135

Майка продължение

преди 5 години

Чак на другия ден й пуснаха изследвания...Състоянието е покъртително и в частни и държавни болници!

134

Майка

преди 5 години

И на мен ми се случи - близо час чаках някои да дойде в СПЕШНИЯ 4ти кабинет в Окръжна с малко дете. *** то докторката била на визитация видиш ли. Спирахме други лекари, които се обаждаха някой да дойде, че детето не е добре. Звънях на 112, ами те не можели да съдействат...накрая тръгнахме към друга частна болница, където пак след чакане я прегледаха и насочиха с грешна диагноза в трета болница! Така след 4-5 ч. в РАБОТЕН ДЕН, 2 год. ми дете все пак беше прието в болница!

133

Tangra

преди 5 години

Като Исус. Заковаха го на кръста неговия народ. Какво очаквате от такъв народ. Съвест и съпричастност отдавна няма. Незнам демокрация или какво, но ще горим в пъкъла

132

Мария

преди 5 години

До Аман от истерициНие си плащаме ,адържавните служители и депутати не плащат .ДОКОГА ....

131

На Иван брат му

преди 5 години

Малко им е да ги бият докторите. Може би трябва да има кампания "Набий доктор - спаси живот".

130

Аман от истерици

преди 5 години

За тия пари, които плащате като осигуровки, толкова. Пък и половината се скатавате и не плащате. После обаче искате.Получавате, колкото сте платили, а не колкото силно викате.

129

Анонимен

преди 5 години

И аз потвърждавам случая с баща ми на 52г, лека му пръст, от преди 16 години в тази болница не искаха да го приемат въпреки, че беше на количка от немощ, анемия. След 9 месеца почина от рак на костите без да му бъде приложено или предложено никакво лечение.

128

Ф.С.В.

преди 5 години

В САЩ как е ? Ами случва се катастрофа на пътя- пращат хеликоптер - от там пациента веднага в болница- После операции и го спасяват- хеликоптера струва над 100 000 долара- операциите примерно 200 000 - Пациента е застрахован медицинска застраховка за 100 000-- После му сервират че дължи още 200 000 - Той няма парите- Продават му къщата и го правят клошар!! Или казано го спасяват от един ад и го хвърлят в втори ад- На улицата инвалид !! Това е положението!1

127

Анонимен

преди 5 години

От бърза "помощ" "доктора" не разпозна инфаркт ! твърдеше ,че на Човека нищо му няма ,просто е стар на 72 г и не искаше да го вземе, Човека почина , а "доктора" стана началник !

126

Ф.С.В.

преди 5 години

В Бургас това е редовна практика и то от десетилетие вече- Когато видят че пациента си "отива" моментално го изписват с цел да си замине от този свят -у дома - Болницата ( обикновенно частна) бави епикризите с цел ((да види пациента умрял ли е у дома или е прескочил трапа )) да ги фалшифицира за да не носи отговорност,Масово епикризи се бавят за всичко и то с над десет дни .Здравеопазването в момента е един хормашки оборот -следващият моля - предният умря, леглото е свободно за да правим пари

125

Анонимен

преди 5 години

Майка ми почина по подобен начин изписана от друга болница след инсулт когато лекарите решили, че тя е дърта и трябва да мре.Подобни неща на стават само в България. Всичко се диктува от "Големия Брат" САЩ. Там за една нищо и никаква операция думкат застрахователните компании за $100,000 и нагоре, та два дена след сърдечната операция те изритват от болницата.Затова в Куба при по-ниска квалификация, при липса на качествени медикаменти нивото е високо защото лекарите МИСЛЯТ за пациентите.

124

Непопулярно мнение!

преди 5 години

НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ РОБИ! Дръжте се, братя и сестри! Дано не ви се налага да влизате в болница. Пазете си здравето! Не пийте, не пушете и не използвате вредни субстанции! Най-добрият начин да прецакате престъпниците, които ни управляват, е да останете живи и здрави. За падналите в боя - почит и вечна памет. Много хора загинаха заради лошия живот в държавата. За много хора ще стане тежко тепърва. Пазете себе си и помагайте на другите при всяка нужда и възможност. Бог с вас!

123

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЕ Е ЕДИНСТВЕН СЛУЧАЙ В 5 ГРАДСКАДЯДО МИ ПО СЪЩИЯ НАЧИН ПРИ ИЗПИСВАНЕТО ВЪВ ВИДИМО ДОБРО СЪСТОЯНИЕ,БЕШЕ НА СИСТЕМА МАХНАХА МУ Я И ЗА ДВЕ ТРИ МИНУТИ НА ПРАГА НА БОЛНИЦАТА ДО КАТО СЕ ОПИТВАХ ДА ГО ВКАРАМ В КОЛАТА,ТОЙ ВЗЕ ДА МИ ИЗДЪХВА В РЪЦЕТЕ,ГРАБНАХ ГО СЪС СЕТНИ СИЛИ И НА РЪЦЕ ОБРАТНО В ШОКОВА ЗАЛА.ТАМ БУКВАЛНО МУ ВЪЗВЪРНАХА ЖИВОТА И СЛЕД 3 ДЕНА В ИНТЕЗИВНОТО ПОЧИНА.ГОВОРИ СЕ ЗА ТЪРГОВИЯ С ОРГАНИ!

122

пенсионер 76 г.

преди 5 години

БЪЛГАРСКИТЕ ДОКТОРИ СА КАТО ТРЪНСКИТЕ МАЙСТОРИ КОГАТО НАПРАВЯТ КОМИНА НА КЪЩАТА ГО ПОДПИРАТ И ВИКАТ НА СОБСТВЕНИКА : ПЛАЩАЙ ИЛИ ГО ПУСКАМ ДА ПАДНЕ

121

Наблюдател

преди 5 години

Прословутият български "професионализъм" заради който ядат шамари от време на време, докато мечтаят за запада, където щели да ги позлатят, щото са много важни ..

120

Анонимен

преди 5 години

За това НЕ плащаме здравните си осигуровки..

119

Анонимен

преди 5 години

Жестоко е. Съжалявам за случилото се. Как искате да излезе от болницата лекар да помогне, като хората са надъхани, и като човекът умре, първо ще го бият, второ ще го осъдят? Страхът надделява. Нека се направи и в България закон за добрия самарянин - който се притече на помощ доброволно на улицата да не може да бъде съден. Така ще бъдат спасени много повече хора. Иначе трудно ще се намери някой да се жертва. А когато е на друго място никой и не разбира.

118

Gosв

преди 5 години

Хипократова клетва дават, а не помагат. Трябва да се забрани практиката на всички шекари в тази болница начело с шефа им. Отделно, че е пълна идиотщина да пращаш бърза помощ пред болница. В тази държава нещо не е наред

117

xaxa

преди 5 години

България вече кралство ли е ? За всичко ли трябва да се грижи гн Борисов. Май всички на него разчитаме. Това нормално ли е ? другите 240 ли там колко бяха къде са ?

116

Анонимен

преди 5 години

Как може такова безобразие какви лекари са това да не окажат помощ веднага ами да се чака линейка от Спешна Помощ половин час. Лекарите и сестрите не ги интересуват пациентите, а само да протестират за заплати.