175

Анонимен

преди 4 години

До магаревъд"Тоя па пич Сталоун що се занимава с бойкоборисов?... Срамота е накак си, в края на блестяща кариера, да се снимаш с трипапения еднокнижник."---Ми, човекът все пак има чувство за хумор. Много добре разбира, комичността на положението, Прави си "тестис" с лингвистичните способности на Банкянския, и изобщо fun. :)А, може и срещу хонорар да е било ... Все пак, за пиар се плаща. :)Ти.ква про.ста!! (Не е Слай, де!) :)

174

Така е ..

преди 4 години

От коментар 150 нагоре пишат само *** .аци.За това сме на този хал.

173

Кирил

преди 4 години

Сталоун се срещна с много голям актьор от него

172

Анонимен

преди 4 години

Народа го боли това за твоите сторежи. Показа ти го на изборите като блзо 80 процента гласуваха против Ще ви гопокаже и на следващите избори есента. Тока, парното,цените на храните,леарствата,здравните грижи,криминалната обстановка това е важното.

171

Анонимен

преди 4 години

"" Борисов се видя с Рамбо ... "".................звучи като Батман се видя със Супермен ... няма значение ... важното е комунистите да пикаят газ !!!

170

men

преди 4 години

цирк банкянски в действие. траябваше и да му разкаже за това как избива и прогонва стотици хиляди човешки същества *** от територията си без дори пушка ***, он рамбо щеше да си глътне езика. а пък ако му беше показал сумо шкембака и как затиска каратеките с него, рамбо щеше да се поака. рамбо погали ли те по кратуната проста порко?

169

Анонимен

преди 4 години

А, дали му разказа и за папата?

168

Боко изби рибата

преди 4 години

И това изключително просто същество, и не съвсем с ума си, ни е премиер. Не се ли срамувате?

167

Анонимен

преди 4 години

До реалистдопусната неточност - Винету и Рамбо Силек

166

До 169

преди 4 години

Повечето по-известни хора си имат тарифа за подобни срещи.Докарват си добри пари от *** с клюмнал рейтинг, които искат да се изчеткат преди важно събитие.Някъде бях чел, че за кратка "вечеря" и снимка с шимпанзето от белия дом някакви араби кихали по 5 милиона зелено.Сталон все пак не е президента на USA и може да е взел няколко стотин хилядарки в зелено, максимум.За тези, които нямат и толкова, има копия в цял ръст - заставаш до восъчната фигура, снимаш се, но плащаш до 100 долара

165

Анонимен

преди 4 години

Тиквата, разказала за "своите строежи" и за "западните балкани"?!?Нерде Ямбол, нерде Стамбол????Каква грандиозна глупост са заформили пропагандаторите, само и само да му вдигнат клюмналия рейтинг!Това е анти реклама бе, много е плоско, не се ли сетихте? А може и да го е измислила някоя от калинките, която е назначена да му прави PR акциите по шуро-баджанашска линия.

164

Анонимен

преди 4 години

***!

163

Анонимен

преди 4 години

Тикво каза ли на Рамбо че пак вдигаш тока и парното

162

без изненада

преди 4 години

То,че Борисов няма да научи английски е ясно,но е добре Сталоун да научи български ,за да види колко силна е народната любов към Борисов

161

Б.Б.

преди 4 години

Е па като не знам английски това пречи ли ми да съм ***, а Рамбо.

160

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Рамбо се оказа умен човек и този път заби Бойко още от началото. Щом Рамбо му се смее. Ясно!!!

159

Анонимен

преди 4 години

Тоя Рамбо е фалшив! Истинския го самоубиха преди няколко дена.....

158

ПРАВУ ПЛЯМПА

преди 4 години

До реалистРЕАЛИСТА! ДВЕ МНЕНИЯ НЯМЪ! ПИШЪ НА ГЕРПАДЖИЙСКИ ЗА ЦЯЛЪТЪ АУДИТОРИЯ, ДА Я РАСБИРАИМУ!!!

157

Анонимен

преди 4 години

И двамата са тиквочи!

156

реалист

преди 4 години

Среща между Винету и Рамбо на високо интелектуално ниво, което е характерно и за двамата. Единият поне няма претенции и си е просто актьор, а другият е "мани-бегай" пишман Премиер на клета България.