154

Огледайте се!

преди 5 години

Най-добри сте в лакомията. Кое ви е доброто: състоянието на пенсионерите? Затворените училища в страната и селата без лекар и грижа? "Възходът" на селското стопанство? Армията напускащи млади хора? Прословутите магистрали? "Ремонтираната" София? Некадърност - твоето име е ГЕРБ!

153

Иван

преди 5 години

Умен, скромен и красив. А и Почтен като всички гербери...

152

Василев

преди 5 години

Може и да съм шизофреник, но не съм луд да гласувам за метресата на Станишев, която си осигури търговия с влияние и се сдоби от КТБ на Цветан Василев с офшорна сметка за милион!!!Агент Даниъл Джарвис!ЦРУ!!!

151

Анонимен

преди 5 години

Много го е страх че ще дойде време да му се иска сметка за кражбите и предателствата. Дори народа да не те накаже директно съдбата ще те накаже и теб и твоето поколение.

150

ПП "ГЕПИ"

преди 5 години

Заедно може на ГЕПИм повече!

149

Анонимен

преди 5 години

Не са идеални, но по-добри в кражбите няма! Надминаха всички досегашни.

148

Василев

преди 5 години

Отговорността на политика е много по-голяма , отколкото на редовия гражданин и бизнесмена, защото политика е този който урежда и балансира нещата в държавата, така че всички по-веригата да намерят своето място и призвание в обществото!!!Това означава, че първо трябва да се научат политиците , как се носи отговорност и после да ми се обадят, че имат нужда , от моят глас на изборите!!!Стига с тази алчност селяни прости , какво ще остане направено от вас, след като ви изядат червеите!Карагар!ЦРУ

147

до гочоолу

преди 5 години

Georgw Ganchev hahahahah

146

до гочоолу

преди 5 години

До Анонимен 159Дай някой по-добър!

145

Анонимен

преди 5 години

А аз още чакам Цацаров да се заеме с Цецо, който вече няма имунитет! Ще се събуди ли най-после главния прокурор?

144

Анонимен

преди 5 години

ПО-долу написах,че каквито и избирателите, такива и политиците, българите хем искат промяна, а хем всеки път гласуват за тия тюфлеци герб, бсп, патриотари и имам 4 минуса и нито един плюс :) Какво да говорим, заслужавате си *** :) Хубав ден на всички. Изберете ги пак тия и после псувайте по форуми, че нямало болници, че по селата бият родителите си, че властта си пазарува лукс апартаменти за жълти стотинки, а вас ви стрижат до кожа. Важното е, че сте добри в биенето на палци надолу :)

143

Анонимен

преди 5 години

Такаааааааааа ли???? И КОЙ пък успя да ви излъже, че по-добри няма???????????????? Мале, мале.............нямало в "съвременна" България нито култ към личността, нито тоталитарна власт и самовлюбване!!!! Да, да...........ама не!!!

142

Анонимен

преди 5 години

Герб - не благодаря! Стига мафиоти и мутри на власт!

141

Василев

преди 5 години

Работата е там, че Цветанов не може да докаже доходи и собственост, дори половината имоти да са му прехвърлени от тъщата, след като сега има имот , който реално струва на пазарни цени 1 500 000 лева и е в политиката от 10 години!!!Това е много голям проблем за българската демокрация, и няма никаква разлика между Цветанов и Елена Йончева, която си е една изпекана крадла!Животът е жесток, селяни прости!!!Агент Неш Уйтакър!ЦРУ!!!

140

Анонимен

преди 5 години

Приликата със соца е само една, че има една управляваща партия. От там нататък нищо общо. В соца се гарантираше че ще имаш работа, здравно обслужване, имаш право на образование и достойни старини. Сега за обикновения човек дори да намери платена работа , няма време да се обърне, трепери да не го уволнят, след работа е изцеден, а като не дай Боже стигне до пенсия е обречен на мизерия и изолация в остатъка от живота си. Помислете малко преди да почнете да ме плюете, това важи и за всеки от вас...

139

Турски ятаган

преди 5 години

Поредните глупости на батко Бойко.Всеки,който припари до малко по-тлъсти проекти и се атакува от системата.Не се закачат само обръчите от фирми около ГЕРБ. Последните 4-5 години е немислимо за малки,обикновени фирми да се допуснат до държавни или Европейски проекти.Защо се започнаха всички инфраструктурни задачи наведнъж?За да не останат за следващите,ако ГЕРБ си отидат...

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 145На този етап в България всички варианти са губещи!

137

Xaxa

преди 5 години

Щом и до Ал. Йорданов опряха, не е добре работата.

136

Анонимен

преди 5 години

Не сте идеални ,но сте истински бандити .Засега по големи от вас няма .

135

Наблюдател

преди 5 години

До АнонименИ с благодарност и подаръче от управляващата партия, която успешно се бори с корупциятя!!!