35

преди 16 години

Не обръщайте внимание на *** от 24,29,30,31,32 и33.Същият е доказан *** от което следва,че и в бъдеще мненията му трябва да се пренебрегват!

34

Граждани!!!

преди 16 години

Не обръщайте внимание на *** от 24,29,30 и 31.Същият е доказан *** от което следва,че и в бъдеще мненията му трябва да се пренебрегват!

33

преди 16 години

БДЕТЕ БЪЛГАРИ, ЧЕ ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ НИ Е КРИВ!!!Гледахте ли таз сутришното учатието на Б.Б. по телевизията? В него настоящият кмет призна за първи път, че посланиците на страните от ЕС са много загрижени от масовото участие и издигането на кандидатури на военни в демократични институции на страната.Във връзка с това може да се наложи да се замразят много програми и да се спре финансирането на вече започнали проекти!!!

32

Driver

преди 16 години

Стига полу са ни управлявали и ни правят на ***. Бойко да връща рушвета за Цариградското и да си ходи в Банкя !

31

Glarus4e

преди 16 години

Борисов не е полудесен, защото е изцяло ляв. Не е полуспортист, защото е цяла мутра, не е полугенерал, защото е цял пожарникар, не е получалгаджия, защото е истински чалгар, и на всичкото отгоре няма да бъде и полукмет, защото ще бъде бивш кмет.А феновете на Борисов не са ***, те са цели ***. :)))

30

преди 16 години

Тази сутрин за първи път по телевизионните медии разпространиха, че доверието към ГЕРБ е паднало с 1,5пункта,че доверието към БСП е паднало с 1%.Според реални независими социологични проучвания има тотален срив в доверието към тези две партии, които от години провеждат политика насочена срещу националните интереси, политика на геноцид, политика целяща сриване на достойнството на българската интелигенция.Всички заедно на избори!

29

от един препикан гер

преди 16 години

А герберите започнаха да се разбягват вече. Не щат акъл да им дават празноглавци и лишени от всякакъв морал лица като Бойко Борисов и Ц. Цветанов. Учередители на ГЕРБ преминаха към политическа партия Новото Време Учредители на ГЕРБ преминаха към ПП Новото Време в Провадия. Това се случи по време на конференцията на нововремците за избор на ново ръководство в сряда вечерта. Хората на Бойко Борисов изразиха недоволството си от натегачеството, липсата на прозрачност и свобода в действията на структурата на ГЕРБ в Провадия. Затова учредителите на партията на Борисов в града единодушно се вляха в ПП "Новото време". Бившите вече "гербери" изразиха увереност, че при "таралежите" ще намерят наистина място за изява. Те оцениха положително факта, че членовете на "Новото време" са предимно млади и амбициозни хора, които са убедени, че ще изпълнят целите, които си поставят за местния вот. За председател на "таралежите" в Провадия беше избран Галин Недев. Секретар на партията е студентът Александър Георгиев. Зам.-председатели са бизнесменът Красимир Григоров и Светлин Горанов. Иван Дончев пък бе одобрен за член на ръководството. Очаква се до дни "Новото време" да обяви своите кандидатури за районни кметове и общински съветници във Варна. ПП "Новото време" - Варна

28

преди 16 години

тези двамата, някой ги е излъгал, че само със словесна атака могат да победят или да спечелят, или най-малко неадекватни съветници ще им приберат парите за изборите! В изказванията и на двамата кандидати за поста има доста объркани фрази и тези....

27

преди 16 години

Леле тоя какви ги говори.45 години кой ли е искал да бие още от дете?

26

преди 16 години

На този човек защо не му кажат,че трябва само да мълчи и да присъства ?

25

1234

преди 16 години

Друга моя детска мечта беше да разруша мавзолея. В момента измисляме как да ги бием за пореден път, каза Заимов и добави: Аз съм относително неуправляем.Смях! Всяка словесна изява на Заимов е гарнирана с бисери.

24

НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛ

преди 16 години

Ситуацията в България е странна. Всички ние сме недоволни от управляващите и все чакаме някой да дойде и да ни управи. Залогът е голям. Има още няколко дни да помислим, да се обединим и да предложим нови личности не свързани с тези политически сили които разграбиха България. Всяко неучастие в изборите само обслужва икономическите интереси на БСП и нейните пионки от ГЕРБ. Прочетохме вече някои от досиетата на видни СДС-ари като Венци Димитров, г-н Марков и др, и имаме горчивия опит от близкото минало за внедряване на хора от службите в различни демократични граждански обединения с цел да се компрометират личности и идеи. Свидетели бяхме как синята идея за нежна революция в България и плавен преход към демокрация бе опорочен именно от тези внедрени хора на ДС и БСП. Залогът бе голям, икономическите интереси на столетницата бяха застрашени от обикновени и случайни личности , които се опитаха да излязат на политическата сцена. Благодарение на силовите групировки и внедрените агенти, ситуацията бе преобърната и ръководните постове бяха отново заети от хора предани на Партията столетница.Така идеите бяха изкривени, проведе се приватизация под масата, с небивала сила се разгърна корупцията по високите етажи на властта.Тук не става на въпрос за някакви си мизерни 5 или 100 лева, тук се залагаше и се проиграваше националното богатство на страната. Вина за това има и обикновения избирател т.к неговата политическа култура е ниска , лесно се поддава на манипулации от страна на медийното пространство, което се владееше и продължава да се владее от комунистите и не на последно място от новите -стари икономически господари на страната. Ниската избирателна активност обслужва тези политически личности, техните икономически интереси и те се възползват лансирайки различни "нови идеи "които по своята същност ги подпомагат да се задържат на власт през целия този период. Изхода се намира в активна гражданска позиция и в развитието на гражданско общество с високи морални ценности. Ролята на интелигенцията в този критичен момент е от изключително значение за излизане от тази патова ситуация. Трябва пълна мобилизация и активност от всички нас. Времето е малко, но въпреки всичко можем да объркаме сметките на хората с партийни пагони. Като първа и най- важна задача в оставащите две седмици е да издигнем независими кандидати за кметове поне в големите градове като София, Русе ,Варна и Пловдив. Да спрем бившите милиционери да сложат ръка с нашия вот на демократични институции.

23

преди 16 години

Тия двамата да не са минали на левия тротоар ?

22

преди 16 години

Не му ие лесно и на Костов.Толкова си може човека.Едвам се задържа на борда.Принуден е широко да се усмихва ,че всеки момент ще бъде отсвирен.

21

Az

преди 16 години

Kostov e nai -dobrata smeska mejdu komunist i ziganin

20

преди 16 години

Децата носят презимето и фамилията на майката когато бащата е неизвестен или не е припознал детето.Какъв е случая с Мартин Заимов?

19

преди 16 години

абе, тоя заимов не го ли пере гюлето, а? а черен чичко хептен е изнлещял вече

18

преди 16 години

Тия двамата още малко и език ще си пуснат.

17

az

преди 16 години

Млъквай *** такъв- Костов е най-добрия политик, мързел такъв

16

Боян

преди 16 години

Костов си е потомствен комунист!