10

Krom

преди 5 години

Както винаги подобни новини биват накацани като онова кафявото от мухи. Колко от "коментаторите" са виждали Нотр Дам на живо? Аз имах това щастие. И да. Изключителна катедрала и въобще - част от световната история. Французите ще я възстановят - в това съм сигурен. Кой обаче ще възстанови нашата счупена селска психика? Част от написаното от "коментиращите" ясно показва защо сме дупката на Европа и защо отвръщат от нас очи като от нещо гнусно. Хубав ден пожелавам на тези които така си го осмислят.

9

Моше

преди 5 години

Когато населението е абдикирало от собствената си държава.Когато бели французойки се женят за небели когато приемаш всеки без контрол когато отхвърляш собствената си култура и се кланяш на друга когато си сменяш религията и използваш храмове като тоя единствено за туристическа атракция и когато клякаш на всеки новопристигнал когато гониш евреи за сметка на араби стават такива работи.Израел обаче НЕ кляка и някои много ги е яд ама си е за техна сметка!

8

Анонимен

преди 5 години

Миналата година покрай Великден англичаните разиграха театрото със Скрипал, тази година французите се мъчат да привлекат внимание.... Толкова нагласено, че стават смешни вече.

7

Анонимен

преди 5 години

Сега ще изградят отново кулата, но модерно и в стил унирелигия. За да може след 20 години спокойно да се престрои на минаре, когато станат мнозинство мароканците и алжирците, че сега са само 48% от населението.

6

Анонимен

преди 5 години

Поличба е и то голяма, истинското име на Нострадамус е Michel de Notrdame без С като първото име напомня на архангел Михаил.

5

любопитен

преди 5 години

През 2000г. белите в Париж са 72% през 2015 са 61% През 2019 са под 50% интересно през 2030 дали ще има бели в Париж?

4

Анонимен

преди 5 години

Отива си един символ на християнска Европа, и на европейската култура и цивилизация! Отива си, най-вероятно запален от ислямисти, с което показва каква ще е съдбата на Европа и европейците!За съжаление днес ги няма хан Тервел и крал Карл Мартел, днес има Юнкер, Макрон и Меркел, и това е резултата

3

Анонимен

преди 5 години

Десетки статии от вчера по една и съща тема, както винаги.....

2

Анонимен

преди 5 години

В 18,50 ч. местно време, когато е пламнало, не би трябвало да има ремонтни дейности, работният ден трябва да е приключил.

1

Анонимен

преди 5 години

Господ е наказал алчните капиталисти задето карат хората да им робуват вместо да си седят в къщи и да постят и да пеят молитви.