63

Victimized

преди 5 години

Въобще не става въпрос дали е възможно да стреля с крак или ако ще и с пат, ако наистина се е гръмнал в тялото няма логика, ако искаш да се самоубиеш ще се гръмнеш в главата. От тук на татък остава да видим каква експертиза ще изкарат от МВР. Те както винаги пускат непълна и объркваща информация, понеже всичко в днешното МВР е пиар и приказки пред медиите.

62

Анонимен

преди 5 години

Самоубилиса го

61

Криминалист

преди 5 години

Зайков ще се крие 20 дни като Рамбо и накрая ще се гръмне с пушка!?! Не му е такъв психопорифила! По-скоро би ги изколил до един тия некадърни заптиета. Рамбо се бие до последна капка кръв. Тия съвсем ни взеха за калинки.

60

Анонимен

преди 5 години

Според мен,ако е убит,той е предаден.Никой не е висял в Долна баня.Всичкилюпеха семки в Костенец.Издебнат е взасада.Тогава никой не стреля във въздуха,щото следващият изстрел можеда е негов.Всички са изнервени и импул-сивни.Ако непокажат фото- инфо от сце-ната- невярвам.Отделно,познайте каквоще каже следователят.

59

За пистолет

преди 5 години

нищо не се говори ? ако не ми е станала някаква какафония в главата ,че вече много случаи ...та питам нали жената бе убита с пистолет а братовчед му с пушка тя пък беше разглобена и поставена в пчелин... иначе ако ни покажат снимката на преправената пушка можем да коментираме --тя може и да няма предпазител покрай спусъка ,може да е къса --ама така да си приказваме и най-вече какво става с пистолета намерен ли е...

58

Данъкоплатец

преди 5 години

ЦИТИРАМ!"Не може да направи подобно действие с такова оръжие, освен ако не е рязано"Убеден съм, че в момента в някоя железария на МВР се реже подобна пушка - утре ще ни я покажат.

57

Анонимен

преди 5 години

В Милиционерия всичко може. Старшината например може да си обуе панталона през главата и после ходи доказвай че ти не си му акал в гащите. От обгазени какво може човек да очаква, всичко друго но не и истината без "подправки".

56

Гост

преди 5 години

До Анонимен 47Ако не е виновен ....... духаме супата, защото родата му ще съди България в Страстбург.Да те питам , ти ако си невинен и те търсят ще се криеш ли? Ще стреляш ли по полиция?

55

от морето

преди 5 години

До Анонименсъгласна съм, той отне живота на 2 човека ,можеше докато го заловят да отнеме на още двама и точно 7 години ще лижи урода, да го трепят, той човек няма да стане и да работи ,като нас

54

Истината

преди 5 години

Бивши комунисти, след това мутри, забогатяха - купиха медиите, заграбиха монополите, слугуват на Русия и САЩСега въртят потни гъзаре в парламента и се тюхкат, че в лимузината им е много по-хладно и приятно.Такива хора ни (си) пишат законите. За това сега държава - няма. Полиция - няма. Относно този случай - всичко е възможно наистина, обаче съм почти убеден, че полицаите ни са се наcирали в гащите по време на тази престрелка и никой не е посмял да приближи, камо ли да го стреля.ИСТИНАТА

53

Анонимен

преди 5 години

Циклопе, ти така ли остана с едно око?

52

Преял Гербер

преди 5 години

Не само се е самоубил с ловна пушка.Ударил се е 6-7 пъти с приклада по глЪВЪТЪ преди това. Гарантирано от ГЕРБ! :)Палци горе!

51

Анонимен

преди 5 години

В Курило знаят как се самоубиват и кучетата, абе куче, като анатомичен обект, не като нечовешки характер.Ще помним К, Курило, К Костенец, и ко иде К Кюстендил или К Казанлък- абе казвайте да мое да избегаме

50

Циклопа

преди 5 години

Изгарям от желание хилядите хора, развиващи теория че НЕ МОЖЕ да се самоубиеш с ловна пушка да започнат да правят практически експерименти с подобни оръжия върху себе си - *** както си трябва, с патрони и всичкоХАХАХАХ

49

sofeto

преди 5 години

Без да съм специалист но все пак имам опит от стрелба с различни видове оръжия. Каква е раната предизвикала смърта. От нея може да се познае с какво оръжие е стреляно а и от какво разтояние.

48

Ти си прост бе

преди 5 години

До Анонименкомплексар, човека се е гръмнал, защото има гузна съвест, що се кри толкова време, убил двама, ай сиктер бе, да го духат убийците.

47

qwe

преди 5 години

Аз да попитам разбирачите, като не може с ръка да се стигне до спусака и е нямал време да се събуе и с пръст на крака, толкова ли е трудно да вземеш една пръчка и с нея?

46

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога разбера каква е тая тактика на ушевите по гях стреляг с ловна пушка 12 калибър те стрелят във въздуха и престъпника се самоубива после. Не трябва ли да стрелят по престъпника който е стрелял по гях .Вас ако ви стреля някой ще седите и ще стреляте във въздуха и чакате да се самоубие ? Не знам дали има друга полиция на света с такава безмозъчна стратегия.

45

Спусъка

преди 5 години

се натиска с пръста на крака, като се свали обувката. А ако гладкоцевното е тип помпа с пистолетна ръкохватка става и с ръка. Така че експертите, хайде по-кротко!

44

Анонимен

преди 5 години

Абе те изкараха тоя Петко от Горна че е кръмнал командос, когато истината беше че друг командос го е гръмнал отзад, та за тоя ли няма да скалъпят нещо фалшиво?Народа е супер ***, все пак за пореден път изгра герб...