287

еее аман

преди 5 години

с 300 зора!

286

Анонимен

преди 5 години

руските разведки начело с Решетников свалят един по един министрите на Борисов ...както биха казали герберастките ***...ха...ха...ха...

285

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 291Сериозно ли ще чакаш докато ГЕРБ настигне БСП по кражби, че вече да не си им фен?

284

Анонимен

преди 5 години

Герб ако са за съд, БСП са направо за бесене

283

Анонимен

преди 5 години

Новата министърка определено изглежда по добре от този пич.

282

Joey Greco

преди 5 години

***, навсякъде се краде, но не и в такива мащаби като в България и само от едно котило хора??????

281

Анонимен

преди 5 години

Световното списание " Икономист" пусна размазваща властта на Шайката ГЕрП статия, в която описва апартаментните скандали у нас и сриващият се рейтинг на бандата на борисоф!

280

Анонимен

преди 5 години

Гнусен и противен човек, който изби хиляди здрави животни, разби съдбите на десетки хора и им отне поминъка. Искам СЪД И ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА тук на земята за беззаконията, които е вършил. А другият съд, оня горе, си го чака - там ще плаща за всяка капка пролята кръв от невинните животинки и за всяка сълза на леля Дора.

279

АНОНИМЕН

преди 5 години

На колене ! На колене, до като не му пуснат корени пред баба Дора, за избитите животни и всички потърпевши от своеволията, под командването на този,,, не искам да му кажа името, щото ще ми изтрият мнението !!! !

278

Анонимен

преди 5 години

Кога ще се само сезира за скандалите които и минават покрай и глуха та Темида.

277

Анонимен

преди 5 години

Съд и справедлива присъда

276

Анонимен

преди 5 години

А, съд кога? Всеки може да подава оставка си, скед като усвои или присвои нещо и да му се размине. Един осъден няма

275

Замитане

преди 5 години

До до замитанеАз съм бивш експерт от фонд Земеделие. Снимките на площите ги има от много години. Но каквито и сателити да снимат, контролът на ЕК над фондовете продължава да е фиктивен. Нарушенията с къщите за гости можеха да се проверят с обикновена справка в публичните регистри на НАП, но не бяха проверени. Всички обществени поръчки по ПРСР са противозаконни, но въпреки това няма санкции. Правете си изводи.

274

Така е ..

преди 5 години

Не се притеснявайте. Оставка се подава след като се спазари каква ще бъде следващата му длъжност. Няма случай някой да е изхвърлен на улицата и да маа крачоли по улиците.Няма да иде на трудовата борса.

273

Питам

преди 5 години

До Анонимен 272 С Нинова ли го сравняваш , или с Йончева ?

272

Анонимен

преди 5 години

Чудех се Тея дни дали от ОПГ ГЕРБ има по-гнусен от цвък и тоя май оглавява класацията

271

до замитане

преди 5 години

ПродължениеЕвропа всяка година си подобрява контрола примерно в момента правят сателитни снимки всеки месец и 1 кватратен метър да се разминават площите те го знаят дори културата в този месец знаят каква е .Добре дошъл в европа.И света на дигитализацията .Иска ви се да мръднете по български но не става България е част от европа и котрола ще

270

Я па ти..

преди 5 години

До ГРОБ 264 Абе байно , ти милиардите ги имаш за нищо бе. Имаш ли представа какво е един милиард ? Я го напиши с цифри. Ако беше по умен, щеше да знаеш че в България няма нито един милиардер.Червендал..ест такъв !

269

Стратег

преди 5 години

Сега следва прегрупиране на армейските части и офанзива към Генералният Щаб на ПП ГЕРБ! Слава на Тангра!

268

Анонимен

преди 5 години

Подаде или са му я подали?Само до преди дни говореше,че ако премиера му поиска оставката,ще я подаде.За сведение на наивниците,никой до сега сам не си е подал оставката.На всички са им я поискали.Затова,да не лъжем хората,че тоя или оня си е подал оставката.Няма такова нещо.