219

РАдев ВНИМАВАЙ

преди 5 години

През 1991- 1994 година нагли престъпници на власт вдигнаха лозунга че тн"държава "била лош стопанин и подариха народното имущество в това число хиляди перфектни заводи и фабрики на нагли комсомолчета..Милиони работни места са ликвидирани заводите с а нарязани на скраб ..Тези терористи на власт обаче се правят на големи инвеститори.Годишно прахосват по над 10 000 000 000 живи ограбени от народа лева..само за неносещи доходи корупционни обекти..

218

Желание

преди 5 години

С БСП, България бъдеще няма.

217

Точно така

преди 5 години

Радев е един достоен президент. ГЕРБ са непотребни, пътят им свършва.

216

Анонимен

преди 5 години

Интересно, че познавам една дузина хора, които преди гласуваха за БСП, а сега главно за ГЕРБ. А познавам и такива, които гласуваха за СДС/ДСБ, и също гласуват за ГЕРБ. И едните и другите са жестоко заблудени.

215

някой си

преди 5 години

Трябва да разровят и мултимилионерите от БСП

214

Желание

преди 5 години

Искам да подаря на Цветанов 40 лв. от бонуса към пенсията като на новодомец.

213

някой си

преди 5 години

Прокуратурата би трябвало да разрови не само около апартаментите на герб,но и около ТЕЦа на Доган за 50 млн. евро. Ха дано, ама нада ли!

212

Анонимен

преди 5 години

До Червените милионериЦветанов и Цачева да не са пък сини. Червени са отвсякъде, ама човек трябва поне малко да прогледне. Само защото някой си е сложил някакво име, не означава, че то е автентично. Българите сами си потъпкаха системните антикомунистически сили, и си оставиха имитациите. Защо ли? Ами защото самите ние сме си имитации. Изглежда, че комунизмът много добре пасва на хора без мнение, и без усещане за свобода.

211

Калинка

преди 5 години

Цветанов обвинява БСП, че е купил нечестно апатрамент? Народа мрази ГЕРБ, защото лъжат и крадат.

210

Предприемач

преди 5 години

Трябва да се концентрира власт в ръцете на президента. Какви комисии за борба с корупция, като силните на деня ги редят.

209

интересно

преди 5 години

До Анонимен 214А ББ и ЦЦ на кое посолство са на конци ???КОй не излиза от чуждите посолства и непрекъснато ходи на инструктаж "през океана "

208

Ууу

преди 5 години

Цветанов придобил прескъп имот, но това било мероприятие на БСП. Цветанов е един напълно скаран с реалността наглец.

207

ррр

преди 5 години

Апартаментите на Цветанов не са мероптиятие на БСП. Мероприятие на Цветанов са.

206

Анонимен

преди 5 години

"Странни съвпадения: Арестът на Иванчева и сделката с имота на Цветанов са по едно и също време"Може би тогава си спрял да си пиеш хапчетата. Още едно съвпадение.

205

Прав е

преди 5 години

Радев е напълно прав! Морала на ГЕРБ е много нисък, хората не ги харесват. Цветанов е един от най-недолюбваните популисти в политиката.

204

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

203

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

202

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм че повечето от долните постове са писани от тъщата на цветанов.

201

Не

преди 5 години

Защо от ГЕРБ си мислят, че се радвам, че крадат от данъците ми. Може ли Цветанов да докаже произхода на парите си? Защо той има повече от всички порядъчно работещи хора?

200

Анонимен

преди 5 години

Точно два месеца по-късно - на 12 юни Цветан Цветанов става горд собственик на гигантски апартамент, в който го отвежда ВИП асансьор. Най-смущаващото съвпадение обаче е в това, че строителната фирма Артекс, от която вторият в ГЕРБ купува жилището, е тази, която първа подава сигнал срещу Иванчева и Петрова за забавени преписки.