93

Анонимен

преди 5 години

ДоДа видят мюсюлманите,Само птеродактили делят хората, на религиозен принцип! Умните хора ги делят на добри и лоши!

92

Анонимен

преди 5 години

Сърбите не искат да върнат Босилеград и Димитровград и потурчиха Македония и Косово, та сега България е обкръжена от ислямски държави.

91

Ужасъ Inc.

преди 5 години

Подкрепям на 100%. Нищо по-добро от това да се действа превантивно.За съжаление предложението ти идва твърде късно. Колко по-добре щеше да е да кастрират баща ти, че да не се налага *** да те изс.ира и така допълнително да бъде замърсен и без туй намиращия се в плачевно състояние бугаропитекски генофон.Отнася се и за другите проектофашистчета тук.

90

Анонимен

преди 5 години

Динко и Перата ряпа да ядат пред тоя.

89

Да видят мюсюлманите

преди 5 години

че и християните мога да убиват! Много нагли станаха напоследък, повечето терористи са мюсюлмани, но всяко нещо има граници на търпение, и на християните взеха да им избиват балансите!? Каквото повикало, това и отвърнало!

88

някой си

преди 5 години

До коментар 86 . Бъркаш сърби със ,,северномакедонци" ! 41

87

Анонимен

преди 5 години

Тази открита война между последователите на Кръста и на Полумесеца не е преставала от 1500 години насам.

86

Анонимен

преди 5 години

Разбирате ли колко ви е несъстоятелна тезата!Искате вие да убивате, а те (мюсюлманите) да дойдат да вдигнат ръцете и да кажат - "ЗАСТРЕЛЯЙ МЕ"! Вие разбирате ли, че има нещо изначално сгрешено във вас?

85

някой си

преди 5 години

Защо ли в Япония няма подобни атентати ? Просто, защото там със закон е забранено проповядването на исляма и строежа на джамии ! Но за това медиите мълчат , защото такива са инструкциите!

84

Опълченците на Шипка

преди 5 години

И ордите тръгват с викове сърдити,и "Аллах!" гръмовно въздуха разпра.Върхът отговаря с други вик: ура!И с нов дъжд куршуми, камъни и дървье;дружините наши, оплискани с кърви,пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред,всякой гледа само да бъде напреди гърди геройски на смърт да изложи,и един враг повеч мъртъв да положи.

83

Анонимен

преди 5 години

Войната на цивилзациите, глобалистите ще разпалят много лесно. Първо заселиха тези цъкащи бомби в християнската цивилизация доато ние спим,и сега се трупа наржение,което ще избухне в нещо мащабно.Ще има много жертви и от двете страни,глобалистите ще дирижират и давата лагера,а накрая ще слючат и мира,с много екстри за тях,и глобална дикаттура за нас.

82

До Анонимен

преди 5 години

Абе сърбите Не са ни близки. Те ни наричат тюрки и турци, а пък макетата пък татари, като пък за татари е най абсурдното, защото нямаме монголоидни черти и нито един автор не ни е наричал татари в ръкописи.

81

Гледна точка

преди 5 години

Браво на човека, елиминира над 60 потенциални терориста... Освен това има добър музикален вкусТЕРОРИСТА УБИ МИРНИ НИКОМУ НЕ НАПРАВИЛИ НИЩО ХОРА!ЕСТЕСТВЕНО, ЧЕ МАРГИНАЛИ КАТО ТЕБ ЩЕ ХАРЕСВАТ МУЗИКА ПОДТИКВАЩА КЪМ НАСИЛИЕ, А УЖ СТЕ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО!!!

80

Kiki

преди 5 години

Тоя е пич

79

Анонимен

преди 5 години

србе на върбе!

78

Анонимен

преди 5 години

Савченко, която каза за Майдана я набутаха в затвора-И какво толкова е казала Савченко за Майдана, че ме сме го чули?

77

Ужасъ Inc.

преди 5 години

Браво на човека, елиминира над 60 потенциални терориста... Освен това има добър музикален вкус

76

Анонимен

преди 5 години

трола-мод наби от раз четири минуса на сръбската народна песен ой сръбкиньо. Пукайте от мъка, но верата си ние на балканите не даваме, и в православен СЪЮЗ И САМИ СМЕ В СЪСТОЯНИЕ ДА СМАЖЕМ ВСЕКИ ОПИТ ЗА АГРЕСИЯ НА ТУРЦИ И АЛБАНЦИ. Великата турска армия една година превзема в Сирия някакъв малък градец от кюрдите. Толкова са боеспособни.

75

Анонимен

преди 5 години

Австралиеца Брентън Тарант,който е основен заподозрян за извършването на атентатите в град Крайсчърч е свързан с нео-нацистка организация чиито членове ,включително и той през 2016 г са воювали в Донбас на страната на Украйна .БрентънТарънт есе е присъединил към нео-нацисткия батальон Азов

74

Sata NATO

преди 5 години

Сръбските песни са страшно героични, сигурно затова българската армия два пъти е марширувала през Београд. Сърбите са едно просто и селячко племе.