244

Анонимен

преди 5 години

Стига с тоя Местан! Говорете за имотите на Властта!

243

Анонимен

преди 5 години

Тея са привикнали когато минават с ескорта всичкото движение да бъде спряно от НСО и антинародната полиция! А ние всички имаме навика когато сме на път с предимство пред всички останали да летим колкото издържи ламарината! И никой не ще да знае, че някъде там дебне Местан! И, че въпреки предимството, преди кръстовището хората са поставили едни кръгли знаци с цифри - 80, 60, 50, 40, 30!

242

Анонимен

преди 5 години

И двамата имат вина. На грешното място и време се срещнали два бабаита. Два бабаита два джигита.

241

FRISKY

преди 5 години

до 285:искрено се надявам да е така.....!

240

Иван

преди 5 години

Наглец осъзнаващ ,че с кариерата му на "политик" е свършено ако го признаят за виновен! Явно летяща чиния според този псевдо политик не е спряла на знак СТОП и след това е излетяла в неизвестна посока а преди удара е хипнотизирала пътуващите в пострадалият автомобил ....

239

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКП (280)Не е агент а е ДОНОСНИК !!Агентите са хора на служба с качества и кауза а доносниците са *** които топщт роднини и познати на властите.Разликата е огормна.Този никога не е бил аген а е бил винаги и само ДОНОСНИК.

238

Анонимен

преди 5 години

наглец!стара приказка гласи, че за делата ни плащат деца и внуци.Надявам се е така

237

Анонимен

преди 5 години

***.няма ли смирение ,покаяние за тебе бе,каква майка те е раждала.та семейството което затри е от твоята вяра.дано Господ накаже най-милото ти ,както ти уби момиченцето на тези обикновени хора.

236

Дано има Господ

преди 5 години

Ако крадците паднат от власт,вероятно ще се намерят отговорни хора,които ще попитат съответните прокурори и съдии: "Какво получихте в замяна,за да отървете от зандана - Москов, Цвък Молитвата и Местан(@)!?

235

Втора легия

преди 5 години

Според голия ***, детето не е загинало, то просто не се е раждало, защото никога не е гласувал за него, за разлика от цялата рода, които дори не помнят колко пъти са гласували за елитния си чобанин.!.

234

Активист на БКП

преди 5 години

А какво очаквате от един доказан агент на комунистическата Държавна сигурност???

233

Шопо

преди 5 години

Факт е ,че на ..... няма да и направят нищо- ще се измъкне от правосъдието! Но поне досегашните му избиратели ще разберат за какъв гарбидж са гласували...

232

Анонимен

преди 5 години

до 276 Ами когато Мишо Шамара от Чикаго след като стана това в Габрово ни каза че сме големи овце и ***, че заради някакви 3-*** ........ го отнасят невинни ........ където им разбиха българи прозорците и комините всички скочихте. Не е ли едно и също? Шамара: "Значи когато мутра те пребие на околоввръстното- няма проблем. Нали е българин, но ако е ...., отнасят го невинни от неговия етнос. Що така, бе драги ганьовски овце?"Колкото и да ми е неприятен.... е болезнено прав!

231

Въйй

преди 5 години

Frisky, това и истината! Дали ти харесва или не-това е исляма! Може би в Шри Ланка е по-различно? Да,верно-по-различно е-там жертвите на исляма не са само едно бебе,а стотици! Може би в Нигерия отвличането на момичета от ислямисти е по-хуманно и превръщането им после в робини? Може би всички атентати в Маддрид, Лондон и прочие са по- хуманното лице на исляма? Над 90 000 християни са жертви на ислямския терорризъм за миналата година! Това е истината! Не ти ли харесва,а?

230

FRISKY

преди 5 години

273 наглец:Моля не слагай всички мюсюлмани под един знаменател! Не мисля че е редно зареди един *** да страдат всички! МОЛЯ ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА ПИШЕШ ОТНОВО!

229

Анонимен

преди 5 години

Народе! Виж само какви хора си избрал да те управат. И не е само Местан,това беше някаква случайна катастрофа,че да си покаже вълчият нрав Бг-политикът.Защо си мислите че само Местан е такъв човек.Всички политици в България са такива,а зад тях има Прокуратура.Да не говорим пук че имат и полит. имунитет.Недосегаеми са.Не си знаят имотите по чуждите държави.А вие продължавайте да се делите по техният акъл още на такива и онакива.Има два вида хора на този свят в нашта соц. система. Бедни и БОГАТИ.

228

ГОРД

преди 5 години

Местан е от тези политици, които никога не носят отговорност за постъпките си. Нагъл, безочлив, бездушевно същество. Казва, шофьора на БМВ-то ме удари. А ти защо не спря на знак СТОП!? Защо отнемаш предимство?

227

Наглец

преди 5 години

Този е типичното лице на исляма- наглост,надменност,лъжа,лъжа и пак лъжа,простотия,крадливост! И пак лъжа,лъжа и лъжа! Не стига,че уби невинно дете,ами сега и невинен иска да се изкара! ТЕРОРИСТ! И тоя иска да е на власт? И беше на власт! Може ли да се придставите какви ги е вършил-заедно с оная крадливата туркиня Етев-нея нещо бързо я забравиха,защо ли?

226

Анонимен

преди 5 години

То накрая ще вземе да осъди и пострадалите както е тръгнало.

225

Анонимен

преди 5 години

Този, който глед от небето. ще вземе правилното решение рано или късно. ТОЙ не забравя.