168

пуй

преди 5 години

До Анонимендобре, не е било робство като при римляните, имали са право на малка лична собственост. и? какви сме ви били? приятели? сигурно смяташ, че падането на Търново е било ознаменувано с масово веселие сред населението, излезли по улиците с цветя да приветстват османските войски? неоосманистите сте готови на всичко, за да прокарате ненормалната си доктрина. кажи ми един съседен на турция народ дето да ви се радва...

167

Анонимен

преди 5 години

"може би от Турция тъкмо решиха, че българите сме съгласни да заменим думите турско робство с думите турско присъствие"Ами, то не е имало робство. Ти още ли вярваш в Дядо Коледа? Робството е измислено, за да може да се насажда една постоянна омраза и българите винаги да мразят турците и да стоят настрани от тях. Реално във времената когато е имало робство, българите също са имали роби.

166

Анонимен

преди 5 години

"България е ХРИСТИЯНСКА държава, госин Чавуш``намкоси!"Никога не е била изцяло! Но нека позная - ти си християнин, нали? Нормално, християнството е религия на неуките и заблудените. България никога не е успяла да покръсти цялото си население. А ако трябва да сме коректни, в наши дни следва да се каже, че България е СЕКУЛАРНА държава. Всеки има право да си вярва в каквото си иска и никоя религия не е водеща за държавното управление. И всички трябва да живеят в мир заедно.

165

Зозо

преди 5 години

До ЕлиЯ си бегай в Крим ***, како!

164

Анонимен

преди 5 години

България не допуска намеса отвън......, Но е допуснала все пак....гласуван е закон в интересите на Турция....всички финансирания от чужбина да няма да са в интерес на БългарияОбадят им се по телефона и изпадат в трансТова са българските политици и българската външна политика....мерси

163

Анонимен

преди 5 години

еЛи, както баба ми казваше "носи много здраве" на РЕшетникофф.

162

Анонимен

преди 5 години

Не опростиха дълговете на Мюфтийството, но го компенсираха в приетия вчера закон, че вероизповеданията освен държавната субсидия могат и свободно да получават дарения отвън, без да ги декларират. Това отваря широко вратата на турския Дианет и разни саудитски фондации да наливат пари за мюсюлманското вероизповедание. С гласовете на ГЕРБ, ДПС и Воля беше приет закона. А Патриотите, вместо да ***, да напускат Парламента!

161

Малии

преди 5 години

До:247,8,9,50,51,54Тя няма с какво да те запомни бре, ти искаш да те забрави!От такива като теб, бягат всички бозайници, членестоноги, безгръбначни и едноклетъчни.Само психотерапевтите не бягат, *** това им е работата.

160

247,8,9,50,51,54

преди 5 години

Още можеш, давай, ха, ха, пролет е!

159

май

преди 5 години

Май от Турция очакваха да им се опростят дълговете на мюфтийството и като не се е случило, сега са нещастни. А не се случи, защото може би от Турция тъкмо решиха, че българите сме съгласни да заменим думите турско робство с думите турско присъствие и то се оказа, че и за това май все още не сме. Дайте на турския посланик отговор защо така не се получило. Нали иска. Да не страда човека без отговор. И не, не се дължи на политиците ни. На народа се дължи.

158

Анонимен

преди 5 години

До До 246,7,8, 50еЛи, когато си лягаш върху печката някъде в сибирската ПУСТОШ......не забравяй за мен.......

157

До 246,7,8, 50

преди 5 години

Напиши още десет поста, от сърце и душа.Не забравяй да се самоодобриш.Нали знаеш кои се самоодобряват?Едни Наполеоновци, Слънца, давай не се срамувай, прощаваме ти...:)

156

Анонимен

преди 5 години

"Малко ли са ти буквите, или не познаваш кирилицата, та пишеш три поста с превод?"еЛи, да не пишеш под твоя ник......е "умно"......на криеница ли играем?

155

Анонимен

преди 5 години

"Важното е да тролиш, протурската и неонацистките доктрини си ги изповядвай в Анкара или Киев"Брато, не знам на какви химикали си......внимавай.....опасни са.......

154

До 246,7,8

преди 5 години

Малко ли са ти буквите, или не познаваш кирилицата, та пишеш три поста с превод?Пий валерианче и посети психотерапевт.Темата е Вероизповедания в България.Важното е да тролиш, протурската и неонацистките доктрини си ги изповядвай в Анкара или Киев, тук е България.На светът му писна от вас!

153

Анонимен

преди 5 години

Ели, струва ми се, че си на поне няколко чаши с вино.......или някакъв химикал......в московията всичко е относително.......

152

Ели

преди 5 години

Ердоган има ток и газ, армия и независима политика.А БГ беше сведена да проси ток преди две години зимата от Турция, защото Румъния отказа.Защото фотоволтаиците и перките зимата са неефективни, и лятото, но това е друг въпрос, важното е токът да е лукс за българите и да го купуваме от ТЕЦ1 и 3, фото и перки на политици от 300-800 лв.Ток от АЕЦ 120 лв. най-високи цени, ако не е Козлудуй, а Белене.Спите ли българи? Спите ли?Чоплите ли Чам Фъстък?

151

Ели

преди 5 години

НОВИЯТ ЗАКОН позволява Мюфтийството да се финансира от чужбина, без да е длъжно да декларира този факт.А освен "недекларирани дарения" - и 15 милиона годишно от д-вата.Нали ЮП и Белене не ни трябваха, сега ако БГ реши да е независима Турция спира кранчето от Турски Поток 2020.Казах ли ви, че БГ обслужва чужди интереси. Преди два дни Местан " да се признаят за етническа малцинство", КарадаиЪ "агитация на майчин език", следва искане за автономия и.А кой иска промяна на Конституцията и ЗАЩО?

150

Анонимен

преди 5 години

ФутуролоЖе, ако чуваш гласове, но си сам потърси помощ........спешно.

149

Анонимен

преди 5 години

Ердоган да не се прави на луд, ами да изтегля аскера си от Сирия, защото ще яде много бой от армията на Асад и от кюрдите!!!