120

Това е гроба на ГЕРБ

преди 5 години

Това е гроба на Шайката! След изборите ще отидем да поднесем цветя!Безумните, грозни ремонти вече изядоха рейтинга на Данчето с късите полички, сега ръфат от този на ПП ШАЙКА-ГЕРБ.

119

Анонимен

преди 5 години

Да махнат и нея със стената

118

lq lq

преди 5 години

trqbva da se popita Dancheto dali tezi xora ne idvat pri neq za da se odobri proekta ili vyobshte kak se odobrqva proekt!

117

Анонимен

преди 5 години

Още един "бонус" от 50000 лева уреди Фастъкова

116

Данчето от Село!

преди 5 години

Кметичка няма ли да отговаря за приемането на проекта и даването на МОИТЕ пари за подобни глупости? Не е нормално кмет на голям град да става човек, който допреди няколко години е прескачал релсите на трамвая, за да не го удари тока.

115

120

преди 5 години

За тези пари, които похарчиха (откраднаха), София трябваше да е станала перфектна. За съжаление става все по-зле. На власт са селяндypu и некадъpници, които просто не виждат какви грозотии създават. По същата причина и ти не ги забелязваш.

114

Бахх

преди 5 години

Този "проект" гледал ли го е някой изобщо, ПРИЕМАЛ ЛИ ГО Е някой изобщо?!КОЙ?Да не би да е ОБЩИНАТА?! Бахх ...

113

Жалка история

преди 5 години

Безумията на ГЕРБ продължават. В София потънаха милиарди, а града е дори по-грозен. За тези пари трябваше поне центъра да стане приказка. Нищо подобно. Безумците на ГЕРБ откраднаха 50%, а другите 50% похарчиха за тотални малоумия. Идете на Графа и ще ме разберете. Крайно време е някой да отиде в затвора за многоооооо дълго време.

112

Анонимен

преди 5 години

Що пък в УАСГ? може и в НБУ :D

111

<<<

преди 5 години

До Чудона Г..Б

110

Тутурутка

преди 5 години

Я стига плюхте бе,преди Фандъкова София си беше гробница,сива и грозна,свикнахте с хубавото и много знаете,ами да се върне ей такъв като Софиянски,нищо не помня да е направил за града,нищо,само се заиграваше с имотите и си правеше далаверите.Каква памет имате незная,***!

109

Чудо

преди 5 години

- Гроб с черен мрамор и с водно охлаждане!

108

Кучето от крайния кв

преди 5 години

- Язък за хубавата тоалетна с течаща вода! - Няма къде кучетата да се изпиккаем по центъра!

107

Дани

преди 5 години

ЕЛЕМЕНТАРНО,ГЛУПАВО ТВОРЕНИЕ,направено да се блъскат хората в него,с никаква стойност и послание.

106

Щерю

преди 5 години

Народът трайно тъне в мизерия - тия софийски архитекти и строители си усвояват милиони за недомислените си небивалици...

105

равен аршин

преди 5 години

Не само всеки архитект, но и всеки кмет носи отговорност!

104

Хайде пак

преди 5 години

Гледам, че в коментарите пак има спор за софийските и провинциалните проблеми. Факт е, че това са нередности, за които ако не се шумеше, щяха да се минат на всички възможни комисии и със здраве щяхме да си ги ползваме до следващия ремонт. В същото време наистина това са си някакви локални проблеми, с които няма смисъл да се занимава цялата държава.

103

Анонимен

преди 5 години

"Гроба на незнайния архитект"

102

и те така

преди 5 години

И Сабри Джебиров е толкова "проектант" колкото Ахмед Доган е "хидроинженер" .

101

Анонимен

преди 5 години

Не знам кмета на берлин да обикаля след всеки строеж и да командори. Все едно няма технически изпълнител, надзор... Н о при герб в така, излиза бб и казва че опрощава греховете на цц и прокуратурата да не се меси, при строежите е същото, идва кмета инказва, мен закони проекти процедури и договори не мв касаят. Аз решавам, разликата пак за мен..