33

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

спокойно, скоро Эвро няма да има - погледнете дълга само но Италия, за да ви стане ясно, че Эврозоната е във фалит, така че краят на Эврапэйскый Союз е по-скоро отколкото предполагате!!

32

ьзц

преди 4 години

Ако се приеме еврото цените ще останат същите, но в евро, а заплатите ще са -50% щото там ще гледат курса.... бб--пп ще обасни че това е пазарна икономика и няма, какво да направи. Горанов пак ще обясни, че хората работят малко и затова заплатите са такива.А пък недоволството на хората ще е само онлайн...

31

Анонимен

преди 4 години

До 33Не беше Костов (ама както и да е, ти ги разбираш) и ако не беше това събитие, щеше д аима умиращи от глад... Взем го отвъежи, ся тъй леф от евру, науй тъй!

30

5

преди 4 години

Не искам *** евро.

29

Анонимен

преди 4 години

Долу гейския съюз, ако гейовeте евреи иска български пари ще ги купуват по цeнтралния курс обявен от БНБ. Какво сме виновени ние, чe Костов върза еврото за лева еврото няма никаква себестойност крепи го само доверието в тоя съюз. Дори Венецуелските пари имат по-висока себестойност Венуцела има най-големите запаси от петрол в света. Члец Влутния борд загубиихме милиарди от продажба на левове.

28

Анонимен

преди 4 години

Вас пък кой ще ви пусне в еврозоната и клуба на богатите? Я плащайте 2 милиарда лева за самолети и мезонети, и фалирайте.

27

Анонимен

преди 4 години

Всички познати обръщат парите в имоти ?,$, £, имоти, злато. На левовете им нямат доверие.

26

Анонимен

преди 4 години

Аз имам парички. Длаи с у евру или у леа се тая.

25

Анонимен

преди 4 години

Дядо пенс Хляба ти 1 лв ..става 50 цента...учи се първи клас втория срок

24

българин

преди 4 години

до 19..Напиши си ника на български бе Американофилче МАЛКО! И "пак руснаците" ти виновни? Ако знаете колко сте лесни за манипулация дечовците като теб!!!Ще те досрамее от самият себе си! 30 г ви манипулира "американската демокрация"! Та "мразите" яко Русия!!! -:) Жалък си бе дечо! Кланяш се на една държава на *** на географията! А оплюваш държава от Европа? Не си добре!-:) Жалък си!

23

Анонимен

преди 4 години

Референдум да излизане от ЕС, сега!

22

8

преди 4 години

Това е някакво поръчково "проучване'. Аз не познавам и един дето да иска въвеждане на еврото

21

Дядо Пенс

преди 4 години

Сега взимам 207 лв,тогава 103?...

20

избирател

преди 4 години

Някой сеща ли се,кога Хърватия влезе в Европейския съюз?:)

19

Bad Company

преди 4 години

Ами нормално е. С тази бясна пропаганда и лъжи на руските хибриди може и да са се повлияли не до там образовани хора.

18

I'm

преди 4 години

За! Но 1:1 смяна на хартииките.

17

Анонимен

преди 4 години

Твърдо ЗА!!!!!!!

16

българин

преди 4 години

Категорично НЕ! Че някой има 2 лева повече от мен.И си мисли че гушне ли еврото ще е "бог" Си е негов проблем! Ние сме на опашката по пенсии и заплати.Именно защото така искат "политиците" ни!!! ЩЕ ОБЕДНЕЕМ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ВЪВЕЖДАЙКИ ЕВРОТО КАТО ПЛАТЕЖНА ЕДИНИЦА В БЪЛГАРИЯ! Не се заблуждавайте господа "политици" пишман! Още по бедни ли искате да ни направите????! Свалете розовите очила и приемете истината!

15

отСидниАaвстралияя

преди 4 години

Аз предлагам да приеме Рупията или Африканския ранд, хем по близо до тяхния стандарт са заплатите, а Еврото когато влезе в Шенгеня. Или може да изчака Дания да се откаже от кроната. То само гръцкия дълг да беше, ама Италия и Ирландия кой ще запълва дефицита?

14

Анонимен

преди 4 години

А бе вие наред ли сте?България от 20 години е приела еврото а лева е вързан към него и е само хартия. По закона за валутния борд за да се отпечата банкнота от два лева БНБ трябва да сложи в резерва 1 евро което да гарантира тези два лева. Поради това че не сме в Евро зоната, ЕЦБ не може да контролира БНБ и за това се случи грабежа КТБ, високите лихви и такси на българските банки. Това че България не е в Евро зоната а само в интерес на българските олигарси и крадци, а не на хората.