64

до 65

преди 5 години

Май не си наясно, че организацията е негова - той е основал, той е създателят и моторът на ГЕРБ. Борисов е само кукла на конци - приемвливото лице за пред публиката.

63

Анонимен

преди 5 години

Такава длъжност може и да няма но длъжност се създава за определени хора от властта .Те са властта създават си каквото искат агенции длъжности само и само да вземат пари които те си определят какви са -това е България корупция власт и мизерия за останалите които внасяме луди данъци и осигуровки

62

Анонимен

преди 5 години

Проваля толкова много труд и авторитета на една голяма организация с ламтежите за бързо облагодетелстване и използване възможностите , които има във властта . Сега не осъзнава ли ,че отблъсква с тези си деяния хората , а пак се натиска да е най-отгоре . Поне да почака ако има начин да му минат проверките и тогава да настоява за връщане . Етика , морал , срам , провал -- г..с глава затрива е казал народа .

61

Анонимен

преди 5 години

То от самото начало си беше ясно, че отстраняването на Цветанов е само врътка.Все пак той е основателят и моторът на ГЕРБ - няма как да го изгонят.Държи всички с компромати - включително и Борисов.

60

Анонимен

преди 5 години

Вярвате ли на тази смешна измислица. Такава длъжност няма и има начини как да ръководи като Р. Овч. и други бсп олигарси и ченгета.

59

Анонимен

преди 5 години

"Мумията се завръща". Филмът.

58

Анонимен

преди 5 години

Хвърли оставка през вратата, па прилази през прозореца ...еййй за улави ни взимат ей

57

Стратег

преди 5 години

Дариткова, аз ви разбирам, вас, герберките;))) Голяма е сушата за мъже в ГЕРБ;)))

56

Анонимен

преди 5 години

когато и да ги изгоним тия псевдо политици все ще е късно, вече са окрали милиони, някои от тях десетки милиони и са си накупили акции, фирми, луксозни имоти, коли, яхти и каквото се сетите. само от КТБ липсват 4 милиарда лева! да не говорим за другите схеми с обществени поръчки, които и към момента си вървят необезпокоявани от никого. тежко и горко на децата, внуците и правнуците. поколения напред са обречени на нищета и сиромашия.

55

Смешник

преди 5 години

По наглост са номер 1 нашата политическа класа. Но да знаят насилието води до насилие

54

тя

преди 5 години

На всички ,веднъж влезнали в НС се едно "пъпа" им е хвърлен там , не могат да се откъснат !

53

ПроСоТо

преди 5 години

До ГЛАСУВАМ АНТИ-ГЕРБбе аз като следя просто тиите му от години оставам с впечатление,че майка му го е изпуснала докато го повива като бебе и тоя е паднал на главата си....оттам идват и черепната му деформация и нравствено-моралната му деформация.

52

тя

преди 5 години

За тази цел те си имат седалище на партията , където си решават партийни въпроси , какво НС , той там няма работа !

51

Цецо е Властелинът!!

преди 5 години

Цецко е махнат заради Фъшиснайските.Захариева ще я махнат заради натиска газовата тръба да бъде построене от неруснациЦачева-заради спобността й да си копува строителен изкоп, за който дават нотарялен актБойко-заради ей тази троица.Надявахме се Цецо да приватизира ГЕРБ и изрита гаси пожарника, ама май изразът че връщането на Цвъ е Парлемента под какватои да е форме, 1е било глупост е ясен сигнал за Цецо да мине към въоражена борба и да екипира съкооператорите.

50

бай Х

преди 5 години

Респект господин Цветановтова е смело решение!

49

Анонимен

преди 5 години

Борисов коментира пред журналисти в Брюксел завръщането на Цветан Цветанов в парламента като сътрудник на групата на ГЕРБ. "Той, понеже е убеден в своята невинност, още не може да схване всъщност в каква ситуация се поставил. Да му се чуди човек! "

48

ГЛАСУВАМ АНТИ-ГЕРБ

преди 5 години

Тоя се е умопобъркал от простотия и лакумия!!

47

ПроСоТо

преди 5 години

"За мен комуникацията ще бъде много по-облекчена, ако Цветанов идва на заседанията и ни запознава с проблемите в регионите на страната от гледна точка на партийната организация"....Това е изключително смущаващо изказване,защото:-1.В НС НЕ се разглеждат проблемите "от гледна точка на партийната организация",а от НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС!!-2.Ако "народните избраници" си нямат и понятие от проблемите на хората,които "представляват ",то ЧИЙ ГО ТЪРСЯТ в Парламента?!........ВЪН ГЕРБАВИТЕ ИЗЧАДИЯ !!

46

До 43

преди 5 години

До АнонименЧЕ БСП смърди, е ясно на всеки.Но и че ГЕРБ сте ченгета, комунисти и мутри...и това вече е ясно на всички.

45

ганьо

преди 5 години

ей не наигра се, *** кривия човек