13

Атакист

преди 5 години

Само в Русия има справедливост и свобода. В ЕС и САЩ има диктатура. Факт.

12

Анонимен

преди 5 години

До ГoшуВ Русия и в Китай няма комунизъм и там също има милионери и милиардери. Даже китайските милиардери са колкото амерканските и повече ще стават. СССР свърши, стига живя в миналото. Бъдещето е Азия, а Запада е в морална, политическа и икономическа криза. Каква демокрация, мутрокрация, дори и в САЩ няма демокрация а двупартийна диктатура. Много розови филмчета гледаш пич

11

Анонимен

преди 5 години

E, te iskat samo chinii i riba ....ama gi e sram da si pomoliat...

10

Анонимен

преди 5 години

Няма как да се гради обща армия когато немските комплексари искат да наложат икономическа, политическа и военна хегемония над континента. Само те да печелят, а другите да са в ролята на лапнишарани. Искам Бай Дончо да им наложи тежки мита и да изпукaт от глад като през 45'та. Винаги когато БГ се сдуши с тези мошенници следват нещастия. България е в окаяно състояние. Да идват китайците, писна ми от евроатлантически геноцид. Само азиатски инвестиции могат да спасят БГ.

9

Атакист

преди 5 години

ЕС може и да направи някакво подобие на самолетоносач, бо трябва да минат десетилетия докато ЕС или САЩ достигнат нивото на най-добрия самолетоносач в света, без аналог! Могъщият КУЗЯ!

8

Гoшу

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !!!И хубаво ли ти беше? Или ти беше хубаво, защото умните не можеха да станат милионери, да имат по 20 имота и бяха принизени до посредствените хора и взимаха колкото тях. Това най ви топли от онова време. Да, ама сега ако си умен и експедитивен може и 100 милиона да направиш и никой копче да не ти каже. А по онова време не можеше. От сегашната демокрация само някакви нещастни *** без ценз и без способности се оплакват и мрънкат

7

Анонимен

преди 5 години

Пратили 5ма българи да служат на Европейски самолетоносач. Като си тръгнали липсвали лъжиците и половината от вратите ... предадени на вторични суровини в близкото село.

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

до ГошуКато не помниш онова време не говори за него. Има хора като мен, които го помнят.

5

шматка

преди 5 години

Не че ЕС не може да построи самолетоносач.Въпроса е защо ни е.САЩ имат самолетоносачи защото всички конфликти са далече от тях и на тях им трябват бази там.По същата причина и Русия няма.

4

Анонимен

преди 5 години

България ще поиска да го ползва срещу Гърция в Бяло море, но Франция и Германия ще са против и няма смисъл.Бг самолетоносач е добре но не може да го направи.

3

ЕВРОИДИОТИ

преди 5 години

А, защо ни е европейски като има руски ?Част от Русия също е Европа. Защо могъщата във военно отношение Русия да не пази цяла Европа ?

2

Гoшу

преди 5 години

До 1А ти какво предлагаш? Да не сме колония на по-развитите САЩ и Западна Европа, а да станем колония на азиатските олигофрeни, дето пият препарати за вана, нямат пътища още и на онези жълтите, дето масово работят по 14 часа за 2 долара на ден. Ммммм, добре го даваш :))) Само че тоя филм вече сме го гледали и по-старите помнят като бяхме колония на СССР какво имахме и как са живеели. Аз лично не помня много от това време, щото малък бях, ама чувам какво говорят всички останали възрастни

1

Анонимен

преди 5 години

Докато има НАТО и кравешки бази, Европа завинаги ще си остане англосаксонска колония. Трябва да се търси стратегическо партньорство с Китай и Русия. Европа няма независима политика и е доминирана военно, политически и икономически от Империята на Злото - САЩ.