41

Предложение 1

преди 5 години

Защото ние на протестите против ИК и против извратената стратегия отиваме с децата си,защото мислим и милеем за тях. Но вие-децата на родители си- ги лъжете. Лъжете за всичко-за стратегия,за ИК,з отношенията ви. Заведете си партньора на село при мама и тате и му кажете-ето го моя избраник.Много от вас ще ги претрепят с мотиките. На много от вас-родителите ще получат удар-и вие ще сте виновни,вие ще сте им убийците.Но на вас не ви пука, ние няма да позволим да прокарвате гнусотиите си на децата

40

Анонимен

преди 5 години

До ПредложениеАко ме извика дъщяри ми на прайда с радост бих отишъл с нея да я подкрепя.

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТова че не могат да сключат брак е защото в нашето законодателство бракът е между мъж и жена.После ще ревната че не могат да имат деца.Извинявайте но създателите на човека са преценели ка да се въпроизвежда.Не мога аз или който и да е да им решщи проблема.Само те могат.

38

Предложение

преди 5 години

Предлагам всички участващи на тоя гнусен парад да вземат с тях и родителите си-да се радват заедно. Не знам колко стари хора са починали от стрес,когато са разбрали че децата им са станали обратни.Така че-вие,обратните-вземете нормалните си родители с вас и заедно с тях подскачайте- нека да ви се радват отблизо.И не ги лъжете,че отивате за гъби или за рибки.Кажете им истината-и ги погледнете в очите. Защото цялата ви "теория" е основана на лъжа-лъжа е ИК,лъжа е и гнусната стратегия за децата!

37

Пустиняк

преди 5 години

Нищо незаконно няма в гей-парада! Но виж, тия освинени от измами и изцъклени от омраза ВМРО, трябваше отдавна да са забранени. Особено пък за чудовищната, не просто измама, а държавна измяна с продадените паспорти. Но Бай *** е мнооого ***, а простото създание забравя бързо, а и лесно бива насъсквано и дресирано с омраза, като му се натикват в мутрите подобни "големи проблеми". Просто население, затова е и на изчезване.

36

Анонимен

преди 5 години

КРАСИ 5 ТЕРАСИ ДА ОБЯСНИ ОТКЪДЕ ИМА 1 МЛН ЗА ТРИЗОНЕТ, СТИГА ГЛУПОСТИ! ШАРАНИТЕ КРИТИЧНО НАМАЛЯВАТ, ИЗБОРИТЕ ГО ПОКАЗВАТ!

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Аз защитавам прайда понеже няма нищо лошо младите да се покажат пред света и така могат и да се запознаят с други хора със същата ориентация.

34

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 33Хората са дискриминиране. Колко от тези хора могат да сключат брак?Нула.

33

Анонимен

преди 5 години

По- важно е та ся притопля манджата с джендърите, вместо да се обясни защо не направиха минималната пенсия 300лв, както иного други неща.

32

За 12 път

преди 5 години

София Прайд ще се състои и седмица след това ВМРО ще намарят друга тема, с която да отвличат вниманието на хората. Българския шаран - най-лапащия шаран, все пак.

31

Анонимен

преди 5 години

Абе тия Сладури от видеото , кога имат време да ходят по паради и кога успяват да тролят по форумите против Русия ?

30

Анонимен

преди 5 години

Организаторите пък смятат, че различната сексуалност е дискриминирана и затова трябва да се вдигне шум.Вдигането на шум не е интелигенте начин за решаване на проблемите. Интелигентите хора не видгат шум а говорят. Събира се и тихо и търпливо обсъждат проблема до достигане на решение.Въпродните лица сами се дистанцират демонстрирайки своята различност. Ние не ги делим, но те гоправят непрекънато. Как да им помогнем като държат за де че са различни и искат някакви права, които ги нямат.

29

Анонимен

преди 5 години

До ТиневЗатова трябва да има сериозни наказания да обида и биене на различен.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Азис си е признавал че е хомо. Правеше се на жена понеже това беше медиен образ. Има мъже работещи да се правят на жени, но не са хомо.

27

Анонимен

преди 5 години

Азис години наред ни занимаваше, че е жена, а като му отъняха доходите и вече не бе интересно да се прави на гей се оказа, че все пак бил мъж.Не съм против да имаш различна сексуалност, но нека не занимаваме от сутрин до вечер обществото с това.Ако следва за 2 процента да правим през седмица-две протести, не трябва ли останалите хетеросексуални 6 милиона и нещо да се организираме целодневно на протест 365 дена в годината?

26

Анонимен

преди 5 години

Нека се разберем нещо. Гейовете и лесбийките са едва 2 процента от населението научно доказано е - 1 процент мъже и 1 процент жени. А вдигат гири като за световно. Протест след протест. Много ми е интересно какви права са им нарушени? кой ги спира да си живеят един с друг, без да се афишира връзката им? Тук драмата е, не дали си гей, а дари е редно да правиш протести за това, а това са две различни неща. Огромна част чисто и просто се правят на интересни - пример АЗис.

25

popa ot razgrad

преди 5 години

Путин беше прав когато по този случай каза: Изборът ви е свободен, но няма да допусна да се прави реклама от това и да се насърчават другите да ви последват...

24

Анонимен

преди 5 години

Хора не обиждай те различните от вас. Не съм обратен но утре ще имате деца и внуци. Ами ако те са избрали да бъдат с различна сексуална ориентация какво ще правите. Ще ги изгоните или убиете ? Нека си правят каквото искат не им обръщайте внимание и толко. Вместо да съдите и обвинявате убийци и престъпници които нападат и убиват децата Ви, бабите и дядовците Ви за 2 лв. Вие се занимавате с тези никумо нищо не направили. Концентрират енергията си в това да правите добри неща.

23

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам да видя Фандъчето да дефилира с костюма на лошата господарка и пенисколан!

22

Анонимен

преди 5 години

Национализма е най добрата политика нищо не даваш и нищо не правиш а на среща тлъста държавна суфра Най изостаналите държави са най националистичесите Сърбия,Маледония И да е честито на брекзитърите 1.3 трилиона загуби до момента