12

Анонимен

преди 5 години

Товариш Пyтя не е корумпиран, той е откраднал само 200 милиарда!На комунист му дай само власт/ склонността му да краде е наследствено вродена/ и само гледай какво става!

11

Анонимен

преди 5 години

Ха, партията на комунистите против корупцията. А къде беше, когато нейния активист Павел Грудинин присвояваше земите на стотици хора? Къде бе, когато те протестираха и правеха стачки? Не стига това, но миналата седмица искаха да го направят депутат в Думата и тъй като не стана сега протестират. Путин не бил направил нищо за народа- типичен извод на промит мозък. Да дойдат у нас и да видят как ГЕРБ "работи" за народа си.

10

Червен другар

преди 5 години

Не се безпокойте, корумпираните са много повече от протестиращите !

9

Гледна точка

преди 5 години

Зюганов тъй молодец, само да не отидеш при Навални и Немцов - "Враговете на Путин - тровени, бесени, стреляни" - неудобната за руските Троловеее DWelle казва горивата истина! А Худорковски казва - ако Путин реши да не убие няма спасение!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Ужас! ДДС-то им станало от 18% на 20% !!!Не, не може да има такова високо ДДС!!!

7

привет от Германия

преди 5 години

Аз като ви пишех ,че Путин няма пари дори за своите си хора и за военните , вие се късахте да ми слагате минуси ! Руските военни ще го ликвидират ! Никога дори и в най-лошите съветски времена руски военни не са мизерували , а то както Путин е на власт / от 20 години / военните в русия мизеруват като роми от Столипиново ! Ето ви и един клип в ютуб сниман преди около 10 години - Къде и как живеят офицерите във велика Русия !Гледайте го за да разберете за каква мизерия става дума !

6

Путин

преди 5 години

Другари съпартийци, с ваша помощ построихме капиталистическия комунизъм, дерзайте !

5

Радио Ленинград

преди 5 години

Малеее, ако комунистите вземат властта нашите демократчета отново ще се разтърсват за старите си партийни книжки.... ХА-ХА

4

бай ганю

преди 5 години

еее тва сега ако не са предатели или слуги на запада... а и не са били хиляди а само няколко стотин даже май десетки че то в русия недоволни няма всички работят за благото на родината а и как така без корупция че нали тва е националния спорт на русия.недоволни били я ги виж ти наглеци ами я да отидат да видят колко е зле на запад и после пак да стачкуват а и при наличието на най великия лидер в света който с един замах може да покори света и околните украински села без дори да се напъне

3

привет от Германия

преди 5 години

Щом и руските комунисти протестират значи положението е много сериозно и опасно !Очень осторожно !

2

Анонимен

преди 5 години

Ха, нали там няма корупция?Вождът Путянин нали я "пребори"?

1

Гледна точка

преди 5 години

Здраствуйте тАваришчи! Как у вас хАрАшо!