83

Анонимен

преди 5 години

До 82 Никой няма да ви позволи да вземете още и метър европейска територия!Всички Велики сили ще избомбят тогава,бомбандировките над Сърбия ,ще е като детска игра в сравнение с това което ще ви се случи!Така,че по-добре си трайте в Анадола и не се правете на велики!

82

Анонимен

преди 5 години

А защо храмът" Св Александър Невски" е църква, а не джамия след като патронът на който е кръстен е мюсулманин? Трябва да поправи тази историческа неистина.

81

Анонимен

преди 5 години

Тъжно :(((

80

Анонимен

преди 5 години

Хайде някой истински българин(трак) да ми каже какво пише на български на голямата паница от панагюрското тракийско(българско) съкровище

79

Анонимен

преди 5 години

До 63 Турция ,я спаси Гърция!!!Колкото и парадоксално да изглежда това е точно така!След Първата световна половината Турция е разделена м/у Гърция,Великобритания,Франция,Италия,и Армения е искала парче?По договор,цялата Европейска част на Турция е за елините,както и област около Измир15х.кв.км.,Истанбул е трябвало да бъде самостоятелен град!Но гърците се лакомят за още и тръгват сами на война,стигат на70км.от Анкара!Тогава турците се надигат и ги помитат ,и всички договорености отпадат!

78

Анонимен

преди 5 години

Спокойно братя християни, след само 100 години турската смрад няма да я има на бял свят! .Колко жалко, че тебе няма да те има тогава...с тези темпове на отрицателен прираст не само тебе няма да те има. Досещаш ли се кой ще се настани на освободеното жизнено пространство? Няма нужда от мистични пророчества за това

77

Анонимен

преди 5 години

До 76 Да така е доста императори са били тракийци,само ,че какво общо имаме ние с тях?Сърбите и те се превъзнасят с тези императори,дори си кръстиха летището в Ниш ,,Константин Велики",понеже Императора е роден в Ниш/Наисос/.А,иначе се сърдим се на макетата,че се имат за антични македонци!

76

Анонимен

преди 5 години

Българите като са траки защо не разбират какво пише по стените на тракийските могили които разравят?

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 77Онези полумесеци имат определен символ.

74

Вярно са го казали

преди 5 години

Докато "Св. София" "не се сдобие с истинската си същност, Турция няма да може да преодолее проблемите, които преживява."Точно така е. Откакто е стъпила на европейска земя, Турция постоянно има проблеми.Истинската същност на "Св. София" е да бъде православен храм. Когато храмът отново възвърне тези свои функции, значителна част от проблемите на Турция ще се решат.Но не всички. Нужно е турските историци да сумират поразиите, причинени на Анатолия /Анадола/ от османците. И това поражда проблеми!

73

Анонимен

преди 5 години

Не Западът, а Русия ще сложи кръстове на куполите на "Св.София".Както е сложила полумесеци на църквата на червеният площад ли?

72

Анонимен

преди 5 години

Най-нормалното нещо е да си стане отново джамия т.е. божи храм. За Господ няма значение дали се молите като християни или мюсулмани. Молитвите ви така или иначе отиват на един адрес

71

Анонимен

преди 5 години

Путин ще му звънне, спокойно!

70

Анонимен

преди 5 години

Е нали си имат Синята джамия.Тя е до Света София и хич не е малка. А пък Света София да я върнат на Цариградската патриаршия, както си е било по римско време. Нека се молят хората.

69

Анонимен

преди 5 години

защото Брайвик и оня в уахабитската джамия в Крисчърч са само двама а избиха стотици, .На едноклетъчните само убийства и избивания са ви в главите иначе нещо да направите за човечеството йок.

68

Анонимен

преди 5 години

На 8 април Ердоган и Путин откриват голяма джамия в Крим

67

Анонимен

преди 5 години

Мюслитата са си назадничави и нищо не вършат като хората. Защо са толкова бесни, защото Брайвик и оня в уахабитската джамия в Крисчърч са само двама а избиха стотици, докато техните диването например простата СКАРИДА е убила само трима в Утрехт.

66

НОСТРАДАМУС

преди 5 години

В момента, в който османците посегнат на църквата "Света София" ще започне тотален разпад и упадък на турция. Ше изпадне в немилост и ще се разпадне на три части, а на тяхно място ще се създаде друга държава, чието малцинство живее в териториите на турция, Сирия, Ирак и Иран. Турция ще изчезне от картата на света и такава държава повече никога няма да съществува.

65

Анонимен

преди 5 години

в този сайт има пишат десетина турци и понеже много ги е страх един ден Русия да не ги довърши окончателно си изливат омразата. Прикриват се че са турски националистчета ама си им личи как лайкват по турски.

64

Анонимен

преди 5 години

хОРА, ТА ИСЛЯМЦИТЕ СА НЕГРАМОТНИ ДА ИЗПОВЯДВАТ ХРИСТИЯНСТВОТО И ОТ НЕГРАМОТНОСТ СА СЪЗДАЛИ ИСЛЯМА. МОХАМЕД Е БЕЛ НЕГРАМОТЕН НЕ Е МОГЪЛ ДА ЧЕТИЕ А И ТИЯ ОКОЛО НЕГО СЪЩО И КАКВОТО ТАМ РАЗБРАЛ ЗА БИБЛИЯТА И ЗА БОГА ГО ПРЕФАСОНИРАЛ ПО ПАМЕТ ТАКА ЧЕ ДА МУ Е УДОБНО ДА СИ УЗАКОНИ ПЕДОФИЛИЯТА КАМ ДЕТЕНЦЕТО АЙША И ДА КОЛИ И БЕСИ АРАБИТЕ.