40

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се въведе единна европейска минимална заплата от поне 600 евро нето и за няколко години да стане поне 800 1000 и нагоре евро

39

Анонимен

преди 5 години

За да стане 1000 евро средната заплата до края на 2022 година, трябва всяка година средната заплата да се повишава с 15%, а не с 6%-9%, както е при ГЕРБ. Само 2017 и 2018 повишението е 9%, а през 2016 е 8%. Преди това 2010-2015 години е 6% при ГЕРБ. Само преди ГЕРБ имахме бързо повишение на заплатите - 26,5% през 2008 и т.н.

38

Пен

преди 5 години

Колкото повече наближават изборите, все по-голяма става минималната и средната заплата. А иначе до вчера искаха да вкарват хора от някъде за да не вдигат заплатите :))))) Голям смях.

37

Анонимен

преди 5 години

Що не се гръмне!!! За 38 год. стаж стигнах 1200 (Бруто!!!) и пак пробутват обещания за минимална и средна заплата. Оставихме хора със стаж 35-40 години да измират без лекарства и от глад!

36

Анонимен

преди 5 години

На думи искания обещания са силни от там нататък българина да яде на синдикати политически партии оная работа срамота и позор и геноцид.

35

програмистчето

преди 5 години

До до програмистчетоНе бате.не ги нося в космоса.Давам ги на бедните.

34

Анонимен

преди 5 години

В Политиката не се работи. Приказва се. Номенклатурата това може."Политика, Пари, Политика"- Милован Джилаз. В писмо до Сталин.

33

принц

преди 5 години

До Анонимен33тати работи цар.

32

до програмистчето

преди 5 години

И като вземаш 6000 заплата ще си ги носиш в космоса ли ? М ?

31

Анонимен

преди 5 години

до вчера синдикатите в един хор с криб искаха да внасят хора т.е да правят социален дъмпинг, и изведнъж, о чудо, почнаха да агитират за по-високи заплати.Да си излекуват синдикалния шизофренизъм, после да агитират.Най-хубавото на това което се обещава по избори,че никой не е длъжен да го изпълнява

30

Анонимен

преди 5 години

До31. Зависи какво работи.

29

Анонимен

преди 5 години

До Анти дпсИ като ги измете ко ши стане?Ще ти стане ли 1500Е заплатата?

28

Tozi

преди 5 години

Който много работи няма време да прави пари- Рокфелер

27

Анонимен

преди 5 години

Разрешено ли е Синдикатите да участват в предизборната агитация на някоя политическа партия? Въпросът е неутрален, не зная как е уреден този казус по закон. Защото горното изявление е открита предизборна агитация.

26

Анонимен

преди 5 години

Колко са жалки Тиквените слуги.

25

Анонимен

преди 5 години

И защо не от 2020? А, синдикати измислени?

24

И аз искам

преди 5 години

Ми и аз да искам ! До 2022 г. искам всяка вечер при мен да се редуват- Орнела Мути, синоптичката от БТВ,Синди Крауфорд, Мария Шарапова,Дженифър Анистън! Искам бе,искам! Освен това искам-всяка от тях да ми носи и по кошница с банани,ягоди, бира с картофки и тройка кебапчета! Искам още -Пламенчо Димитров да ми дава по 1000 лв. на ден за джобни и да ми плаща тока и водата! И аз искам! И това са социални искания! И като искаме- няма как да не гласувате за мен! Ура другари!

23

Анонимен

преди 5 години

Някой ще обърне ли внимание на имотното състояние на тия синдикалисти?Какви апартаменти имат, тераси, покриви, автопарк... Кого ли не проучват журналята, ама синдикатите ги пропуснаха. А те са част от статуквото.

22

Смешник

преди 5 години

Пламка и без да те познавам лично мога да кажа че си *** такива синдикални лидери не са ни нужни който за 30г немогат да постигнат нищо в полза на работника . Не настояват за заплащане на час с което ще се спре осигоряването на 500лв . Със разни устни уговорки .ама като мошенници се борят за правата ти няма и кво да очакваш да постигнеш

21

платена агитация

преди 5 години

Излязъл Пламен предизборно да възхвалява ГЕРБ и да брани стабилността до края на мандата. Обвързан е с управляващите. Всичките му думи са пропаганда, манипулация и предизборни обещания.Колко са му платили от ГЕРБ и ОП?