61

Атакист-путинист

преди 5 години

Да знайти, чи Сорос е виновен

60

до Приветя

преди 5 години

А твоите афгански съграждани са нормални?Изнасилват и колят в Германия...ама тва са им културни особености?А???

59

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Нашите не са лесни,очаквам да й подлеят вода на ненормалната Суши Шуши .........и хептен ще остане без работа

58

привет от Германия

преди 5 години

Кубрат е ненормален заради стотиците хиляди удари в главата които е получавал през годините ! Не мога да разбера коментиращите тук които го оправдават , те защо са ненормални , те поне не са удряни системно в главите ?!

57

до Привета

преди 5 години

Баш вие .... точите лиги след всяка по-засукана...че вашите така ги увивате, че на човек не приличат

56

Анонимен

преди 5 години

Милиони хора никога не се анализират. Психически те са механични продукти на фабриката на тяхната среда, заети със закуска, обяд и вечеря, работещи и спящи, и отиват тук и там, за да се забавляват. Те не знаят какво или защо търсят, нито защо, никога не осъзнават пълно щастие и трайно удовлетворение. В тоя pед на мисли западният човек е много повече пропаднал от *** само им виж кифлите златокопачки с вид на силиконени парцалеси.

55

Ум царува, ум робува

преди 5 години

Ако хамериканската *** беше изпразнила дисагите на българската Кобра,едва ли щеше да търси адвокат,за да изпразва и банковата му сметка.

54

привет от Германия

преди 5 години

Бази Боже ! Някои българи са като арабите , като видят някоя усмихната жена с къса пола веднага си въобразяват ,че могат да правят с нея каквото си поискат ! Това е психическо отклонение независимо дали си Кубрат или Керим !!! Но Кубрат може и да го оневинят в съда , може да кажат ,че от хилядите удари които е получил в главата по време на спортуването си е получил мозъчни увреждания , а това може и наистина да е така ! Виждал съм боксьори ,които сами си говорят !

53

курвата надделя

преди 5 години

Пак .......надделяха над един великан!

52

Анонимен

преди 5 години

"Няма по-голям сексист от българския *** ... и същия се изсипа да пише - как "обидили поредната силиконова $***"Машшала ***!"

51

Анонимен

преди 5 години

Тая ще го осъди, хващам се на бас. Там не е България, най малкото за назидание.

50

до Привета

преди 5 години

Ти знаеш най-добре ... нали си турчин

49

привет от Германия

преди 5 години

Кубрат Пулев е категоричен пример ,че никога не е късно да покажеш ,че си българин !

48

до 55

преди 5 години

От (нас) *** по-големи сексисти има само в мюсюлманските страни..*** вие *** - се изкарахте по-големи католици от папата!А и завистта ви е по-голяма от акъла!Тва е положението!

47

Извини се бе!

преди 5 години

Тик-так тик-так...

46

Saki

преди 5 години

Абе тая кривогледа ли е? На всички снимки едното око до носа, другото към челото.

45

привет от Германия

преди 5 години

" Целунал я в резултат на емоциите " ?!Ами всички бели стават в резултат на емоциите , непозволени целувки , изнасилвания и прочие всичко става в резултат на неконтролирани емоции ! Дорбе ,че не са били сами , можеше и да я изнасили поради емоциите си !

44

До 42

преди 5 години

"*** реди реферати ... да защити силиконовата $***...."____________________Пулев и единствено Пулев и никой друг, има нужда от защита! Даже не разбираш в какъв свят живееш и кое е нормално а кое не.Толкова много български мъже имат проблем в главите че, просто им личи отдалече! Нищо чудно че, западняците не ни приемат за европейц; прекалено много навлеци са се посяли по тези земи в резултат от 5 века набези, преселвания и негативен подбор.

43

Политкоректен

преди 5 години

- Съседе - забий ми тоа пирон у главата!- Оти бре Вуте?!- Нане отвори бръснарница ...сакъм да му строша машинката!Те тва е българският ***!

42

Анонимен

преди 5 години

От 51 но не и самият по-слаб от него Кличко.Това е все едно да има трима бойци единия да победи първия и същия да го победи третия и третия който е най-силен да не може да победи първия най-слебия.Онди мач беше нагласен и това го казват дори в Украйна.Но сега Кличко то е страх от отмъщение на ринга и прави едни интриги типични не са мъж а за бясна бивша съпруга в менз.ис е това е цялата работа де.