10

Dil

преди 5 години

Хубаво е франсетата малко да си седнат на задниците и да започнат да работят. Иначе все държавата им крива. Скоро приказката ще свърши и за тях.

9

факт

преди 5 години

В София имаше протестно шествие и пред мин.съвет хората бяха напръскани от полицията с лютив газ,но явно това не е важно за"независимите медии"

8

ай сиктир

преди 5 години

Колко удобно да се приписват обирите и пожарите все на демонстрантите абе журналята не ви ли минава през канчетата, че извършителите са крадци използващи момента или такива са ви упорните точки.

7

Моше

преди 5 години

Единственият шанс на французите е да приемат еврейската тактика първо минават Меркавите и всичко живо на сол плюс авиация и снайперисти след тях булдозери изриват къщите барабар с децата и накрая се рекултивира.Но французите избраха да колаборационират с немците и арабите.Ще горят в ада!

6

Шимон

преди 5 години

Не можеш да си напълниш държавата с милиони неграмотна пап-лач докато коренното население изнемогва и да очакваш какво да се случи да процъфтява държавата ли?

5

Анонимен

преди 5 години

Ами тук в Париж има колосална корупция, нереални цени на стоки, завишени с 500 процента, жилищна криза, дискриминация към хора с деца и чужденци...и т.н. Малко помощи отпуска правителството и затова им е малко боя. Тази държава е крала през цялата си история, в момента спокойно може и трябва да изхранва всички араби и африканци. Макрон всъщност нищо не направи от началото на протестите, увеличението на минималната заплата беше пунта и засяга само определени лица, но не всички!

4

Анонимен

преди 5 години

Няма ли някой демократор да прати на Макрон няколко дрона с взривни устройва за да "облече" Франция със "демокрация"? После само трябва да се срещне 3 пъти с представители на американските служби, да даде интервю на CNN и анонимността му е гарантирана.

3

Анонимен

преди 5 години

Мачкай, Вова!

2

Мадуро

преди 5 години

Време е на Франция да й бъде назначен без избори самообявил се президент с подкрепата от външни държави. Така е демократично.

1

КОГА В БЪЛГАРИЯ?

преди 5 години

А В БЪЛГАРИЯ - КОГА?