145

ДртПрч

преди 5 години

Момчета, не вярвайте на комунистите, дори когато изглежда, че говорят правилните неща. При тях това винаги е със задна мисъл. Тия са изпечени манипулатори и в момента единствената им цел е да ви объркат, за да спечелят. Бомбардират ни със скандали и насаждат истерично възмущение с непроверими в кратък срок факти. Същото беше и с Костонброд, а после се оказа друго. Резултатът беше Орешарски и Пеевски шеф на ДАНС, фалит на КТБ, спрян Южен поток и 14 месеца граждански протести. Сега е същото.

144

Замислен

преди 5 години

Че как да има ? Може ли корумпели да се борят срещу корупцията? То е все едно вълци да се борят срещу яденто на агнешко. Ше умрат отглади, хайванчетата! Ай, моля ви се!

143

Я па я..!

преди 5 години

До Омръзна ми вече! 188 Президента да започне да раздава ритници... Хубаво , но по Конституция е бос и ще го боли.

142

Ти да видиш..

преди 5 години

До Анонимен 187 Президента е жив и здрав , но файда никаква.Само Десито си разбра от президентша.

141

Анонимен

преди 5 години

Няма да изгубят избори нито Герб, нито Бсп, защото българите сме *** и сме научени да гласуваме само за мафиотски партии

140

Така е ..

преди 5 години

Само БСП прикриват корумпираните си членове. Даже ги предлагат за евродепутати.Бойко ги чисти на минутата.

139

Анонимен

преди 5 години

Определено не съм за БСП, но Радев е прав. Засега той е единствения, който изрича това, което всички мислим....а именно, как така високопоставени лица от управлението изваждат стотици хиляди евро за да си пазаруват имоти...или онзи хитрец с вилата за гости с 200 хиляди евра европейски пари.Подозирам, че изнесените данни са само върха на айсберга от реалните далавери...Мисля, че е време Герб да започне да губи избори, защото наистина се уливат.

138

Анонимен

преди 5 години

Прав е Радев не може управляващите да си назначават КПКОНПИ шефове да ги проверяват. Те трябва да са назачени от опозицията поради простата причина, че ще проверяват наистина, ако няма корупция управляващите няма от какво да се страхуват, но в момента не е така.

137

Анонимен

преди 5 години

е то не е лесно да се бориш с корупцията в 200 кв.метра апартамент!

136

Анонимен

преди 5 години

Комунистите продадоха БГ..........а тук димки за евтини апартаменти........ба лъци ли сте?

135

Анонимен

преди 5 години

Достоен човек, но за съжаление президентската институция няма правомощия...

134

Омръзна ми вече!

преди 5 години

Намира кусурите на гербаджиите и само ги съобщава като черна станция!? Да каже какво трябва да се направи, кусурите и ние ги виждаме, но нямаме власт. Каква е ролята на президента, само да плюе ли? Трябва да стане по активен и да започне да раздава ритници, иначе тези окопали се във властта гербаджии ще ликвидират България!

133

Анонимен

преди 5 години

Да си жив и здрав, Президенте!А Герб трябва да бъдат разкарани от властта на всяка цена - те са по-зле и от най-долните отпадъци от БКП навремето, тогава такива хора се бутаха в Партията заради облагите, а сега заради "усвояването" на еврофондовете и нищо друго не ги интересува.

132

този не е моят прези

преди 5 години

Добре си беше научил думичките. Това не е интервю, а нагласен пасквил. Кого лъжете, народа си ли? Вашият работодател? Не ви ли е срам.

131

Доган и Пеески

преди 5 години

Румене, само ние не сме корумпирани и нямаме незаконни милиони. Всичките ни парички са чисти като сълза. Подпечатан от БГ институциите. И в Русия няма грам корупция. И ние и ти сме опозиция. Ще си спретнем една коалицийка на некорумпираните с теб след изборите!

130

Охобохо

преди 5 години

Едно време имаше един юбогомил юбонев за министър и той конфискуваше скъпи коли.Всички извадиха лади,москвичи и скриха мерцедесите.Днес апартаменти показват,но всички хукнаха към Гърция да си продават вилите по морето там.Корупцията явно расте и утре няма да е чудно ако са си купили и по някой остров.И за какво са им?Всички сме замалко на тази земя и живота докато се обърнеш минал.Кога ще се радват на толкова имоти?А и ковчег джобове няма!Нищо няма да занесат на онзи свят.

129

Румен Нинов

преди 5 години

Ако се заоблачи има вероятност да завали

128

ТУИТЬР

преди 5 години

МНОГО СТАНАХМЕ ЗЛОБНИ И ЛОШИ ЧОВЕК ЗА ЧОВЕК СТАНА ЗВЯР

127

Анонимен

преди 5 години

Румен пак *** от ъгъла. Комичен образ, жал ми е за него. Популист, говори тъпотийки само.

126

Pilot до анонимника

преди 5 години

Льольо , не може всеки платен *** да коментира Генерала ! Не знам колко то плащат ,за да тролиш,но явно толкова ти е багажа и по друг начин не можеш да си изкарваш прехраната . Не знам за физкултурниците дали ще останат , но Генерала ще бъде преизбран със сигурност,защото отдавна искаме да имаме такъв истински ПРЕЗИДЕНТ , а не като *** ! Айде със здраве, пилците наесен се броят : )