257

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна мyтро-ченгеджйска държава! Закривай

256

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Ся, кое е хубавото... че България ще оцелее и при Турско и при Руско и при Щатско, но все ще си е така.

255

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Всичките промени в НРБ, което стана РБ са щото СССР фалира. Не са промените поради причини на местно ниво, като в Унгария, Чехия и Полша.Та затуй са таквиз нещата.

254

Галевитепорти

преди 5 години

Да питам защо говорите само за София, др градове няма ли в Бг, как може да правите сравнение с цяла Германия с 1 град в бг и то 1 град мани мани, шопите наистина си мислят, че най долнопробната столицата в Европа е център на света

253

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Никога не казвай никога.В България има положителни промени, но не може да са революционни без революция. А движещи сили за революция няма.А който иска промени да ги направи!Аз опитах. Не можах. И смених страната.

252

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да се върна, даже не искам и да чувам нищо за България.

251

даа

преди 5 години

Ще се връща в мизерията,бедността и за ненаядените политици и мутри,за да види още колко лошо става и затъва от ден на ден...да бе как ли не

250

Анонимен

преди 5 години

Проучването е сред хора, живеещи повече от 5 години извън България. Точно тези с над 5 години задграничен живот пък никога няма да се върнат. Ако пък някой го стори то няма да е за дълго!

249

Анонимен

преди 5 години

Ще се върна само когато гнидите в Кремъл сдадат властта на народа,а това ще стане рано или късно.И тогава изметкярите във властта в България,говоря за тези които са в сянка и управляват партиите от 9/9/1944 ще се разбягат и пръснат по света.И всички народни предатели,духачи на световният интернационал се скрият в дупките си,и не се показват поне 10-15 години.А доносниците на ДС бивши и настоящи,поискат прошка от редовите граждани.....КАПИШ ???

248

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Лека нощ!

247

от Франкфурт ам Майн

преди 5 години

3. Стандартите на хората към самите тях трябва да се вдигнат: докато на зле свършена работа се гледа благосклонно, защото "такова е положението" никой нормален няма да иска той да е потърпевш от това4. Шуробаджанащината: докато не се спре със свойстването всички ще си останем "бртовчеди", а всички знаят, че с братовчедите не е хубаво да се карат, освен ако не делят нещоИма и други, но тези са най-важни и належащи.Лека вечер на всички.

246

от Франкфурт ам Майн

преди 5 години

Ще резюмирам моята гледна точка относно проблемите в България, защото и без това става късно, а някои утре ще трябва да си изкараме възнагражденията:1) Корупцията е проблем номер едно, и то не само като директна корупция а като масово отношение когато става въпрос за лично облагодетелстване2) българския казан в ада: докато не се спре с завистта и злобата към честния труд, честните българи ще бягат. Никой не иска да се подиграват на труда му и да бъде унижаван заради това че не краде

245

Анонимен

преди 5 години

По далеко от България - по голям берекет.

244

Един от Дивия Запад

преди 5 години

Парите имат голямо значение само ако ги нямаш.Ако ги имаш са само средство.

243

Анонимен

преди 5 години

Който е видел евро и паунди, не ке да се връне в Тикволандия!

242

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен #284Вземи ги питай какво точно имат предвид. Ако тяхната представа за "бедстване" е базирана на техните очаквания (а на тези които са си скъсали *** от бачкане за да се реализират добре тези очаквания са доооста високи) тогава може да те шокира какво наричат "бедстване". Франкфурт също не е никак евтин град, но с 6000 евро няма да "бедстваш". Всъщност, ще живееш доста комфортно. Може би не в лукс във всяко едно отношение, но ще можеш да живееш напълно прилично8-)

241

Анонимен

преди 5 години

Толкова хора от ФМИ и ТУ които работят още никой не е побегнал за Германия .. бачкат в София и се кефят. Ходят си по Италия , Гърция , Турция на почивка и където поискат Берлин , Москва с корабче по Волга ..

240

Анонимен

преди 5 години

До от Франкфурт ам Майн Така казват другите инженери да не се съгласявам защото под 6000 бруто ще бедствам..

239

Аз

преди 5 години

Първото и главно условие е ГЕРБ( отдел кражби и продажби на бившата БКП) да изчезне от властта, второто- да се промени основно закона за обществени поръчки. Трето- увеличение на минималните доходи, по възможност да са по големи от линията на бедност.

238

Един от Дивия Запад

преди 5 години

До А 273Ми то Германия не е връхта на пирамидата.Берлин е най-големия турски град в света!То и тук има много ***, но си налягат парцалите.