69

Анонимен

преди 5 години

По времето на БКП-то всички бяхме бедни! Сега има и бедни и богати! Боли ви, но е така!

68

Анонимен

преди 5 години

Съгласно Закона за ДДС не може да продаваш под себестойност /общо разходи/. Щом сделките са станали на по 600-700 евро за квадрат, значи това е себестойността. Няма как да не са го съобразили. Останалите пари е ясно, че се дават на ръка. Спестяват се данък върху имота, таксата при нотариуса, фирмата не отчита ДДС за разликата, не отчита печалба и укрива данък печалба. Купувача не доказва мръсните пари. Куп престъпления.

67

Анонимен

преди 5 години

Някои ги е яд че са бедни и стоварват вината на когото попадне! Бедни сте защото сте глупави,а глупави защото сте бедни!

66

Анонимен

преди 5 години

Българският народ се нагледа на проформа оставки ! Всички видяхме какво стана с Нанков. Всеки политик подал оставка му се намира друго място, така че подаването на оставката вече няма никаква стойност. Жалкото в тази ситуация, е че следващата политическа сила е също толкова корумпирана, колкото и ГЕРБ, така че ни трябва някакво чудо. Българинът пък очевидно се бои от радикални промени на конституцията и изглежда, че статуквото е трудно да се промени, трябва защото положението е отчайващо !

65

Анонимен

преди 5 години

Омразата с която пишат някои тука е неоснователна! Нито са налице кражби,нито са налице престъпления! И никой за нещо такова не говори! Има съмнения за търговия на влияние и точка! Съмнение!!!

64

Анонимен

преди 5 години

Чакаме на Цветанов Оставката утре !

63

пецата

преди 5 години

По сравнение с всички други схеми на герберастите апартаментгейт е детска игра , но явно трябва да гърмят бушони преди изборите, ако няма да има разследване за укрити данъци, пране на пари то всичко е просто поредната димка

62

Анонимен

преди 5 години

От Артекс винаги могат да кажат,че са направили промоция в рамките на рекламата! На цял свят коткат известни личности по този начин! Така че,няма да има никакви последствия! От друга страна като си политик значи ли,че трябва да си беден и да живееш във виетнамските жилища!? От трета страна някак си за богатствата на Баневи нямаше такова възмущение в медиите!

61

.

преди 5 години

А Комисията за незаконно придобиване на имущество какво ще каже? Спи ли?

60

Анонимен

преди 5 години

Дискусията ви е ялова и глупава! Всеки търси евтино и хубаво! Като се почне от дрешките,обувките,автомобилите,та до апартаментите! Дали си товаро разтоварач или политик, няма разлика в мераците за евтино! Въпроса е защо фирма Артекс продава на някои евтино,а на други скъпо! Може би става дума за небостъргачи!?

59

Анонимен

преди 5 години

И кво сега Банкянското слънце дистанцира ли се от ГЕРБ ?

58

Анонимен

преди 5 години

Тези "мишки" са много по-опасни, защото това,което се разчува случайно, е върхът на айсберга! И защото те управляват държава и дават лош пример на всички, развращават младите и ги оставят с впечатлението, че законите са за балъците, можеш да злоупотребяваш с всичко, да крадеш безнаказано държавата, ако имаш власт.

57

Анонимен

преди 5 години

Сега разбрах защо всички Гербави в ЕП гласуваха единодушно срещу Кьовеши.

56

Анонимен

преди 5 години

Шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев се е сдобил с два имота на възлови места в София за много по-ниски цени от реалните. Как ще разследва Цветанов и сие?Припомням че това е човекът, унищожил записите по делото Ало Ваньо - Мишо Бирата със заключение, че гласът от записите бил на неизвестен човек. И това след като цяла България разпозна специфичния селски глас с арогантни нотки на Бойко Борисов.

55

Сюлейман

преди 5 години

Китайският политик Бо Силай получи доживотна присъдаСъдът го призна за виновен по обвинения в корупция, злоупотреба с власт и вземане на подкупи.ТО В КИТАЙ БЕ,ШПАКЛОВАЙТЕ СПОКОЙНО....

54

Анонимен

преди 5 години

Идва нов светове ред с нови хора.Това е.ГЕРБ са слуги на глобалистите и си заминават.Путин и Тръмп редят пилоните на новото време.Всички кирливи ризи на шайкаджиите са отдавна известни и документирани.Просто сега идва времето,когато ще бъдат извадени на показ.А те не са ги и крили поради своята неземна гламавщина и чувство за недосегаемост.Скоро очаквайте мощен шут и по добре познатите ни"видни експерти"по всичко.

53

Анонимен

преди 5 години

Чакаме Цеко Сифоня

52

някой си

преди 5 години

При това единствената държавна брокерска фирма55137

51

Анонимен

преди 5 години

Те скоро всички ще трябва да подадат оставка, защото до един са се набълбучили. И така ще могат да заседават на терасата на цецко чакрата. Който пък предвидливо е със самостоятелен асансьор, за да може да не натоварват основния.

50

Ф.С.В.

преди 5 години

Тази Кооперация трябва да я направят паметник - Символ на падането на един РЕЖИМ - Режим унищожил Свободата на словото - Символ на Корупцията-Режим изгонил 2 милиона българи - Режим защитаващ интересите на богатите и смазващ бедните хора - Символ на алчността и безхаберието към другите - Символ на разрухата на ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ- Режим в който метачката в затвора гони въоръжени бягащи престъпници !Символът и краят на този режим е - Тази лъскава кооперация - Символ на ЛОБИЗМЪТ!