88

специалист

преди 5 години

От азиатските държави уважение заслужават: Япония - лошото момче на Азия и Корея - азиатския тигър!

87

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

В ЮГОИЗТОЧНА АЗИЯ КИТАЙСКИТЕ СТОКИ НЕ ВЪРВЯТ,ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ КОРЕЙСКИ ИЛИ ЯПОНСКИ ИЛИ НАПРАВО МЕСТНИ!!!!

86

Анонимен

преди 5 години

До населениеОбаче не може да им се отрече, че са упорити и дисциплинирани.

85

Анонимен

преди 5 години

Комуноидния русофилски дъртак изкуфелник с внуци в америка, пак цял ден ще ни убеждава колко била хубава росията.

84

население

преди 5 години

Китай - милиард и половинаталант - нулев

83

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

КИТАЙЦИ САМО В КИТАЙ ЛИ ИМА? КАЗАХ ЧЕ КИТАЙЦИТЕ В ТАЙЛАНД СА БУДИСТИ А НЕ ТЕЯ В КИТАЙ ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО,И МОГА ДА СЪМ ФЕН НА КОЯТО СИ ИСКАМ БУДИСТКА СТРАНА ПОНЕЖЕ БУДИСТИТЕ СМЕ ЕДНО ЦЯЛО!!!! ТАКА ЧЕ КАКТО ХРИСТИЯНИТЕ СЕ ПОДКРЕПЯТ ПОМЕЖДУ СИ ТАКА И НИЕ БУДИСТИТЕ СЕ ПОДКРЕПЯМЕ!!!!!!

82

Анонимен

преди 5 години

До 103Какъв 7-ми блок бе ахмак комуноиден?

81

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААЕ така де.Сглобяването на един телефон в Китай струва 2$. Що пък епъл да не си сглобяват телефоните там? А пък това, че няколко китайци се самоубили, скачайки от прозорците във фокскон, какъв проблем е?

80

до 96

преди 5 години

Абе соросиден *** . Режим на тока имахме за няколко години до пускането на 7 блок. Имахам режим защото имахме предприятия които работеха и консумираха ток . Сега няма режим защото няма нищо работещо . А и тока беше 2 ст . Сега колко е ? Нищо не си платил за АЕЦ .Плащал си с домати и краставици . Так плащахме и за модерните оръжия.Гърция нямала АЕЦ . Гърция разачита на туризъм за икономиката си... Те никога не са имали производство. Това се определя от географията. Те иам 13 000 км бряг

79

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИН БУДИСТГлупости на търкалета. Толкова ти е акъла.Като си поръчваш стоки от алиекспрес, производителят дори не разбира кой е клиентът.Къртиш мивки с мало умието си.

78

91

преди 5 години

Хм откога Китайците станаха Будисти . Има няма 10 процента са будисти. Основната религия за около 60% е конфуцианството след това даоизмът и едва след това е будизмът.

77

Анонимен

преди 5 години

До 90Даде ни СССР АЕЦ, ама имахме режим на тока.А подобната на нас Гърция - няма химко и АЕЦ - ама няма режим на тока.Съвецка му работа.И какво значи дали ни?АЕЦа сме си го платили до последното винтче.дали ти били. дръжки.

76

Чърчил

преди 5 години

Китай е единствената държава в света която има териториални претенции към всичките си съседи...

75

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

КИТАЙ ИМАТ 3 ВИДА СТОКИ:ЕВТИНИ ЗА БЕДНИТЕ СТРАНИ(ТОЕСТ ТРЕТИЯ СВЯТ) СРЕДНИ СТОКИ ЗА СРЕДНО-БОГАТИ КЛИЕНТИ И МАРКОВИ СТОКИ ЗА БОГАТИ СТРАНИ И КЛИЕНТИ!! ТУКА В БЪЛГАРИЯ ПРАЩАТ НАЙ ЕВТИНИТЕ СТОКИ ПОНЕЖЕ МАСОВАТА ЗАПЛАТА НА 80% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ЧИСТО 400-434 ЛЕВА!!! САМИ СЕ ДОСЕЩАТЕ С ТЕЗИ ПАРИ КАКВО МОЖЕТЕ ДА СИ КУПИТЕ!!!

74

Анонимен

преди 5 години

До китайско качествоАз също имам HP. Оригиналните батерии изкараха 3 години. После ги смених. На новите пише "Made in PRC". Гаранцията им беше 6 месеца. На 8-мия месец сдадоха багажа. Но по-оригинални няма.

73

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 5 години

ЖЕНА МИ Е ОТ ТАЙЛАНД И В ТАЙЛАНД ИМА ДОСТА КИТАЙЦИ И СМЕСЕНИ КИТАЙЦИ С ТАЙЛАНДСКА КРЪВ!!! КИТАЙЦИТЕ НЕ УСПЯХА ДА АСИМИЛИРАТ КУЛТУРАТА НА ЮГОИЗТОКА ПО СКОРО ТЕ СТАНАХА ЧАСТ ОТ НЕЯ(ТОЕСТ СТАНАХА БУДИСТИ,ПРИЕХА МЕСТНАТА КУЛТУРА И ТРАДИЦИЯ) ТАКА ЧЕ КИТАЙЦИТЕ СА МНОГО ЛЕСНИ ЗА АСИМИЛАЦИЯ И ПРЕТОПЯВАНЕ!!! В ТАЙЛАНД МАЛЦИНСТВА НЯМА ВСИЧКИ СА ТАЙЛАНДЦИ ПО САМОСЪЗНАНИЕ НИЩО ЧЕ ГЕНЕТИЧНО ИМА ДОСТА РАЗНООБРАЗЕН ХАРАКТЕР ТОЕСТ СМЕСЕНИ С КИТАЙСКА,ЕВРОПЕЙСКА,МАЛАЙСКА,ВИЕТНАМСКА КРЪВ!!!!!!!

72

До 86

преди 5 години

Разликата между едните и другите е че Запада това което прави е да изсмукава ресурсите на колоните си България е колония на Запада . От нас понеже нямаме полезни изкопаеми могат да цоцат само хора. Правят го чрез корумпиран и престъпне елит които поставят на власт. За разлика от СССР помагаше за развитието на България и с евтини ресурси и с Know how . Я да видим едни високо технологиче обект построен от Запада в България .Нещо като АЕЦ Козлодуй, Химко , Бъргаската рафинерия и още стотиц..

71

китайско качество

преди 5 години

"Вземи си лаптоп ЛЕНОВО да видиш качество, Делл и НР могат само да им дишат праха!"Имах лаптоп Леново от среден ценови клас и за 2 години издаде багажа. А корпуса му беше толкова крехък че като го хванех с една ръка за единия край и тежестта на другия края натежава и започна да се чупи. От 3 години имам лаптоп HP и съм страшно доволен. Все още е като нов и батерията му чак на 3тата година почна да отслабва, първите 2 години държеше по 4 часа, а Леновото след 6тия месец вече държеше по 15 минут

70

Анонимен

преди 5 години

Отивам да пия кафе вие купувайте китайски ширпотреб

69

Анонимен

преди 5 години

Отивам да пия кафе вие купувайте китайски ширпотреб