24

Да допълня...

преди 5 години

До Тъжно 46 Ти от къде знаеш какво е казал Христос за ризите ? Като идеология социализма не е лош , но на практика не става.Няма прогрес и хората са бедни.Никъде не успя.

23

Другарки засраметесе

преди 5 години

Рашките нямат никаква култура и технологии обаче се месят на всички народи. Безсрамници! Дори автомата им е дело на пленени германски инженери. Докато американците не проумеят, че с тия пияндури бизнеса е вреден, няма да се наредят нещата.Заради тях Европа гъмжи от нешастни хора без родина.

22

Дядо Соци

преди 5 години

До Чили 40 Все някой унищожава социализма по света. Били САЩ , бил Сорос ама никой не казва че социализма се провали на всякъде, заради дивотията хората да бъдат уж равни..То и наш Виденов Сорос го бил провалил.

21

Гост+

преди 5 години

Аналогията с Чили е подходяща. Латинска Америка винаги е била много по-бедна и нестабилна в сравнение с "богатия" Запад и най-вероятно ще си остане такава. Една от основните причини е наличието на продажна испанска/португалска клика, която е готова на всичко за да защити просперитета си. И какво излиза, че ако подмениш корумпирания команден състав с патриотично настроен, както направи Чавес, армията започва да защитава законността, конституцията и държавността, особено от външни посегателства.

20

Тъжно

преди 5 години

Всяка държава, която иска да води самостоятелна икономическа политика, базирана на социални придобивки бива унищожена от САЩ.Чили, Аржентина, Бразилия, Филипините, Сирия, Ирак, Иран - всичко е борба за ресурси и в името на парите. А че милиони са жертви на преврати - не им пука.Няма по-чудовещен режим от капитализма.Христос казва: "имаш ли две ризи, дай едната на ближния"Какво християнско има в САЩ и капитализма, алчни финансови акули, за които дори здравето е стока и трябва. Чудовищно!

19

Въпрос

преди 5 години

Вярно ли Чавес е построил 2.5 млн жилища и е настанил там безплатно бедни и нуждаещи се?Бил раздавал купони за храна 10 пъти- по-евтина от тази в магазините.Безплатно образование и здравеопазване? Бензина по 1 цент.И всички това от национализацията на македонската нефтена компания?

18

Анонимен

преди 5 години

Разговор от централата на ЦРУ:Колеги, тая нашата марионетка излезе куц кон, предлагам да го гръмнем. Колеги, малко повече въображение моля, предлагам да оставим венецуелците сами да го обесят.

17

Като Чили

преди 5 години

Повтаря се историята с Алиенде. Подкупиха Пиночет от САЩ и той направи преврата, Алиенде се самоубива, след една велика реч по радиото към народа му: "Аз няма да се предам! В този исторически момент ще заплатя верността си към вас с живота си... Те сега са по-силни и могат да ни победят, но не могат да спрат обществените процеси с насилие и престъпления. Историята е на наша страна и тя се пише от народите на света. искам да ви благодаря за вашата вярност. Да живее Чили! Да живее народът!

16

Анонимен

преди 5 години

Само се чудя кога Цру-то ще използва и последния си вариант, да гръмна собствената си марионетка и да почнат да разправят по телевизорите че Мадуро е виновен и имат доказателства, но нема да ги покажат защото така.

15

Анонимен

преди 5 години

Айде, първо президент сега пък лидер на опозицията, утре главнокомандуващ тримата дезертирали войника.

14

Анонимен

преди 5 години

Каква опозиция какви 5 лева, кога се е явявал на избори и колко процента е спечелил, никога.

13

Анонимен

преди 5 години

Гайдата призовава народа да стане колония на САЩ, не вярвам венецулците да са толкова *** като нас, а и покрай него все едни охранени и изтупани.

12

Анонимен

преди 5 години

Да се чете - предстсвителя на американските магнати (били те демократи или републиканци) зове ...ха-ха-хаНаистина ли има наивници, които вярват на този платен предател???????????????????

11

Този предател

преди 5 години

скоро ще бъде обесен !СМЪРТ на юдо-масонския нов световен ред !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха, ей Гуайдо май си напълни гащите, защото не успя да изпълниш заръката на господарите, а знаеш какво се случва на провалилите се марионетки.

9

Анонимен

преди 5 години

Как да обясниш на фашист, че лекарствата се пият ? !

8

Хунтата ГуАидо

преди 5 години

Като видя капиталист да строи 3 милиона безплатни жилища, да дава храна на децата в училище, да са безплатни ток и вода, да липсва безработица, безплатно здравеопазване, 15 кг. храна всеки месец на крайно бедни, тогава ще повярвам в СВОБОДАТА на Гуаидо.Капитализмът винаги идва след насилие икономическо (изкуствено създадени кризи) и военно-преврати, и цветни революцииЦелта са пазарите на Венецуела, приватизацията на ток, вода, петрол и здравеопазване в името на международните корпорации

7

Анонимен

преди 5 години

Излиза, че момента Венецуела е най-демократичната държава в света, къде другаде някой ще се самообяви за президент ще подстрекава към война, ще предлага на чужда държава да нахлуе, и няма да бъде гръмна на първия час, къде?

6

Анонимен

преди 5 години

Тоя Помпео да не е присъствал на разговора, или е някакъв скстрасенс,щото да подслушваш руснаците не е като да подслушваш телефона на леля Гинка от Бусманци.

5

Б.Б. Кинг

преди 5 години

Операция "Свобода"....какви гръмки имена на операции обичат да дават от ЦРУ...като "Иракска свобода", "Шок и ужас"... сигурно си плащат на разни режусьорчета Силвърстийн или Голдман от Холивуд да им ги измислят!!!