55

ivailo

преди 5 години

Тая стратегия, дето е уж за детето всъщност вменява на всички родители някаква вина, че не се грижат добре за децата си, пребиват ги и вършат какви ли не престъпления спрямо тях... Естествено това не е вярно . Напротив, по-скоро има обратен проблем, че много деца са прекалено обгрижвани, презадоволени и разглезени.

54

Джизъс Христов

преди 5 години

В 2019 година да се аргументираш "за" или "против" даден закон с бок и библия?! Аминчетата, марш в диспансера, светът върви напред след като вашият въображаем приятел беше уволнен от всички длъжности.

53

хмм

преди 5 години

До Анонимен 58 Кое е смешно , не разбрах ?

52

Морал

преди 5 години

58-като не разбираш-може само да се хилиш тъпо! Я кажи отворко-морала откъде идва? Кой е автора на морала,на законите? Нещо да си чул за десетте божи заповеди? Не,нали? А да си чул,че в началото Бог създаде мъжа и жената/семейството/ и им даде заповеди? Не,не си чул,щото си си невежа и такъв искаш да си останеш.А да си чул,че в Библията има много съвети за възпитанието на децата? А да си чул,че Бог заповяда семейството да е от Адам и ***, а не от *** и Ива,или Адам и Иван? Та оттам идва морала!

51

Анонимен

преди 5 години

"Семейството е институция създадена от БОГ" - Смях! Още малко и ще стигнете и до абсурда, че властта е от Бога...Човешки морал ни липсва, човешки!

50

Анонимен

преди 5 години

55,Гледам да съм обективен. Особени народи са, често ме дразнеха, но е факт, че нещата им вървят. Дауни, алкохолици, липса на слънце, но правят Волво, СААБ, Скания, ИКЕА, ЛЕГО и какво ли не, а ние за същото правим максимум кабелите и и седалките.

49

Анонимен

преди 5 години

Ники Ролекса е прав. Антихриста идва

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Ние тук сме си добре, те са за жалене."__________________________________Аз също съм бил там и съм си говорил доста с тях. Над 80% са тежки патологични алкохолици. Огромно количество хора са с Даун синдром поради кръвосмешенията. Липсата на слънце е много сериозен проблем, не го подценявай. Имат много психически и още повече нравствени отклонения. Но не това е причината за тези закони там. Социалната им политика още от 50-те години е патриархална и наставническа. Така са устроени.

47

Анонимен

преди 5 години

Концепцията за детето и Концепцията за ромето са двете велики вмромски концепции.

46

Морал

преди 5 години

Докъде я докарахме-да излизаме да протестираме за нормални неща!С години промиваха мозъци- да бъдем либерални, гейовете не са лоши-а са умни,нежни,мили. Сега ни се качиха на главата- не само паради,ами вече и към децата ни посягат! И проблема е -колкото и да не ни се иска да го признаем-липсата на моралните ценности, а те са само и единствено-християнски! Няма друг морал, освен християнския! Семейството е институция създадена от БОГ , а атакува ли се семейството-вършим мерзост! Морал трябва!

45

Анонимен

преди 5 години

Побъркани са, доста даже. Скандинавските колеги нямаха и 40 часа работна седмица, всеки петък я обяд, я вечеря за сметка на фирмата, по цяло лято ги нямаше, ходеха по Карибите да събират слънце. Като се появи човека на линия и се стряскаш, мислиш, че е напуснал. Синдикатите им следят за правата, всяка минута допълнително им се плаща. Варвари.Ние тук сме си добре, те са за жалене. Слънце, стабилност и пей, сърце.

44

Анонимен

преди 5 години

Сега е времето да се протестира. Няма какво да се съобразяваме със властта. Да си депутат не означава да си умен. Възможно е да си умен, но може и да си съвършенно глупав. Народа не може да греши. Даже не дотам образования народ е по-умен от депутатите си. Протести! Протести! Протести! Тия искат да потъпкат правата на родителите. Да ги мачкат, да ги затварят, да ги глобяват, Да ги унижават. И да се знае, децата все пак имат определени права, нашите деца!!!

43

Анонимен

преди 5 години

Давайте, чудете се още кой бил съсипал семейството. Комунисти, герберасти, евроатлантици, Русия, Америка, Норвегия... Бла, бла.. Докато се чудите и пишете по форумите, ви нае***а, взеха ви парите, взеха ви бъдещето, а сега ще ви вземат и децата. Пишете още по форумите.

42

Анонимен

преди 5 години

Норвегия е държава която не трябва да ни е за пример. норвежците както изглежда са по скандинавски побъркани. Народ който живее в снега и по 3-4 месеца без слънчева светлина не може да е съвсем нормален. Те буквално отвличат децата на чужденците попаднали там поради разни причини, въвеждат ги в тяхната среда и заличават етническото им самосъзнание. Това напомня на еничарските методи. Вливането на свежа кръв по този начин е варварско. Но те са си варвари - викинги, инуити и тям подобни.

41

Анонимен

преди 5 години

Всичко зависи от родителите на децата,А ДАЖЕ,ОТ ЦЕЛИЯ НАРОД!!!Ако и сега,тази сбирщина от овце не се събуди, излезе масово по улиците,пред (про)институциите и не помете цялата управляваща пасмина,заедно с управляващите я чуждестранни агенти,набъчкани в безброй НПО-та,да вземе и народ и държава да вървят в забвение!Да посягат на децата тии ти да си стоиш страхливо и чакаш да ти вземат еничарския данък...СЪБУДИ СЕ ОВЦА НЕДОКЛАНА И ВЗЕМИ СЪДБАТА В РЪЦЕТЕ СИ!НЕ ЧАКАЙ ДРУГ ДА СТОРИ ТОВА,ВМЕСТО ТЕБ

40

дс

преди 5 години

До Анонимен 46Живяла жената там 15 години. Има дом, има работа, има среда. В България вече няма никого. Аз след 5 години следване в родния си град не познавах вече почти никой.Пък и българите в Норвегия не са кой знае колко. Вярва, както не познаваш никого върнал се от там, така и не познаваш никого отишъл там.

39

Анонимен

преди 5 години

И въпреки подобни новини, от Норвегия не съм забелязал някой да се връща. Та, кой знае какъв е случаят.

38

дс

преди 5 години

Абсурдите на законодателството в ЕС и конкретно в България стигнаха дотам, че да се дискутира, китайците задържали крадлата във Велико Търново не са ли и нарушили правата. Може би трябваше в учтива форма (на Вие) да я помолят да остане на място, докато дойде полицията.

37

Дъъ

преди 5 години

Гепирастката псевдо мисловна дейност отново парфюмира пейзажа. Откъм банкя се очаква едно ново пожарникарогенералско аз съм разпоредил т. е. едно нищо. Отново.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39Много си се уплашил от тази Русия бре! Помниш ли онази българка в Норвегия, дето се беше развела с норвежеца и я бяха лишили от достъп до децата и защото "била по-интелигентна от мъжа си и може да ги манипулира". Не си го измислям,това е официална позиция на държавата Норвегия, порови се в мрежата!