148

Анонимен

преди 5 години

По-добре мъртъв, независимо дали се е самоубил или са го самоубили, отколкото след няколко години да излезне и пак да убие. Поне сега семейството на жената ще могат да я погребат и да си продължат с живота.

147

от люлин

преди 5 години

Разберете за да се оправят нещата с престъпността в бт не е толкова трудно!Трябва напълна промяна с нови и некорумпирани полицаи!Те са навързани с организираната престъпност и ги пазят!В Бг не разчитайте на полиция!!!

146

Анонимен

преди 5 години

Провала на ГЕРБ е всеобхватен. Съсипаха МВР уволнили са 40 хиляди кадърни предимно и са назначили 10 хиляди така, че днес около 20 процента от полицаите друсат наркотици. Прекрасно постижение по пътя на европейското развитие на България. На нарктомани в полицейски униформи може ли да се разчита, че няма да им се появят халюцинации, че някой стреля по тях...В седмо районно задържали двама свои като ...наркодилърчета. Това май са и единствените наркодилъри хванати последните години...

145

от люлин

преди 5 години

Трябваше това да кажат, защото това е един битов убиец!Представете се терористи и Мвр то издъхва и не може да направи нищо!!!

144

кружшата и дървото

преди 5 години

Глав сека на МВР прилича на предходен глав сек. Единствен в полицейската академия като курсант е имал привилегията да носи мутроведен златен ланец на врата си и успеха от висшуто му гравитира около 3 3 и нещо. Иначе е добро момче, чинно изпълнява заповедите на надпартийното ръководство на ГЕРБ и е идеален за глав сек. При провал на предходен глав, медиите на Певски и Домусчиев може да му изградят неръкотворен образ на сексмашина и вожд на партията КОВЧЕГ, която да наследи партията ГРОБ.

143

Анонимен

преди 5 години

Троловете да си лягат вече

142

Анонимен

преди 5 години

Този човек е жертва на правосъдната система трябвало е да бъде в затвора и сега и жените и той щяха да са живи добре че не е опаткал и десетина полицаи преди да се самоубие.

141

Шерлок Борисов

преди 5 години

Значи днес е стрелял по граничаря, а се е самоубил оня ден...

140

от люлин

преди 5 години

Нещо много не вярвам!!!

139

ГЕРБ вземи апартамен

преди 5 години

пРОБЛЕМЪТ НА гЕРБ И Пеевски е, че в София няма достатъчно роми и турци. Святат смятат и не виждат как ще хлъчнат хората да изберат дедо Бойковата кандидатура баба Данче с 51 процента за стотен мандат за кмет - фигурант наесен. Идват последните издихания на ГЕРБавото четриглаво чудовище в местната власт в медиите и в правителството. И в Цацаратурата.

138

Анонимен

преди 5 години

Да, днес бях коментирала, че сигурно се е самоубил... Иначе щяха да го открият до сега.

137

До конспиратор

преди 5 години

И кой точно ще я разреши и направи тази "независима" аутопсия" в България?

136

Анонимен

преди 5 години

Много почна да ги гризе съвестта.

135

Анонимен

преди 5 години

По отношение на задължението на държавата да проведе ефективно разследване на обстоятелствата, при които Тодоров е загубил живота си, съдът приема със 6 срещу 1 гласа, че е имало нарушение в тази област също на член втори на Конвенцията, който определя като противозаконно отнемането на човешки живот при употребата на сила, освен когато е абсолютно необходимо.

134

Химия на самоубитнат

преди 5 години

Помни КостенецНе забравай КурилоСпоменувай Алнатото Ване, Миши дел Биеро и онова луксозно Данъчно инспекторче чието возило не бе бронирано

133

Бау

преди 5 години

До 175Едва ли. Не и след това медийно фиаско, в което направи полицията на маймуни. Щеше да полежи ... бая.

132

Анонимен

преди 5 години

До анонименИ кой точно ще я разреши и направи тази "независима" аутопсия" в България?

131

Ха ха

преди 5 години

За 20 дена "полицейско издирване" коментиращите уверени че ще бъде намерен самоубит бяха над 90% . - И ей го на - Самоубит . Поредния . Обръщам се към българския Инспектор Дюдю , които режисира тези "самоубийства" - Пич, вкарай малко правдивост в тия сценарии . Нека поне следващия "самоубит' да го намери "случаен гражданин" . За разнообразие . Странно как го откриха в момента в който подигравките и обвиненията в некадърност започнаха да стават главна тема в медиите . Ей така , изведнАж

130

БОЙКО И ЧАКЪРА

преди 5 години

вропейският съд за правата на човека в Страсбург (ЕСПЧ) осъди страната ни за нарушаване правото на живот на Тодор Димов Тодоров-Чакъра, който загина при операция на полицията през 2003 г., предаде bTV.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2012/11/06/sydyt-v-strasburg-ni-osydi-zaradi-mvr-akciia-ot-2003-g.172407,9ЧЕТЕТЕ ХОРАААА И СЕ РАДВАЙТЕ НА УСПЕХИТЕ ТРАГИЧНИ И КОМИЧНИ НА РОМСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ

129

Анонимен

преди 5 години

До БауЩеше да го осъдят на 5 и след 2 да излезе за добро поведение.