55

Жена Европейка

преди 5 години

Ох, стига моля ви се с този Цветанов. Дайте нещо за насилието над жените!

54

ами сега

преди 5 години

Даниела Дариткова ! Изключително противна жена,с никакво излъчване и да не забравяме-основен поддръжник на това да не се пуши в заведенията. Бойко пак назначи жена ! То не беше Румяна,Цецка Лилянка,Десиславка,сега Даниелка....що за кадрови подход?! А онзи *** е продължител на плевнелиевщината...плюене по Русия и .....както се казва всичко руско е ......новичок !

53

Анонимен

преди 5 години

УАУ...структурите на ГРОБ си искали Цецо-крадецо...може би за да им прикрива кражбите и престъпленията и да ги учи от собствен опит как се придобиват евтини апартаменти...още предварително беше ясно ,че Боко ще прикрие Цецо и с неговата благословия ще го задържи като ценен кадър във фалшификациите на изборите...

52

Анонимен

преди 5 години

Тая е балдъза на Миро Мършата, а мъжът й е бизнес-партньор на Доган.

51

Ед

преди 5 години

Ама разбира се че ще гласувам за Сашо Йорданов. Защо просто ГЕРБ не се закрият официално?

50

ДЕБЕЛИЯ САШКО

преди 5 години

по известен в чужбина като продавач на пешкири, отколкото като посланник очевидно е ценен кадър за СДС и ще допринесе за търговийката на ГЕРБ. Може и той да се уреди с някой апартамент на Латинка, че нещо от пешкирите не можа да се замогне много. Нали по образование си е детски учител, от какво ли му увира главата. Само от кюфтета и пържоли и плоски кръчмарски лафове.

49

До 32

преди 5 години

Алооо заблуденият, а тези които тези дни подадоха оставки нали и те са комунисти бе, какво от това, че биле от ГЕРБ, нали са клонинги от БКП ? Нито един казва комунист не си е подал оставката, КАКВО БЕЗУМНО ТВЪРДЕНИЕ ! България страда защото народът и е като този тип - БЕЗУМНО ЗАБЛУДЕН !

48

ДОКАТО ЦАЦАРОВ

преди 5 години

е гладен прокурор няма нищо да се промени. Но има време. Наближава смяната му. Апартаментите остават тук, за разлика от парите в офшорките....Ще има КОНФИСКАЦИЯ

47

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Добре че включиха в листите си Сашо Йорданов,че то СДС-то умряло...умряло,ама ГЕРБ покрай него може и да...живнат,защото са още по...утепани.

46

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

На общинските и парламентарни избори ще привлечем и осъаналите десни партии, които ще са разбрали вече, че направиха голяма грешка, че не се обединиха... - горката Нинова - пак ще бъде бясна...

45

Анонимен

преди 5 години

От сега нататък ще гласувам за БСП ! Никакви патриоти повече, а герб ни разказа играта за 10 години

44

Гледна точка

преди 5 години

Корумпирани типове като тоя трябва да се лишават от свобода, не от постове!Кръгна нула за борба с корупцията. По Румъния въздишаме вече! Престъпници!Корупция се бори и с повишаване стандарта на живот!! Когато нацията е богата, хората са по-малко склонни да дават подкупи.И Румъния която така много обичате да давате за пример е вече с по-голяма корупция от нас. Комунистите в Румъния дойдоха на власт и таковаха държавата.

43

D

преди 5 години

Ясно е, че ЦЦ здраво държи ББ в ръцете си и здраво го изнудва. Знаят си кирливите ризи и всеки си трае да не изгори.

42

ВЕЧЕ Е ЯСНО

преди 5 години

Даже и най-отявлените герберски фенове и защитници прогледнаха. ГЕРБ е НАСЛЕДНИК на крадливото СДС. И всичките приказки на ТИКВАТА, че те били други, с нов морал.... АЛА БАЛА, Нали седнахте заедно да делите остатъците от баницата. И ИВАН КОСТОФФ поканете. Той може на много да ви научи. Как се съсипва всичко и се краде като башибозук

41

Анонимен

преди 5 години

ДОЛУ ГЕРБ ОСТАВКА И НА БОЙКО

40

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"НЕ щем раССия и докато пази някакъв баланс (въпреки, че вече му личи завоя) ще го избират ... поеме ли ку-рс към масквА - ще бъде свален!"А ти тия крадци за заподноевропейци ли ги взимаш? Умен си колкото болните русофили.

39

Анонимен

преди 5 години

До 40ГЕРБ падат твърдо от власт и не защото аз го казвам, а защото САЩ го иска.Въпрос на време е.--герб падат, ама никой не идва ... 60% - НЕгласували - пълна ДЕлегитимация ... на т.н. Цяло!

38

Мнение

преди 5 години

ГЕРБ падат твърдо от власт и не защото аз го казвам, а защото САЩ го иска.Въпрос на време е.

37

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Не са едни и същи... - БСП защитава своите престъпници, а някои от тях са, дори водачи на листа...

36

Анонимен

преди 5 години

До стига бе 27Този парламент да се разпуска и да има избори.--и да дойде масковската Тръба ли ?НЕ ги щем бля-довете бе, пич - разбери го това! не го щем тоя руски ботуш!в тубата знаеш ли колко клипчета има на руССки милионери, които си правят каквото си искат по морето, държат се нагло, нахално и надменно ... като слон в стъкласки магазин!НЕ щем раССия и докато пази някакъв баланс (въпреки, че вече му личи завоя) ще го избират ... поеме ли ку-рс към масквА - ще бъде свален!