китайците са по-оправни.Хайде на герена,трева зелена..

117

Анонимен

преди 4 години

Ердо бил неудачник, за това одрин е пълен с българи на шопинг, хайде бегай :)Абе отворко, знаеш ли колко западни заводи има в Турция на големи компании? - десетки. Цялата турска икономика с изключение на туризма е външно-привнесена. САЩ две седмици наложи санкции и лирата се обезцени няколко пъти.

116

Анонимен

преди 4 години

Правилно решение. На мястото на VW вие какво ще изберете? 80 милионна Турция, която ще мине 100-те милиона след 20г. или 7-милионен ***, който се топи всеки ден. Там ще могат и да продават от произведеното.

115

РЕЗИЛ

преди 4 години

Голям резил за Бойко Борисов

114

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

Чата форума. Товаришите хейтят. Дорогие товариши, завода със сигурност няма да на необятната територия на РФ, въпреки огромния брой инженерни гений. ! Там инвестициите са доста по-рисковани отколкото дори в Турция. Дерзайте и си карайте "Москвич"!. Нация от алкохолици, управлявана от диктатор не е привлекателна за инвестиции !

113

Анонимен

преди 4 години

Абе щом не си заминал за Бангладеш, значи не са по-добре от нас.

112

BOPA

преди 4 години

Нали пумпала даде предизборно 20 млн за път до завода. До Истанбул с цената на километър обявена от дж п, може и 20 милиарда да му не стигнат. Важно е да хвърчат пачки, да тече шоу и докато вие ***..оти се заплесвахте пак ви обраха.

111

до да

преди 4 години

я да чуем кои щати....

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен109като твоята майка куртизанката ли?

109

ха ха

преди 4 години

Ердо бил неудачник, за това одрин е пълен с българи на шопинг, хайде бегай :)

108

Анонимен

преди 4 години

Пак ще.го дуемеТи ще дуеш, щото си тарикат!

107

да

преди 4 години

Америка ли ще загуби от Турция хахахахахахахахаха.. американците имат щати по-големи от тая азиатска дупка

106

Анонимен

преди 4 години

Санкции никога няма да се въведат, защото Турция няма да загуби, а запада ще загуби десетократно.Той губи стократно, ама Турция се натиска все за западни заводи. Тая рязана карабина Ердоган е един неудачник.

105

хахахаха 874

преди 4 години

пуделът Турция щял да осъди Америка хахахаха

104

Пак ще.го дуеме

преди 4 години

Няма да забравя преди години един ляв политик и един мастит гербажия,как ни уверяваха,че в България ще се строи писта за формула едно. Вярно построи се ,но в съседна Турция! Голяма изцепка беше тогава,сега оаквам същото хадахааааа....

103

Анонимен

преди 4 години

Никакви санкции няма против Турция. Стига сте манипулирали. Има само вербални заплахи без нищо конкретно. Ердоган вече каза че покупката е направена и ракетите пристигат до дни. Ф-35 също ще дойдат рано или късно защото иначе американците ще бъдат осъдени от международен арбитраж и ще им излезе през носа. Както руснаците ни осъдиха за реакторите. Санкции никога няма да се въведат, защото Турция няма да загуби, а запада ще загуби десетократно.

102

Гледна точка

преди 4 години

Тъй е, като нашия "Зельоний пъпешон" тръби навсякъде, че "оправил" сделката. Оправил ама нещо друго!

101

до 100

преди 4 години

и заплати по 10 долара на месец, бе ба''лъктам на запада всичко му е не евтино, а безплатно !!!!

100

нали

преди 4 години

Северният поток отива при южния...

99

реално

преди 4 години

В БГ няма кой да им работи останаха само старци и мильовци-бизнесмени!Огледайте се!