19

времето ще покаже

преди 5 години

помислено е но не може да се реши едно временно всичко .

18

за на то

преди 5 години

Страните влизат панически в Н а Т о защото са "държави джуджета"но това не е спасение,а днешните времена само Големите имат право!За пример:БГ масово екстрадира Българи по искане на юесей и биват съдени на 50 години или смърт!

17

Анонимен

преди 5 години

Като прочетеш историята и ще забележиш, че каквото кажат руснаците е обратното на действията им. Могат да говорят колкото си искат, но умните хора знаят, че са си диво, азиатско, крадливо, лъжливо, монголско племе и никой не им вярва.

16

Анонимен

преди 5 години

Не минава и ден да не идват заплахи от руската коака за унищожение на света. Каква кочиина....Когато няма с какво да се похвалиш в областта на икономиката остава плашенето с оръжия....

15

Анонимен

преди 5 години

Помнете, че САЩ използва атомно оръжие едва след като и беше потопен флота в Пърл Харбър! САЩ не е нападала никога, преди да бъде провокирана!

14

Япон

преди 5 години

Само в Япония се употреби ядрено оръжие от ФАЩ тогава света си замълча за избитите хора.Сега Хамерика си търси белята и няма да им простят отнася се и за държави които са с ФАЩ.

13

Всичко е заплаха --

преди 5 години

--за Русия. А самата Путинова Русия не си ли задава въпроса защо всички покрай нея искат да станат натовски държави и НАТО да ги пази . Държавите покрай Русия виждат какво е положението вътре в самата Русия и как въпреки бедността само въоръжаване и превъоръжаване е в главите на управлявящите я --както си ,,върнаха Крим,, и опаткаха Грузия и водеха война в Чечня и в цял Кавказ така и всичко друго около Русия може да е стратегическо със своето местоположение и да и трябва....

12

Факт

преди 5 години

САЩ са използвали атомно оръжие и то срещу цивилно население,помнете и него забравяйте,САЩ са страна агресор и всичко е възможно.

11

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа започне тази ядрена война, че най-после да мирясат.вземи да си свалиш yшанката, че много те стяга. Спри да гледаш и руска телевизия, че главата ти се е напълнила със сърпове и чукове.

10

Анонимен

преди 5 години

До ХигсТоз пък направо за 10 секунди. Русия е велика! Даже 5 са им много за великите руски космически сили!

9

Хигс

преди 5 години

Аз пък разбрах ,че Руснаците с новите им ракети могат да унищожат С а Щ за 5 минути!5 минути с Циркон,а с другите ракети сигурно за има няма 2 минутки!

8

Анонимен

преди 5 години

На Руснак не вярвай ! Договорите им са по-нетрайни от хартията ,на която са написани, поставена в печката.

7

batmario

преди 5 години

Думата-превантивен-много често взе да ми се явява пред погледа....

6

Пешо

преди 5 години

Русия е империя и като такава лъжите са неотменна част от репертоара.

5

Анонимен

преди 5 години

Русия ще пукне без да бъде изстрелян и един парон, не ракета!

4

Анонимен

преди 5 години

Дано скоро някоя от ядрените да държави да употреби ядрено оръжие, че вече не се трае. Само се ежат и едни крадат повече от други. Да започне тази ядрена война, че най-после да мирясат. То и без това света стана колониална клоака, та нищо няма да загубим.

3

заглавие

преди 5 години

Русия ... ще използва ядрено оръжие.

2

Анонимен

преди 5 години

Да, но кой да разбере.... Знаят само да повтарят глупостите и лъжите, че Русия била заплаха, за да оправдаят агресивното си поведение и налагане на санкции.

1

Ми

преди 5 години

естествено, че така ще каже. Всяка ядрена сила прави подобни декларации за да успива наивните пацифисти.