71

555

преди 5 години

Ние провославни ли сме, или християни?

70

тираджия 2

преди 5 години

Плебеите мислят първично. Чуват думата "обединение" и си казват. О, това е добро. Значи Неофит е лош, а Джоузи - добър Глупаците и представа си нямат за какъв пъклен план на САТАНА става дума. Дори на мен ми е трудно да обясня. Нима може лош човек да се обедини с добрите? Нима Иисус може да прости на Деница? Същото е и с това обединение на всички религии.Ясно е,че АНТИХРИСТ ЩЕ ПОБЕДИ. Ясно е,че обединение ще има. Ясно е,че НОВАТА РЕЛИГИЯ ше започне невиждано гонение СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ ХРИСТИЯ

69

Анонимен

преди 5 години

за нас църквата не е просто религия,а и традиция и ни е дала просветата,книжнината, азбуката и много други неща.Ако за тебе църквата е нещо различно от само и единствено религия, Ако за тебе църквата е атрибут на национализма, някакво средство за политически цели, Или просто предмет за гордост, Значи не си нито християнин, нито вярващ въобще.

68

тираджия

преди 5 години

ДО ПАТРИАРХ НЕОФИТВладиката Николай се оказа достоен християнин и пастир.От друга страна ДЖОУЗИ се изгаври с бг патриарха. Едва ли не каза,че папа е пример за пастир,защото бил при миряните. Забележете, написа думата "обаче". и противопостави патриарх и папа.НАКРАЯ ДЖОУЗИ СЕ РАЗКРИ. ИСТИНСКИ МАСОН-САТАНИСТ. Не случайно ще го направят новия бг патриарх, за да се съгласи с "обединението на религиите" в името на АНТИХРИСТ.Плебеите мислят първично. Чуват думата "обединение" и си казват.

67

Анонимен

преди 5 години

До ДонДонАми стой си атеист,няма проблеми,но и не ни наставлявай какво да правим с църквата си,за нас църквата не е просто религия,а и традиция и ни е дала просветата,книжнината, азбуката и много други неща.

66

Анонимен

преди 5 години

Плевелиев, Паси и Крадливото Ленче посрещнаха папата с евроатлантически доларов ентусиазъм.

65

Анонимен

преди 5 години

Затова папата каза, че народът в България е със здрав разум и не го приема по начина, по който други болни народи, като в Латинска Америка, САЩ, Испания, Италия. Така се тълкуват думите му. Вече всички тълкуват думите на папата.

64

ДонДон

преди 5 години

Хвани единия, та удари другия.Само едно нещо ми липсва от соца - Атеизма.Не че сега хората са много набожни, много се превземаме по разни келимявки, ча.лми и прочее.Харчим огромен обществен ресурс, за да се чувстват те важни!От къде на къде?!!!Никой не ме е питал дали съм религиозен и колко от моите пари (от данъците) да се харчат по тях!!!

63

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе църквите в Украйна са си руски бе,тя самата Украйна винаги е била част от Русия и дори Киев е бил векове наред руска столица,дори езика им е измислен,защото техния натурален език винаги е бил руския език,а не новоизмисления украински.

62

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе,бе,масоните са десните,фашистите и религиозните,там влизат всички религии,католическата и ислямистите също,Рокфелер и т.н..Докато разбера какво става,цяла година изчетох и изгледах,затова бат Бойко е казал,ако не ви светне синята лампа,ще ви светне червената лампа,демек Ротшилд и Костов и БСП.Цял месец се чудех какви са тия лампи.Голяма грешка беше,че изобщо паднаха БСП+ДПС и се появи ГЕРБ,от тогава непрекъснато се бият на наша територия и само конфликти,интриги.

61

Анонимен

преди 5 години

Охлаждайте супата активисти на герб, предатели невежи.

60

Анонимен

преди 5 години

Когато БПЦ признае Украинската православна църква, тогава и аз ще призная лицето Николай Пловдивски.БПЦ е обладана от русомания и служи на московския Антихрист Негодяев.

59

Анонимен

преди 5 години

Искате да се помирим с педoфилите-паписти и самоубийците с 40те девственици в рая ли?

58

Анонимен

преди 5 години

Защо стягаме войската? Защо готвим наборна казарма? Защо изпразнихме селата? Защо се насърчава изнасянето на българите от България? Защо тази зима ще умрат огромно количество пенсионери поради високите цени? Защо се мъчат да ни вкарат в унеса на джендърските идеи? Защо толерират ***, дето избиват българи и насилват момичетата и бабите ни, ограбват, трошат връзват, влачат, пребиват и какво ли още не. Защо ни е папата? Драги БЪЛГАРИ, срещу вас е обявена ВОЙНА! Мислете с главите си!

57

ЗА ЖАЛОСТ

преди 5 години

Нашата Църква, както и руската беше обладана и задушена от комунистическия атеизъм-няма ги вече. Днес, православна Църква има само в Гърция.

56

анонимен

преди 5 години

говорят за няколко десетки милиона само от арабските държави са стегнали багажа, и над 30 милиона от африка.да не палят нови войни???ако е така тия ще ни изметат направо

55

Анонимен

преди 5 години

ДРУГО СИ Е ДА ДОЙДЕ КОНТРАБАНДИСТА ГУВНЯЕВ ДА СЕ ГАВРИ С ЛЮБИМИЯ ВИ ПРЕЗИДЕНТ, НАЛИ ДРУГАРИ?

54

Анонимен

преди 5 години

Ако БПЦ отлъчи всички духовници, които са сътрудничили на атеистичния режим и зловещата ДС, начело с т. нар. "патриарх" би ме спечелила отново. Дотогава, ще исповядвам вярата си далеч от този милиционерски участък.

53

Анонимен

преди 5 години

"Въпросът е защо се набляга на каканиженето на Папата по въпроса с бежанците ?"_________________________________________Много ясно. Пари има да се усвояват, ей!

52

Анонимен

преди 5 години

Направи ми впечатление, че колата на Папата (папомобилът) струва колкото часовника на пловдивския митрополит. Единият е духовен водач на 1,2 милиарда християни, другият самозабравил се местен дирибей с енория от 300000 души, от които поне 200000 не стъпват в Църква.