29

баба мара

преди 5 години

няма прошка за такова убииство в 21 век сърбия да съди сащ до дупка хоратаизмират от рак от двете страни на границата

28

мистър cro

преди 5 години

Сърбите да не се правят на луди, ами да се разделят и със Санджак, и най-вече да връщат откраднатата от унгарците област Воеводина! Редно е да върнат и на България Западните покрайнини, но като гледам колко сърбомани има в Бг, може би няма нужда! Првилно някой по-долу е направил сравнението, че османците не затриха българите в Македония, няма и данни да са искали да го правят, но сърбите успяха и то така, че в момента т.н. македонци мразят българите и България!

27

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТе демократизаторите избиха 100 МИЛИОНА индианци и светът колко бързо им прости! Даже не се споменава. Както и за атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки! Да не говорим за н.а.п.а.л.м.а във Виетнам. Тъй че не се чуди толкова, светът прощава на нашите хора.

26

Анонимен

преди 5 години

От българската граница 1951г. Нахлуват съветски воени групи не офицялно в Югославия да правят преврат. Тито иска помощ от САЩ . И се спасява на самолетоносача в Средиземно море. След месец гони от СФРЮ всички остатъци от СССР ДО 30 дни да напуснат територията. След което ги чака затвор

25

Анонимен

преди 5 години

Дори диваците турци не са толкова коварни и подли като Сърбия и Гърция. До 1912г в Македония имаши стотици български училища, църкви, манастири,организации,дружества и пр,въпреки,че беше под турско.След като гърци и сърби си я поделиха затриха всичко това.Ето това е братство,славянство и православие,ама за наша сметка.

24

Анонимен

преди 5 години

До24. Не е така с Димитров. Сталин усеща , че България с ТИТО и Димитров ще завъртят към Запада. И изпраща без съгласие на България негови войници на границата. Като в същото време отравя Димитров. Това е истината.Тито му праща писмо" престани да ми пращаш убиици, че един ще ти пратя и няма да повтаря" - Тито

23

до Adolf

преди 5 години

Добре че не стана.Защото щяхме да се избием след разпада на федерацията.

22

Adolf Eichmann

преди 5 години

Ако само Георги Димитров и Тито се бяха разбрали преди Сталин да приспи Димитров и България се беше присъединила към Югославия, нямаше да е толкова лесно на "великите" западни сили да затрият нацията. Говорим за държава с около 35 милиона население и по голяма по размери от Полша. Но комшиите не се разбраха за няколко педи земя (по комшийски) и кой ще ръководи парада. Димитров е предлагал 50/50 а Тито е искал власта в Белград вместо да се разберат като янките и да има федерална зона за столица..

21

Анонимен

преди 5 години

Сърбия, Гърция и Русия - това са държавите който ни крадоха и грабеха най-много след 1878г

20

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименА когато превърнаха един милион българи в македонци им беше добре а? Кога ще признаят и ще поискат прошка!? Никога!......................Този акъл им го дадоха " братушките ви " , които толкова много уважавате и тачите !Русия им даде и идеята и зелената светлина за осъществяване на тази идея ! А вие се кланяйте на братушките ! Не знам дали ще доживея денят ,когато юнакът балкански ще се събуди от сън дълбок ?!

19

Анонимен

преди 5 години

Те са най-големите крадци на български земи

18

Анонимен

преди 5 години

А когато превърнаха един милион българи в македонци им беше добре а? Кога ще признаят и ще поискат прошка!? Никога!

17

Анонимен

преди 5 години

Те са болна нация, тя е родината на фашизма.

16

привет от Германия

преди 5 години

Сърбия трябвало да се опита да прости ?! С една дума се изкарват невинни ,че избиха близо 100 000 косовари !Сърбите като че ли имат руска кръв , винаги се изкарта прави и невинни , винаги се изкарват жертви на конспирации и др. ! По-скоро светът трябва да се опита да прости на Сърбия , но според мене това е непростимо , не можеш да простиш избиването на 100 000 етнически малцинства !

15

мистър cro

преди 5 години

При разпада на Югославия сърбите започнаха с войната със Словения, продължиха с Хърватска, после Босна и Херцеговина, след това с Косово! Нация с хайдушко възпитание, в най-лошия смисъл на думата! Заслужиха си бомбардировките! Че САЩ се възползват от подобни конфликти, прилагайки древната политика 'разделяй и владей", е ясно, но това не оневинява престъпното поведение на на сръбския политически елит тогава, захранван от дълбоко вкоренения краен национализъм на средностатистическия сърбин!!!!!!!!

14

ognyanz

преди 5 години

Това, което следва от бомбардировките го каза и сръбският президент: "Ние сме готови да простим, но никога няма да забравим", и (което е по-важно за САЩ и западните им съюзници) "Сърбия никога няма да влезе в НАТО". Достойна позиция, нещо, което на нашите политици не им се получава.

13

Стратег

преди 5 години

До привет от ГерманияИ аз ти набих минус. Ако Втората световна война бе продължила, ти нямаше да се родиш. Хубав ден, щеше да е това! Слава на Небесният Император! Американците не го победиха в бой!

12

привет от Германия

преди 5 години

На американците не им минават великосръбски шовинизми , руски мечки , японски империализми , Хитлерови фашизми и прочие , трепят наред и наказват виновните ! Ако не бяха американците днес в русия щеше да се говори немски ! Ако не бяха американците днес нямаше да има нито един жив косоварин ! ЕВАЛЛА НА АМЕРИКАНЦИТЕ , ОБИЧАМ ГИ !

11

Victimized

преди 5 години

Само *** могат да се радват на трагедията на съседа си. И не е толкова важно дали им имаме зъб или не, тази война без резолюция от ООН, в абсолютен разрез с международното право беше прецедент който се повтаря и до днес,/ Сирия /. И ние като държава която може в бъдеще да бъде потърпевш от такива своеволия трябва да заклеймим такива действия вместо да им се радваме. Което не означава ние да забравим за Балканските войни и всичко останало.

10

Анонимен

преди 5 години

Сърбите са доказани *** Слушат другия само ако ги бие