136

Totenkopf

преди 5 години

На ме изкефиха дебелите "войници" с *** ретро униформи, които си джиткаха в смарт телефоните, такова падение не съм виждал никога досега!!! Срам, СРАМ! Всички заслужават присъда от военен Трибунал и разстрел на място.

135

да

преди 5 години

НАТО поиска да унищожим армията си, защото била с руска техника и щели да ни въоръжат с модерна натовска..!!!!ето това е големия ефект от членството в на'пиканото НАТО - едно голямо НИЩО !!!!в световната история няма по-нелеп военен съюз от НАТО...само им вижте съюзниците Гърция и Турция,които са готови всеки момент да се избият, защото..са съюзници:))))))))преди 40 години членът на НАТО Турция напада друг член на НАТО за да заграби от територията му..хахахахахахада ви п'икая на пакта жалък

134

раша наша

преди 5 години

голяма армия и въоръжена да гонят вълците в гората.къде е армията къде е оръжията къде са ракетите къде са младите и красиви момчета а не тия шкембе-големите си кореми които стърчят пред тях как не ви е срам да си покажете че имате армия тази армия е годна само за да гонят вълците в гората помня каква армия имахме красиви и строини младежи .радоста на всяка майка да види сина си в редовете на Б.Н.Армия.криите се и се търсете продажници намалете заплатите на политиц. да има редовна армия от народ

133

V

преди 5 години

Турция подписа с Русия за ц 400 .Ако руснаците им дадат от далекобойните ракети дето са до 400 км . На следващия парад ще трябва да вземаме разрешение от Турция за да проведем парада .На практика с тая ракета за 400 Турция ще контролира по голямата част от нашето въздушно пространство .Парад със самолети ще можем да правим някъде към Видин .Жалка картинка . С ф16 дето може да си ги караме само у Видин кого ще плашим ???

132

Гвоздика

преди 5 години

от руски не значи ли карамфил? Голямо име!

131

"властите"

преди 5 години

Армията ни винаги е била на световно ниво въпреки че не е добре въоръжена. Но политиците ни са под всякаква критика. Затова държава без армия не може, но без депутати ще бъде по добре. Тогава от икономия на големите им заплати ще се въоръжава армията ни.

130

Анонимен

преди 5 години

Като гледам униформите и пушките на нашите дядовци очаквам следващия парад да бъде с лъкове и стрели /ако професионалните ни войници не ги бият ц*****те./

129

Анонимен

преди 5 години

Смях.Каква техника бе?.Всичко е остатъци от СССР от преди 30-40 години.Армия имаше до 1989г.

128

Анонимен

преди 5 години

Всичкото сериозно оборудване е от русия - от нато само джипки и друга транспортна техника - нищо от стратегически характер...

127

Анонимен

преди 5 години

Равносметка за 20 години НАТО, подарени Хъмвита, няколко джипа Мерцедес, един летящ Спартан и 2 Кугара. Не много скоро в редиците на приземените ще се наредят и 50 годишните НОВИ Ф-16. Освен пари за покупка трябват пари и за поддръжка.

126

да попитам

преди 5 години

какви са тия наколенки на сн.18? Най важната част е главата - затова са измислени каските - тия решили да си пазят колената. Или пък защото армията ни е вече на колене та затова.

125

Анонимен до Пич

преди 5 години

На предатилите и безродниците щпиц кованди им се рривижда. Хората са отвратени от случващото се в България, от управляващите, от мизерията и бедноста. Нато и америка ни унищожиха армията и държавата факт.

124

ззтоп

преди 5 години

Тези железа ги държахме преди близо 40 г. в ръцете си у казармата. Нови няма ли?

123

Телепат

преди 5 години

до 131По една случайност точно по-това време бях в армията. Да си правиш извод за една армия от парадите е като да преценяваш колко е качествена една стока по телевизионните реклами.

122

Анонимен

преди 5 години

На евроатлантиците как да ви обясня че западния в свят умря?! Директивата беше заповядана и изпълнена преди няколко години, а вече резултатите са налице - бялото население в сащ намалява с около 5% на година и вече е 65%, в Чикаго къде белите са 35% от населението кметицата е черна жена-лecбийkа. Това са ви евроатлантическите ценности.

121

с болка

преди 5 години

Младите,ако са умни ще гледат по нета парад преди 1990 .Ще видят каква армия е имала Вългария .

120

сминдух енд чесън

преди 5 години

Баровците са обърнали парада на търг за антики ...

119

Анонимен

преди 5 години

До127Но най-важното е, че ще има демокрация--викаш, чрез демокрацията натрупах "първият милион", "усвоих средств. за пр-во" сега е време да демонтирам демокрацията, че е вече опасна за мен - много взеха димократично да питат - "а от къде и как ти е първият милион"

118

Анонимен

преди 5 години

смях! срам ме е като гледам 2 и 3 ... (( кви са тия глупости бе..."оръжия" от преди 60 години... черешовото топче що не извадихте...

117

Анонимен

преди 5 години

И армията е както и валутния борд вместо с пари, със шикалки. Но най-важното е, че ще има демокрация и капитализъм вместо България. Ще веем патриотични знамена с ГЕРБ или без ГЕРБ и ще се ежим на ромите, а народа ще бяга в чужбина.