80

Анонимен

преди 5 години

До тонката77колега, дай да ги питаме и да видим някой евроатлантик как ще се изкаже за Чернобил - дали е било СССР, Русия, или е било Украйна? И защо врякат, че Крим бил украински, а пък за украинския Чернобил мълчат като г.зове?

79

Анонимен

преди 5 години

Хаслъ-няма да се учудя ако нашата строителна/щото има и мн. други/ мафия смъкне цената на труда в гГермания на 3,16 евро. Не мое ги събори ,нищо не мое ги бъкна....

78

Анонимен

преди 5 години

Контрапредложение: Вдигане на надниците на строителите за да се елиминира дефицита им.

77

Анонимен

преди 5 години

"Часовата надница у нас е най-ниска от цяла Европа"Страхотно предложение, очаквайте да идват висококвалифицирани кадри извършващи качествена дейност. Като почнат да падат сгради и съоръжения, кажете, че е божа работа.

76

Василев

преди 5 години

Бизнесът има нужда от работници, България е в подем, ГЕРБ печелят изборите!!!Агент Марвин Рексъл!ЦРУ!!!

75

Василев

преди 5 години

Горе папкат еврофондове и обществени поръчки за милиарди, това са фирмите на Валентин Златев, Домуса,Черепа,Мерепа и още пет големи тлъсти мастити строителни босове!!!Нормата на печалба е по-висока, ако се плащат ниски заплати!!!Къде отивате, селяни прости!!!???Агент Рейджи Милнър!ЦРУ!!!

74

Евреи Мерзки !!!

преди 5 години

няма да се успокоят докато не напълнят България с цветнокожи животни и не унищожат напълно Българския народ

73

Бойколандия

преди 5 години

Вместо да вдигнат заплатите в бранша ще внасят чужда работна ръка. Типично по Мутренско-ГЕРБерастки! Интересно ми е КОЙ ще им бачка от тези трети страни за тези мизерни пари? Те хората там не са луди, а от третия свят ние сме едни от най-зле. Най-много от Индия или някоя африканска закъсала държава да вкарат хора, ама те пък там освен колиби друго не са строили никога.

72

бай xой

преди 5 години

До ВасилевНа какви медикаменти си друже?Да знаеш, че тези не ти действат! Вземай по-силни или ходи да ти изпишат други! Определено не те слуша главата и работата хич не е на добре!

71

Василев

преди 5 години

Аз ще гласувам за Бати Бойко и ГЕРБ, защото това са най-полезните политици за обществото, които могат да свършат работата!!!Агент Вал Брандорф!ЦРУ!!!

70

Василев

преди 5 години

Леля Меркел ви дава милиарди евра еврофондове, а Бати Бойко строи магистрали!!!Само там са заети десетки хиляди строителни работници!!!Елена Йончева строи къщички за гости!Цялата висша администрация си купува апартаменти , на зелено и червено!!!Ако трябва да строите АЕЦ Белене и газов хъб Балкан, още строителни работници!!!ГЕРБ строят и модернизират държавата, Бати Бойко е построил повече , отколкото комунистите за 45 години!!!Агент Лайъл Никълидж!ЦРУ!!!

69

Анонимен

преди 5 години

Всичко опира до калпавото ни законодателство. Специално за строителството законите са съставени и приети от хора които си нямат понятие от строителство. Няма как да няма проблеми, когато калпави комисии и калпави депутати налагат калпави закони. Всякакви самозванци се пишат майстори по всичко, работят на черно и не плащат никакви данъци. А на управниците не им пука, защото са заети да "усвояват" големите пари от големите обществени поръчки.

68

TT

преди 5 години

За 3,16 евро на час и от Бангладеш никой няма да дойде! Предлагам да повдигнем въпроса в евро парламента и да обвиним Германия че съсипва строителния ни бизнес като дава големи заплати...Лоши германци,много лоши...

67

Анонимен

преди 5 години

Я се опитайте да внесете и Боко е изметен за 3 път.

66

Василев

преди 5 години

Пазарът има нужда от къщички за гости, и вип апартаменти, както и хотели по курортите!!!Какво ривете бе, селяни прости???Агент Уейн Карагар!ЦРУ!!!

65

анонимен

преди 5 години

ВНОС НА ДЕПУТАТИ ОТ ТРЕТИ СТРАНИ! !!!! Поне няма да са толкова крадливи и мързеливи! !!!!!!!!

64

Анонимен

преди 5 години

A BE VNESETE SI I NAROD I SMENETE IMETO NA DYRJAVATA NEMA VECHE BG

63

до 60

преди 5 години

Нещо не си в крак със съвремието.Това бешИ преди,когато нямаше толкова много народ на социал в западните държави.Има негодувание сред работещите,и вече пенсиите им не са с такава покупателна способност както отпреди 20 години.А народа знаем произхода му.

62

Анонимен

преди 5 години

абе никой нормален човек от Украина , Македония и тнт няма да дойде задунайската губерния къде шамарите са на почит .

61

А бе,

преди 5 години

У нас има презастрояване.Като няма кадри,строителните фирми да си изнасят бизнеса в други страни.Ето Сирия се възстановявя след войната,да отиват да строят там и да си наемат строители на място.И сирийското семейство Башур което е в строителния бизнес у нас да си го изнася в родината,там имат нужда от тях,българите не.