270

Честен

преди 5 години

САЩ - ТЕРОРИСТИЧНА ДЪРЖАВА 1 в света.

269

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия"Арменците винаги са живели добре в осм. империя и сега в Турция"...Сега в Турция няма арменципо една проста причина-а да видим, дали можеш да се сетиш "защо"!?;)

268

Анонимен

преди 5 години

До ПриветОтБиблиотеката"Невежеството е сила!"казва Оруел;)За съжаление, май ще се окаже прав!

267

ПриветОтБиблиотеката

преди 5 години

Не мога да разбера как може да има толкова пpoсти хора, които не само не осъзнават собствената си неграмотност и некомпетентност, ами и държат да я демонстрират публично и то с нескрит ентусиазъм и самочувствие.

266

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияДа беПутин е виновен!Забрави нещо да го споменеш)

265

Зозо

преди 5 години

Сърбе на върбе, по пет на нож!!! Путин при Кобзон...

264

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияМоето момче, чел си някъде, ана си забравил .Айде стига глупости- плюенето неподкрепено с факти си е точно тро лене!

263

Анонимен

преди 5 години

До ИсторикНе е имало никакви бунтовестига си писал глупости!Изклани са милион и половина мирни граждани.А и да приемем че е имало-тро лчето е написсло черно на бялоЧе Ленин е продавал оръжие на Ататюрк!?Смях..Чети преди да пишеш "историк"..

262

привет от Германия

преди 5 години

До историкБлагодаря за подкрепата ! Бях чел някъде, че руската *** има вина за арменския геноцид , но забравих точно дали геноцида беше по времето на Ататюрк или по-рано! Но това не е от такова голямо значение , по-важното е ,че руснаците са причина за арменския геноцид! Както казваш,търсили са причина да създадат конфликт в съседната държава и за това за подтикнали арменците да се бунтуват и отцепват от османската империя! Арменците винаги са живели добре в осм. империя и сега в Турция

261

Анонимен

преди 5 години

На всичкидебили,които възхваляват сръбските кръволоци и руските агресори,НАТО и ЕС,трябва да се забрани за пътуват на запад.

260

Анонимен

преди 5 години

До KOKO297 Масовите кланета,изнасилвания на жени на всякакви възрасти от Югославската армия,прогонените,разрушените градове и села,са неизмеримо по-големи щети,които Сърбия никога няма да може да плати.Бомбардировките не бяха грешка,а единственият начин,да се спре великосръбската,агресивна политика,която гледаше не само бивша Югославия,но и в още български територии,които да си присвои.

259

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 278 Да,майната му на православието,което служи на руските,имперски интереси и на сръбските сепаратистичти такива.

258

историк

преди 5 години

До АнонименПривета от Германия бърка само датите , но е прав че Русия има пръст за този геноцид !Русия умишлено насърчава над 2,5 милиона арменци живеещи в османската империя да се бунтуват и да искат отцепване от империята ! Русия много добре знае какви ще са последствията ,но въпреки това подкупва лидерите на арменската общност и ги кара да организират бунтове ! Така че причината за арменския геноцид не само в турците , голама вина носят и руснаците ! Просто съ търсили конфликти в съседите

257

Анонимен

преди 5 години

До Привет от ГерманияКоя година идва Ататюрк на власт,коя година -Ленин /и болшевишкия преврат/а коя година Арменския геноцид!?Провери поне в гугълама неплатили са ти да пл юеш!

256

Анонимен

преди 5 години

До Привет от ГерманияТр олче не грамотносравни датите-коя година е арменския геноцид и после говори глупо сти!Ако е *** платен тр ол в момента в този форум- то това си ти!

255

Ludoto Lenche

преди 5 години

na NATO-vskite fashisti ...tova im dai ..da bombandirat I da razpalvat voini !!! Te razbira se sa komandvani ot aggressor N1 v tselia sviat Amerika !!!Fakt !!!

254

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЗа промиването на мозъци си абсолютно прав ! През комунизма винаги споменаваха колко българи са избили турците ,но никога не са казвали на народа колко българи са ибили руснаците ! Дори сега при тази демокрация и свобода на словото учените ни историци почти не споменават за руските издевателства над българския народ ! Има тук-там смели и независими учени ,които искараха тези факти пред българското население ! Винаги ни е втълпявано ,че руснака е най-добрият ни приятел

253

Анонимен

преди 5 години

.....И МиГ 29 падаха като яребици........

252

Анонимен

преди 5 години

САМО САЩ

251

привет от Германия

преди 5 години

Платените рубладжии не са опасни , те го правят за пари , утре САЩ ако им платят повече ,тогава ще станат американофили ! Опасни са безплатните рубладжии , те слугуват за руски интереси безплатно ,дори са готови самите те да плащат за да слугуват на руснаците ! Така е защото десетилетия наред са им промивани мозъците ,поколения наред са им промивани мозъците и те наистина са опасни за България ! Готови са да кажат на черното - бяло стига това да е в интерес на руснаците !